- 30 Kasım 2014
- 30.327
- 133.411
- 798
canım benim. tam sana yazacaktım ama aeben in yazısını okudum. aklımdan geçeni yazmış saolsun. aynen onun dediği gibi hepimiz ayrı ayrı fıtratlarda yaratılmışız. obezzto da çok sevdiğimiz, çok espirili enerjik bir arkadaşımız. sana yazdığı veya hitap ettiği o sözler espri. burada oldukça hepimizi daha iyi tanıyacaksın.Aslında yazmaya gelmiştim.
Önceki yazını görmeseydim keşke..
Keşke bunu da hiç yazmasaydın..
Senin hitap şeklin ve üslubun bana ağır geldi.
'Enerjik kişisi' falan dediğinde kırılmıştım sana. Ama hiç bir şey demedim.
O günüm bunu düşünerek geçti çünkü seni tanımıyorum.
Şaka ile dedimya emojileri bol kullan anlayayım seni.
Yazarken kızıyor musun, gülüyor musun, dalga mı geçiyorsun yoksa dışlıyor musun hiç anlayamadım !!!
Dünde geldiğimde 'enerjik insan evladı' demişsin.
O kadar samimi de değiliz ki, anlamadım küçümsüyor musun beni yoksa dışlıyor musun, üslubun hep böyleyse bile seni tanımıyorum ki hiç.
Ve ben bunu hiç mevzu etmedim, akışına bırakmıştım.
Bu mesajı yazmasaydın bunları da yazmayacaktım hiç. Hatta ayrılsamda arada buraya sohbete gelecektim.
Takıma sonradan gelip yeni katılan ben olduğum içinde huzursuzluk olmadan gitmek istedim. Dedimya uslubun bana ağır geldi, hep gülüp geçemeyebilirim ve ters bir şey yazar da kırarsam diye çıktım takımdan. Ne seni ne de kendimi değiştiremem.
Oysa burada bazı arkadaşları gerçekten sevmiştim...
bu arada ben dün farkettim olmadığını. hatta tam yazacaktım ama baktım bir arkadaş yazmış. moni de ayrıldı diye cevap yazmış. samimi söylüyorum ben de çok üzüldüm ayrılmana. takımı herhalde çok hareketli bulmadı hemen gitti dedim. biz de seni çok sevmiştik. çok mutlu olmuştuk. enerjin çok güzel ismin gibi.
takımdaki arkadaşlarımızın hepsi iyidir. yapıcıdır. o nedenle eminim hepsi aramıza yine gelsen sana aynı samimiyetle yazacaklar ve mutlu olacaklardır
takımımızda yok ama yıllardır burayım. yazıyorum, okuyorum. başka sayfalarda üslubunu sevmediğim ya da insanı kaale almayan kişiler gördüm. inan hiç muhatap olmuyordum. kafaya da takmıyordum.
ama bizim takımımızda böyle bir kişi yok. tamamen bir yanlış anlama olmuş. o nedenle üzülme kırılma canım
geri bekliyoz bak üzme bizi