• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Başa sardın
Miden nasıl olursa olsun yasaklı bisey yeme sabret, zaten surda 3 ay var
Ya bir de şunu diyecem biliyorum çok soru soruyorum ama beynimin yatmadığı bir şeyi uygulayamam değil mi..

şimdi 1. Seviyede hurma yasak e 2. Seviyede neden geri geliyo?meyva veya? Bunlar yasaksa yasak kardeşim niye baştan yasak dediğin şeyi sonradan ilave ediyorsun? Artı Allah un yarattığı meyva niye yasak? Sınırlı de bari. Meyvasızlıktan ölelim mi🤣🤣

Bi hoşçakal der insan ayol..neyyse..
Aslında yazmaya gelmiştim.
Önceki yazını görmeseydim keşke..
Keşke bunu da hiç yazmasaydın..
Senin hitap şeklin ve üslubun bana ağır geldi.
'Enerjik kişisi' falan dediğinde kırılmıştım sana. Ama hiç bir şey demedim.
O günüm bunu düşünerek geçti çünkü seni tanımıyorum.
Şaka ile dedimya emojileri bol kullan anlayayım seni.
Yazarken kızıyor musun, gülüyor musun, dalga mı geçiyorsun yoksa dışlıyor musun hiç anlayamadım !!!
Dünde geldiğimde 'enerjik insan evladı' demişsin.
O kadar samimi de değiliz ki, anlamadım küçümsüyor musun beni yoksa dışlıyor musun, üslubun hep böyleyse bile seni tanımıyorum ki hiç.
Ve ben bunu hiç mevzu etmedim, akışına bırakmıştım.
Bu mesajı yazmasaydın bunları da yazmayacaktım hiç. Hatta ayrılsamda arada buraya sohbete gelecektim.
Takıma sonradan gelip yeni katılan ben olduğum içinde huzursuzluk olmadan gitmek istedim. Dedimya uslubun bana ağır geldi, hep gülüp geçemeyebilirim ve ters bir şey yazar da kırarsam diye çıktım takımdan. Ne seni ne de kendimi değiştiremem.
Oysa burada bazı arkadaşları gerçekten sevmiştim...

Ya bir de şunu diyecem biliyorum çok soru soruyorum ama beynimin yatmadığı bir şeyi uygulayamam değil mi..

şimdi 1. Seviyede hurma yasak e 2. Seviyede neden geri geliyo?meyva veya? Bunlar yasaksa yasak kardeşim niye baştan yasak dediğin şeyi sonradan ilave ediyorsun? Artı Allah un yarattığı meyva niye yasak? Sınırlı de bari. Meyvasızlıktan ölelim mi🤣🤣
2. Seviyede kuru hurma ve incir serbest, serbest diye kâse kâse yiyemezsin, sınırlama var, en fazla 7 hurma yada 3 incir
Meyva da ömür boyu yasak deyil, açlık yaptığın zaman yemeye başlıyorsun
Yani canım, tamamen hayattan çıkarmıyoruz, program bitene kadar vakti gelince yiyoruz, program bitince, onunda vakti var :KK66:

Aslında yazmaya gelmiştim.
Önceki yazını görmeseydim keşke..
Keşke bunu da hiç yazmasaydın..
Senin hitap şeklin ve üslubun bana ağır geldi.
'Enerjik kişisi' falan dediğinde kırılmıştım sana. Ama hiç bir şey demedim.
O günüm bunu düşünerek geçti çünkü seni tanımıyorum.
Şaka ile dedimya emojileri bol kullan anlayayım seni.
Yazarken kızıyor musun, gülüyor musun, dalga mı geçiyorsun yoksa dışlıyor musun hiç anlayamadım !!!
Dünde geldiğimde 'enerjik insan evladı' demişsin.
O kadar samimi de değiliz ki, anlamadım küçümsüyor musun beni yoksa dışlıyor musun, üslubun hep böyleyse bile seni tanımıyorum ki hiç.
Ve ben bunu hiç mevzu etmedim, akışına bırakmıştım.
Bu mesajı yazmasaydın bunları da yazmayacaktım hiç. Hatta ayrılsamda arada buraya sohbete gelecektim.
Takıma sonradan gelip yeni katılan ben olduğum içinde huzursuzluk olmadan gitmek istedim. Dedimya uslubun bana ağır geldi, hep gülüp geçemeyebilirim ve ters bir şey yazar da kırarsam diye çıktım takımdan. Ne seni ne de kendimi değiştiremem.
Oysa burada bazı arkadaşları gerçekten sevmiştim...
Enerjim evet tanımıyorsun🥰 obezzto obezzto arkadaşımız senden sonra bu takımdaki en enerjisi yüksek hatun belkide.
Samimiyeti ve sıcaklığı bize yansıtması onun o tarzında gizli. Üztelik zor zamanlardan geçiyor bu halde bile şakalaşması (kendi üslübüyla) eksik etmiyor ki takıma yansımasın🥰
Her insan fıtrat üzere dogar. Benimki sana seninki bana benzemez.
Ben seni sende seni bu fıtrata severiz🥰
Çok yeni geldin tanıyamadın keşke kendinde bizlerde biraz zaman verseydin. 💕
Birde şunu eklemek istedim inişler çıkışlar hepimiz için var. Bu sadece bireysel olarak değil takımımızda olabilir. Kaptanımız Ayşe o kadar verici bir insanki seneleri bu kaptanlıga verdi ki hiç bir mecburiyeti yok. Her hafta o listeler hesaplamalar hepsi gönüllü yapılan şeyler. Arada aksatması yada o enerjiyi kendinde bulamaması çok normal.
Hepinizi seviyorum Allah herkesin yolunu açık eylesin:KK68:

geçici bir süreç o ama anlandığım kadarıyla sen tüm yazılarını okumamışsın onun. evde laptop ya da normal pc in varsa hepsini oku.

Enerjim evet tanımıyorsun🥰 obezzto obezzto arkadaşımız senden sonra bu takımdaki en enerjisi yüksek hatun belkide.
Samimiyeti ve sıcaklığı bize yansıtması onun o tarzında gizli. Üztelik zor zamanlardan geçiyor bu halde bile şakalaşması (kendi üslübüyla) eksik etmiyor ki takıma yansımasın🥰
Birde şunu eklemek istedim inişler çıkışlar hepimiz için var. Bu sadece bireysel olarak değil takımımızda olabilir. Kaptanımız Ayşe o kadar verici bir insanki seneleri bu kaptanlıga verdi ki hiç bir mecburiyeti yok. Her hafta o listeler hesaplamalar hepsi gönüllü yapılan şeyler. Arada aksatması yada o enerjiyi kendinde bulamaması çok normal.
Aeben'im yine çok güzel yazmış, güzel noktalara parmak basmışsın. Teşekkür ederim.

Alınganlık yapıp haksızlık yaptıysam beni bağışlayın. Kişileri çok tanımadığım, buradaki ortamın eveliyatını bilmediğim için o an ne hissettiysem onu yazdım.

Evet çok haklısın canım. Herkes gibi benimde inişlerim çıkışlarım var. İnsan bazen aynı şeye bile farklı bakıp, farklı tepkiler verebilir. Her zaman hoşgörülü olamayabilir. Onun için gitmek bazen kalmaktan daha hayırlıdır.

Farketmeden herhangi birinizi en ufak üzdüysem bile beni affedin🙏 kasıtlı değildir.

Ayşe ise adı gibi kendisi de güzel bir insan. Ona tekrar teşekkür ediyorum ❤

Herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim.
En güzel yere emanetsiniz 🙏

Öyle güzel anlattın ki üstüne söyleyecek sözüm kalmadı :super:
Yazarak anlaşmaya çalışınca böyle durumlar yaşanıyor, az biraz sabredip birbirimizi tanımaya çalışsak yanlış anlamalara fırsat kalmaz diye düşünüyorum.

Aeben'im yine çok güzel yazmış, güzel noktalara parmak basmışsın. Teşekkür ederim.

Alınganlık yapıp haksızlık yaptıysam beni bağışlayın. Kişileri çok tanımadığım, buradaki ortamın eveliyatını bilmediğim için o an ne hissettiysem onu yazdım.

Evet çok haklısın canım. Herkes gibi benimde inişlerim çıkışlarım var. İnsan bazen aynı şeye bile farklı bakıp, farklı tepkiler verebilir. Her zaman hoşgörülü olamayabilir. Onun için gitmek bazen kalmaktan daha hayırlıdır.

Farketmeden herhangi birinizi en ufak üzdüysem bile beni affedin🙏 kasıtlı değildir.

Ayşe ise adı gibi kendisi de güzel bir insan. Ona tekrar teşekkür ediyorum ❤

Herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim.
En güzel yere emanetsiniz 🙏
Yolun açık enerjin daim olsun

Back
X