• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

koşu bandını tavsiye etmiyorum ben. birincisi evde yer kaplıyor. geniş alanın olması gerekiyor. ikincisi alanlar hep sonradan elden çıkarmaya başlıyor. çok duydum.
kondisyon bisikletleri falan da benzer. iyi bir eliptik bir derece ama inanın dışarıda yürüyüş ve leslie videoları çok daha rahatlatıcı. bölgesel çalışmalar için de youtube da bir sürü video var. inan hiç almaya değmez.

ama plates topu, küçük ağırlıklar, ip, lastik, küçük göğüs çemberi vs alabilirsin. bak onlar işe yarıyor. hem de yer tutmuyor.
İmmmmm 1 adet koşu bandı var 1 adet bisiklet var (anneme postaladım ) 1 adet dambıl var 2kg*2 1 adet plates topu var efem başka kolu bandın da titreşim aleti var twester var koşu bandına bağlı 😂yetmiyor bacım yetmiyo

İmmmmm 1 adet koşu bandı var 1 adet bisiklet var (anneme postaladım ) 1 adet dambıl var 2kg*2 1 adet plates topu var efem başka kolu bandın da titreşim aleti var twester var koşu bandına bağlı 😂yetmiyor bacım yetmiyo
bende de var bunlardan. twester hariç.

yeşil çay içiyor muydun?
2 gündür içmedim canım kalmamıştı genelde günde 1 fincan içiyorum şimdi aldım geldim demleniyor
Acı biber cok tüketiyorum Urfa lı da olunca acı ve baharat cok kullanıyorum benim inatçı yaglara vız geliyor
Cancazım porsiyon küçüktmek yerine menünde eleme yap nacizane tavsiyem.
Pilavdır karbon lu çorbalardır bunları ele.
Corba evet bırakayım pilav olarak pirinç ara sıra 3 kaşık yerdim şimdi onuda komple kesiyim bugun bamya ve bulgur pilavı yapıcam artık sadece bamya ve salata yerim
Hiç kalori hesabı yapıp günlük ortalama ne kadar tükettiğine baktın mı?
Çünkü hiç ummadığımız şeyler bazen gerçekten yüksek kalorili çıkıyor. Görünürde az olsa bile. .

Ne spor yapıyorsun bugün 😍
Yok yapmıyorum canım ya aslında fatsetrec programı nı indirdim Bi ara tel. Hala da duruyor hiç yapmadım o programı da kullanarak deneyeyim bakalım

Maşallah spor salonu gibi var var

Hiç kalori hesabı yapıp günlük ortalama ne kadar tükettiğine baktın mı?
Çünkü hiç ummadığımız şeyler bazen gerçekten yüksek kalorili çıkıyor. Görünürde az olsa bile. .

Ne spor yapıyorsun bugün 😍
Bugun güzel bir yürüyüş yaptım

Tamam şimdi anladım. Sana bebek için tavsiyem ; hamile kalamazsan attığım kitabı mutlaka okuyup uymaya çalış. Takviyeler var orada. Onları konuşuruz zamanı gelince.
Kabızlık içinde günlük 1 tk kimyon tohumunu tercihen aç içmen. Yoksa aç tok farketmez. Gece yatarken de güzel olur içmen. Su ile yutarsın. Tohumu bulamam dersen 1/2 tatlı kaşığı tozunu su ile yut. Hiç zararı olmaz ve wc kolay çıkarır.

Umarım güzel haberi en kısa zamanda alırsın🙏
Yolladigin kitaba göz attim ınsallah hayata geçirebilirim akşam yatmadan kimyonu yapayım ınsallah çok rahatsız etti bu durum cunku

Back
X