• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hayır. aralıklı oruç yapıyorum. şu seviyeler sistemini duymuşsundur. ona başladık ama benim 2 öğün aralıklı oruç olarak sürecek. çok katı uygulamayabilirim seviyeleri.
Hımm evet duydum ya ben şeker hastasıyım o yüzden yapabilir miyim bilmme yapamam kesin de dukansa sarılcaktım size 😂😂😂

Ev için ideal normalde mekik zorluyor bununla kolay birde squat için ideal
aklıma düşürdün alsam mı ki acaba o_O
Hımm evet duydum ya ben şeker hastasıyım o yüzden yapabilir miyim bilmme yapamam kesin de dukansa sarılcaktım size 😂😂😂
diyabet hastaları da yapıyor aralıklı orucu ve bu seviyeler sistemini. yapan ve sonuç alan çok.
dukan yapma. dukan zararlı. ama karatay da çok iyi.

diyabet hastaları da yapıyor aralıklı orucu ve bu seviyeler sistemini. yapan ve sonuç alan çok.
ben dukanla verdim kilo ama o zaman 4.takımdaydım yine 96 kilolardan 83 lere düşmüş ve hamile kalmıştım

Bende karatay diyetini begeniyorum

ben dukanla verdim kilo ama o zaman 4.takımdaydım yine 96 kilolardan 83 lere düşmüş ve hamile kalmıştım
dukan saf protein ve sonrası da protein ağırlıklı olduğu için vücutta sonra başka başka tepkileri olabiliyor canım.

İnşaallah canım ya uçsun tabiii 😍

Kimler neler yapıyor acaba bugün?

Her beraber coşalım valla ya. Hem zayıflayalım, hem derece yapalım 💪
Toto büyüttüğümüz yeter artık 😁
aynen valla. ben az sonra leslie yapayım diyorum.

Back
X