Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok hos olmus sen mi yaptin canim
Evet ben yapıyorumCok hos olmus sen mi yaptin canim
Ellerine sağlık canım cok cok güzellerEn sevdiklerimdenEki Görüntüle 2765334
Canım benim, çok güzel, çok naif yazmışsın, bende birşeyler yazmıştım sabahtan, şimdi attım. Hemen hemen aynı şeyleri düşünmüşüzNerdesiniz hanımlar
Hayat hep inişli çıkışlı hep sınavlarla dolu.
Kimsenin vitrinine kanmayınız
Kimimizin o dönemdeki sınavı ağır kimimizinki belki daha hafif. Ama bu her dönem değişken ve sınav gelecek.
Bu dünyaya geliş gayemiz belli o'nu bulmak, o'nun rızasını kazanmak.
Her töksediğimizde o'na tutunmak. Kaldıramadıgımız yükü bize yüklemiyor yaradan. Çünki bize şah damarımızdan yakın olan biliyorki biz üstesinden gelebilecek güçteyiz.
Haa gelemedik o zaman teslimiyet. O'ndan gelen hepsi hoş kahrıda lütfuda...
Her darda kaldıgımda derimki: belki 60_70 yıllık ömrümüz var oda varsa tabi. Geçip gidecek şeylere değil baki olana bak.![]()
Kız sen halen listeye giremedin mi?Selam kızlar nasılsınız dün menümü yazmayı unuttum hemen yazıyorum
19 Ocak
Sabah
1 türk kahvesi
Öğlen
Ezogelin çorbası
Piliç pane
Çok az erişte Makarna
Akşam
Brokoli salatası
Çook az da kıymalı patates yemeği
Su 1lt anca içtim
Bu hafta olmasa da haftaya inşallah listeye girerim umudum o![]()
Belki de senin buraya gelmen gerekiyordu,o yüzden gelmiştirsin. Bir de bu şekilde düşün istersen..Arkadaşlar buraya gelince içime acayip bir hüzün çöküyor, ruhum daralıyor. Kendimi zor topluyorum. Bazı arkadaşların modu gerçekten çok düşük, bazılarının iyi. Yani hep mi böyle burası yoksa ben mi sıkıntılı zamanda geldim anlamadım. Benimde kolay olmayan dertlerim var ama yinede içimizdeki enerjiyi düşürmesek keşke. Hayat zaten başlı başına zor bir mesele. Geçinmek de zor, insanlarla ilişkiler de zor, hastalıklar da zor, iş hayatı zor, evlilik, çocuk, aile hepsi zor işler.
Naçizane tecrübelerim; insan neyden kaçarsa, neden korkarsa hep o başına geliyor. Düşünce gücü veya imtihan diyebiliriz. Salmayın kendinizi lütfen. İçimizdeki enerji tüm hayatımızı etkiliyor. Karamsarlık zaten zor olan herşeyi daha kötü yapıyor. Kendimize de dünya dar geliyor. Hiç bir artısı yok. Ki strese bağlı bir sürü hastalık yaşarız. Başağrısı, gerginlik, tansiyon, çarpıntı, mide rahstsızlığı gibi vs vs vs... Ama olumlu olmak bir çok şeyi güzelleştirir. Paranın parayı çektiği gibi olumlu şeyler de olumluyu çeker. Kötü, kötüyü çeker. Ölümse hepimize ölüm var, imtihansa hepimize imtihan var. Birazda kaderci olmak lazım. Bazen ne kadar çabalasak da bazı şeyler gücümüzün üzerinde, o zaman da tevekkülden başka yol yok, kendimizi paralasak elimize ne geçecek. Lütfen canlanın, güçlü olduğunuzu unutmayın. Bunları elbette hepiniz çok iyi biliyorsunuz, bir kere de ben hatırlatayım dedim. Ne yapabiliriz ama canımız sıkkın diyebilirsiniz. En azından buradayken dertleri unutup bir kaç saat kafa dağılabiliriz. Hoş sohbetler olabilir. Burası zaten bir zayıflama bir yarışma takımı, tatlı tatlı çekişip birbirimizi geçmeye çalışarak, sporla vs kafa dağıtabiliriz. Bu vesileyle de zayıflamış oluruz. Ki amacımız sağlıklı kilo vermekti. Başka ne olabilir bilmiyorum.
Tek bildiğim bir kaç gündür burada çok üzülüyorum ve elimden hiç bir şey gelmiyor sizin için, en üzücüsü bu![]()
Tek hobim ev temizliği galibaSizlerin nasıl hobileriniz var?
Paylaşırmısınız?
Örgüde çok güzel bir terapi![]()
Hay ağzına sağlık aybenimNerdesiniz hanımlar
Hayat hep inişli çıkışlı hep sınavlarla dolu.
Kimsenin vitrinine kanmayınız
Kimimizin o dönemdeki sınavı ağır kimimizinki belki daha hafif. Ama bu her dönem değişken ve sınav gelecek.
Bu dünyaya geliş gayemiz belli o'nu bulmak, o'nun rızasını kazanmak.
Her töksediğimizde o'na tutunmak. Kaldıramadıgımız yükü bize yüklemiyor yaradan. Çünki bize şah damarımızdan yakın olan biliyorki biz üstesinden gelebilecek güçteyiz.
Haa gelemedik o zaman teslimiyet. O'ndan gelen hepsi hoş kahrıda lütfuda...
Her darda kaldıgımda derimki: belki 60_70 yıllık ömrümüz var oda varsa tabi. Geçip gidecek şeylere değil baki olana bak.![]()
Aşkım yaaaHadi sayfayı birazdaha canlandırayım.
Sizlerle güzellikler paylaşmayım![]()
Iyi gidiyorApacılar durumlar nasıl?
Kime gittiKimin bu güzellikler acaba kime gitti ?![]()