- 30 Kasım 2014
- 30.320
- 133.361
- 798
diyet de yaparsan kilo da veriyorsun ve sarkma olmuyor. vücudu toparlıyor.Bu çok güzel o zaman, incelme ile beraber kilo da düştü dimi? Sadece sıkılaşma değil yani?
Yine yapacak mısın sana faydalıysa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diyet de yaparsan kilo da veriyorsun ve sarkma olmuyor. vücudu toparlıyor.Bu çok güzel o zaman, incelme ile beraber kilo da düştü dimi? Sadece sıkılaşma değil yani?
Yine yapacak mısın sana faydalıysa![]()
Ben çok istiyorum da adamı ikna etsem.ki alsamaklıma düşürdün alsam mı ki acaba
diyabet hastaları da yapıyor aralıklı orucu ve bu seviyeler sistemini. yapan ve sonuç alan çok.
dukan yapma. dukan zararlı. ama karatay da çok iyi.
Aynen oyle boş kalınca direkt yemek geliyor aklabiraz acıktım. işimiz gücümüz yemek yemek ya da birşeyler içmek. ağzım boş olunca bugün bir tuhaf oldum. arandım durdum. halbuki öyle kayda değer bir açlık ya da susuzluk çekmedim. alışkanlıklar işte![]()
Bana da dışarda yürüyüş cok iyi geliyor ama leslie gibi sıkılaşma olmuyor leslie tüm vucudu çalıştırıyorben dışarıda yürüyüşü çok severim ve ruhen de çok rahatlarım. ama leslie vücudumu da topluyor. yürüyüş yapamadığım zamanlar evde kolay bir alternatif. karın ve sırtımı çok güzel toparlıyor kilo verirken. sıkılaştırıyor.
Alışkanlık hepbiraz acıktım. işimiz gücümüz yemek yemek ya da birşeyler içmek. ağzım boş olunca bugün bir tuhaf oldum. arandım durdum. halbuki öyle kayda değer bir açlık ya da susuzluk çekmedim. alışkanlıklar işte![]()
Banada cok iyi geliyor temiz hava da yürümek ama leslie gibi sıkılaşma olmuyor leslie de tüm vucut çalışıyorben dışarıda yürüyüşü çok severim ve ruhen de çok rahatlarım. ama leslie vücudumu da topluyor. yürüyüş yapamadığım zamanlar evde kolay bir alternatif. karın ve sırtımı çok güzel toparlıyor kilo verirken. sıkılaştırıyor.
Alışkanlık iştebiraz acıktım. işimiz gücümüz yemek yemek ya da birşeyler içmek. ağzım boş olunca bugün bir tuhaf oldum. arandım durdum. halbuki öyle kayda değer bir açlık ya da susuzluk çekmedim. alışkanlıklar işte![]()
Unuttum 1 kupa yeşil çayİyi akşamlar canlar
Sabah
Yogurt bal kelogs karışımı
Akşam
Zeytinyaglı bamya
1 kaşık bulgur pilavı
Bol salata
Az yogurt
3 litre su
15 bin adım yürüyüş biraz da hoplama zıplama yaptım Eki Görüntüle 2763852
İyi akşamlar canlar
Sabah
Yogurt bal kelogs karışımı
Akşam
Zeytinyaglı bamya
1 kaşık bulgur pilavı
Bol salata
Az yogurt
3 litre su
15 bin adım yürüyüş biraz da hoplama zıplama yaptım Eki Görüntüle 2763852
Programım sabah 10 akşam 18. Sonrasında sadece sıvı tüketimi var.yani 16/8 mi akşam 20 den sonra yeme işi yok ama sıvı tüketebiliyorsun doğru mu anladım