• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kahvaltı

2 yumurta sarısı
5 zeytin
Peynir
Domates, salatalık
Çok az çerez
Tahin

Akşam

1 tabak yeşil fasulye
Bikaç y.k. yoğurt
Bol salata
Biraz çekirdek
Çok az tahin

1,5 lt su
1 kupa yeşil çay
3 kupa kahve

30 dakika yürüyüş
Belki sonra biraz bisiklet sürerim

Düşüncelerine katılıyorum arkadaşım 🥰

Bu ara böyleyiz sıkıntıları yogun yaşayan dostlarımız var. herdem böyle değil🥰
Ohh be, bunu duyduğuma çok sevindim 😊
Hemen geçsin gitsin inşaAllah bu sıkıntılar arkadaşlarımın yakasını salsın bu üzüntüler 😊

Siz yakın arkadaş mısınız 😍
Aeben mi yaptı kolyeyi sana 😍
Güle güle kullan 😊
Enerjim benim kk da 13 yıllık bir geçmişim var 🥰 33 yaşında tanışmıştım diyet gruplarıyla. 45 yaşındayım 🙈
Evet burdan tanışıp arkadaşlığa devam ettiğim arkadaşlarım var yüz yüze görüşmesekte kalpler bir. 🥰

iyi akşamlar kızlarrr :KK200:

sabah 1 sade Türk kahvesi

öğlen 12.30
4 köfte
3 yk bulgur pilavı
2-3 yaprak marul ve roka+ 3 minik çeri domates

ara küçük kupa filtre kahve

akşam 19.15
1 servis kaşığı etli mantar sote
2 yk pilav
havuç turp maydanoz salatası
3 yk ev yoğurdu

ara 20.00
1 minik hurma+ 1 orta boy muz+ 2 tk sade fındık ezmesi+ tarçın

az sonra 2 kupa yeşil çay içerim.
yatana kadar 2 lt su

30 dk yürüyüş

Arkadaşlar buraya gelince içime acayip bir hüzün çöküyor, ruhum daralıyor. Kendimi zor topluyorum. Bazı arkadaşların modu gerçekten çok düşük, bazılarının iyi. Yani hep mi böyle burası yoksa ben mi sıkıntılı zamanda geldim anlamadım. Benimde kolay olmayan dertlerim var ama yinede içimizdeki enerjiyi düşürmesek keşke. Hayat zaten başlı başına zor bir mesele. Geçinmek de zor, insanlarla ilişkiler de zor, hastalıklar da zor, iş hayatı zor, evlilik, çocuk, aile hepsi zor işler.
Naçizane tecrübelerim; insan neyden kaçarsa, neden korkarsa hep o başına geliyor. Düşünce gücü veya imtihan diyebiliriz. Salmayın kendinizi lütfen. İçimizdeki enerji tüm hayatımızı etkiliyor. Karamsarlık zaten zor olan herşeyi daha kötü yapıyor. Kendimize de dünya dar geliyor. Hiç bir artısı yok. Ki strese bağlı bir sürü hastalık yaşarız. Başağrısı, gerginlik, tansiyon, çarpıntı, mide rahstsızlığı gibi vs vs vs... Ama olumlu olmak bir çok şeyi güzelleştirir. Paranın parayı çektiği gibi olumlu şeyler de olumluyu çeker. Kötü, kötüyü çeker. Ölümse hepimize ölüm var, imtihansa hepimize imtihan var. Birazda kaderci olmak lazım. Bazen ne kadar çabalasak da bazı şeyler gücümüzün üzerinde, o zaman da tevekkülden başka yol yok, kendimizi paralasak elimize ne geçecek. Lütfen canlanın, güçlü olduğunuzu unutmayın. Bunları elbette hepiniz çok iyi biliyorsunuz, bir kere de ben hatırlatayım dedim. Ne yapabiliriz ama canımız sıkkın diyebilirsiniz. En azından buradayken dertleri unutup bir kaç saat kafa dağılabiliriz. Hoş sohbetler olabilir. Burası zaten bir zayıflama bir yarışma takımı, tatlı tatlı çekişip birbirimizi geçmeye çalışarak, sporla vs kafa dağıtabiliriz. Bu vesileyle de zayıflamış oluruz. Ki amacımız sağlıklı kilo vermekti. Başka ne olabilir bilmiyorum.
Tek bildiğim bir kaç gündür burada çok üzülüyorum ve elimden hiç bir şey gelmiyor sizin için, en üzücüsü bu :cry:
her zaman böyle değiliz canım ama zaman zaman yoğun sıkıntılar olabiliyor. burada paylaşılıyor, manen destek oluyoruz birbirimize.

Ayyynennn. Gönüllü yaptıklarımız bir süre sonra GÖREV oluyor. Heeleki Bi aksat noluuyoo diyorlar.
O yüzden rutini bozmak gerek arada sıradaki özverimizi karşıya hatırlatalım. 🥰. Eş olalım, anne yada evlat olalım ama hiç birine ebebeyn olmayalım. Yetişkin olmayı başaralım. :KK68:
Çok çok haklısın ne diyim

her zaman böyle değiliz canım ama zaman zaman yoğun sıkıntılar olabiliyor. burada paylaşılıyor, manen destek oluyoruz birbirimize.
Evet canım öyleymiş, çok mutlu oldum enazından geçici şeyler olmasına 😊
Keşke hiç olmasa ama işte öyle bir hayatta yok. Mevlana der ya dünyadaki herkesten herşeyden uzak en kuytu deliğede girseniz bela gelip sizi orada bulur, aynen öyle işte.

Kime acabağğ bi düşün bakalım
Doğru söylüyorsun canım
Biz burda kardeş gibi olduk, yeri geldi dertlendik, derdimizi paylaşınca biraz olsun hafifledik.
Burda sıkıntılardan bahsetmenin amacı modumuzu düşürmek yada biribirimizi üzmek deyil, birbirimize dua etmek. Duanın gücüne sonsuz inanırım, kimin duası ne zaman kabul olur bilinmez o yüzden çekinmeden anlatırız, fikir alırız. Yoksa herbirimiz birbirimizden çok çok uzaktayız biliriz ki elimizden dua dan başka bisey gelmez.
Tabiki enerjimizi yükseltecek arkadaşlara çok çok ihtiyacımız var, sakın enerjini eksik etme:KK66:
Canına kurban senin :KK200:
Sen bide benimkini gör
Nieeeeeee ne zaman ?? Nasıl?? daha mu güzel?? aeben aeben yakarım Ankara yı doğru söyle gezonunki daha mı güzel:KK62:
İnşaallah canım inşaallah🙏🙏🙏

Valla mesajına ne emoji koyacağımı da şaşırdım😁
İlk paragrafa muhteşem, son paragrafa üzgün.
Evet, bende öyle olmasını ümit ediyorum, o şekilde de bakarak düşünüyorum.

Şimdi sana bir sorum var. O profilde ki evlilik programına çıkan bir kadın vardı şarkıcı olma hayali olan, bu o mu😁
Epey ürkünçlü bir arkadaşta kendileri 😁
Ahahahhh valla o dediğin kadını hatırladım ama benim profildeki o değil. Benim profildeki benim gibi sıska bir bağyan sadece.hem neden ürkünçlü olsun ki kalbim kırık şu an :(
Siz yakın arkadaş mısınız 😍
Aeben mi yaptı kolyeyi sana 😍
Güle güle kullan 😊
Evet canım o yaptı

İyi akşamlar sevgili takımım 🌺🌺🌺🌺🌺🌺
Menüm
Öğle
1 hs yumurta
Peynir
3 badem
3 zeytin

Akşam
Tavuklu salata

Spor 30 dk koşu bandı nda yürüyüş

aeben aeben moni moni
Maşallah Fatma cım ya azmine ayrı hayranım sporuna ayrı. Nazar falan değerse bil ki ben nazar etmişimdir, başka kimse arama:KK53:

Bugünkü menüm

sabah: menemen, peynir, zeytin,turp,ceviz

akşam: kuru fasulye,dört kaşık kısır, fındık

su:2 litre
spor: yarım saat eliptik
Yahu apacıların bu bugurdur kısırdır keşkektir kıskanıyorum yahu :D:D
Bu garip iki aydır karbon yemiyoooo isyannnn :D:D

Kime acabağğ bi düşün bakalım

Canına kurban senin :KK200:

Nieeeeeee ne zaman ?? Nasıl?? daha mu güzel?? aeben aeben yakarım Ankara yı doğru söyle gezonunki daha mı güzel:KK62:

Ahahahhh valla o dediğin kadını hatırladım ama benim profildeki o değil. Benim profildeki benim gibi sıska bir bağyan sadece.hem neden ürkünçlü olsun ki kalbim kırık şu an :KK43:

Evet canım o yaptı
Ooo gezoyla mehtap eskitti ayol 2 yıl geçti.
Bunun siyahımıydı gülim? IMG_20200601_161857_122.jpg

Kahvaltı

2 yumurta sarısı
5 zeytin
Peynir
Domates, salatalık
Çok az çerez
Tahin

Akşam

1 tabak yeşil fasulye
Bikaç y.k. yoğurt
Bol salata