• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

iyi akşamlar kızlarrr :KK200:

sabah 1 sade Türk kahvesi

öğlen 12.30
4 köfte
3 yk bulgur pilavı
2-3 yaprak marul ve roka+ 3 minik çeri domates

ara küçük kupa filtre kahve

akşam 19.15
1 servis kaşığı etli mantar sote
2 yk pilav
havuç turp maydanoz salatası
3 yk ev yoğurdu

ara 20.00
1 minik hurma+ 1 orta boy muz+ 2 tk sade fındık ezmesi+ tarçın

az sonra 2 kupa yeşil çay içerim.
yatana kadar 2 lt su

30 dk yürüyüş
Fulyacım her iki öğünde pilava apa ne diyor?
Senin bugun modunmu düşük?
Kuşlar dedide:anne:

Evet canım öyleymiş, çok mutlu oldum enazından geçici şeyler olmasına 😊
Keşke hiç olmasa ama işte öyle bir hayatta yok. Mevlana der ya dünyadaki herkesten herşeyden uzak en kuytu deliğede girseniz bela gelip sizi orada bulur, aynen öyle işte.
Allah sevdiği kuluna dert verirmiş. günlük sorunlar, hastalık vs olağan şeyler. tabi tez elden geçsin gitsin. çok şükür bugünümüze.

Bulgur fasulye farkı:KK70:
Ben geçmi kalmışım Nurdan hanıma?
Senin sonuç ne olmuştu mumuşum?
Klasik mumu sonucu ne olsun 2 ileri 5 geri 🤪🤪

Bana apa iyi geldi 91 den 75 e indim temmuzdan beri korudum simdi 2.tur dayim iste yakinimda tanidik arkadaslarla yapınca bozma lüksüm olmuyo 🤣🤣

Klasik mumu sonucu ne olsun 2 ileri 5 geri 🤪🤪

Bana apa iyi geldi 91 den 75 e indim temmuzdan beri korudum simdi 2.tur dayim iste yakinimda tanidik arkadaslarla yapınca bozma lüksüm olmuyo 🤣🤣
Ee süper. İnşallah 2. Tursada 5li rakamları görürsün.
Bence önemli olan niyet. Hangi beslenme olursa olsun kararlılık önemli🥰

Apacılar beri gelin size bir şey danışıcam

şimdi efendime söyleyeyim övünmek gibi olmasın ama biliyorsunuz arkadaşınız obezzto kırk yıldır diyet yapar ve diyetisyenlerin bile vakıf olamadığı konulara vakıfdır ama uygular mı işte..yarım yamalak ..

şimdi apa da karbon/protein ayrımı yok.örneğin kuru fasulye yanında bulgur pilavı yiyebiliyorsun.e tamam da biz kırk yıldır proteinle karbon alınmaz dedik şimdi tam tersini mi yapıcaz?turşu serbest örneğin ve diyetisyenin yasakladığı bir çok şey. Bu durum benim bünyede biraz vicdan yapmaya sebep oluyor.yani yiyorum ama nasıl yiyorum bir de bana sorun:( ne diyorsunuz bu konuda dökülün bakem

Günaydın arkadaşlar dünden beri keyfim kaçık hiç kolumu kıpırtacak halim yok akşam da erken yattım
60kiloyum 60kiloyum sanada geçmiş olsun canım
saol canım. şimdi nasılsın?
Fulyacım her iki öğünde pilava apa ne diyor?
Senin bugun modunmu düşük?
Kuşlar dedide:anne:
bugün öyle oldu tatlım. az yedim ama pirinç hiç olmasaydı iyi olacaktı. oldu da asıl muz kaçtı. muzu ve fındık ezmelerinden 1 tk eksik yeseydim iyiydi. kuşlar doğru demiş :emir_bebek:
Rabbim gönlüne insirah versin inşallah
amin canım. çok şükür iyiyim kız ben. dün rahatsızdım o kadar. çok şükür Rabbime :dua::nazar:
Nornalde 2 ögün pilav önermiyor apa ama fulya apa yapmiyor zaten :)
apaya tam adapte olamadım. olucam aslında. şu 2 gün geçsin de. ya da 2 öğün geçerim. bilmiyorum. seviyeleri yapmak da istiyorum aslında.

Apacılar beri gelin size bir şey danışıcam

şimdi efendime söyleyeyim övünmek gibi olmasın ama biliyorsunuz arkadaşınız obezzto kırk yıldır diyet yapar ve diyetisyenlerin bile vakıf olamadığı konulara vakıfdır ama uygular mı işte..yarım yamalak ..

şimdi apa da karbon/protein ayrımı yok.örneğin kuru fasulye yanında bulgur pilavı yiyebiliyorsun.e tamam da biz kırk yıldır proteinle karbon alınmaz dedik şimdi tam tersini mi yapıcaz?turşu serbest örneğin ve diyetisyenin yasakladığı bir çok şey. Bu durum benim bünyede biraz vicdan yapmaya sebep oluyor.yani yiyorum ama nasıl yiyorum bir de bana sorun:( ne diyorsunuz bu konuda dökülün bakem
Canim ilerki seviyelerde ayrim basliycak + kan grubuda giricek devreye suan alistirma asamasi diye böyle, tursu probiyetik oldugu icin sifali apa da niyet kilo vermek olmadigi icin diyetisyenle kiyaslamamalisin

Back
X