• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benimki biraz sıkıcı prensesim Yıllık yazıyordum:KK70:
O da ne demeyin günlüğün abisi:KK70:
Evlilik başlarında konuşacak kimsem yoktu. İçimi dökerdim. Bir iki yılda bir bir. Eee 28 yıl....
Şimdi o yılları okuyunca çok kızgınım kendime. Niye bunları kendime reva görmüşüm. Ne cahilmişim. Bi insan bu kadar ödün verirmi yahu 😔
Derlerya insan her yıl bir önceki yılını yaptıklarını beğenmezmiş. Ne kadar doğru....
Bir kaç yıl sonrada bu günümü cahil bulacağım sanırım. Allahım... :KK70:
Kesinlikle öyle her sene bir önceki aklımızı beğenmiyoruz

Tartısı bile alengirli ya :KK200:
kız o çok eski bir tartı :KK70: felix in tartısı. antika :-) ama vazgeçemiyorum. aslında evde arzum un dijital cam tartısı da var ama ben ısrarla bunu kullanıyorum :p
Selam kızlar. Karantinanız nasıl geçiyor🤓
evdeeeee :KK72:
Benimki biraz sıkıcı prensesim Yıllık yazıyordum:KK70:
O da ne demeyin günlüğün abisi:KK70:
Evlilik başlarında konuşacak kimsem yoktu. İçimi dökerdim. Bir iki yılda bir bir. Eee 28 yıl....
Şimdi o yılları okuyunca çok kızgınım kendime. Niye bunları kendime reva görmüşüm. Ne cahilmişim. Bi insan bu kadar ödün verirmi yahu 😔
Derlerya insan her yıl bir önceki yılını yaptıklarını beğenmezmiş. Ne kadar doğru....
Bir kaç yıl sonrada bu günümü cahil bulacağım sanırım. Allahım... :KK70:
her yıl bir öncekinden farklı hissediyoruz bu bir gerçek. gençlik tecrübesizlik oluyor. bir şekilde geçiyor. ama zorlu tecrübeler edinmişsen de yüreğinde hep bir iz kalıyor.
Bu apa beyin radarımı var nerden biliyor kim bozduda grup dışına atıyor. :KK70:
Ay ben bile çok daraldım bu beyin tavırlarından 😅
özgüven tavan onda :p adam çok net :KK70:

Eh işte biraz mutfak dolaplarını sildim şimdi kahvemi yaptım dinlenme takılma zamanı yemegimi de yaptım
Ama sıkıcı şu karantina lar bitsin artık inşallah ortalık düzelir de

kolay gelsin hemşehrim evde temizlik oğlanların 3 evde kalacak biz gidince inşallah onlara evi temiz bırakayım dedim temiz bırakırım da nasıl alırım bilmem :KK17:

kız o çok eski bir tartı :KK70: felix in tartısı. antika :-) ama vazgeçemiyorum. aslında evde arzum un dijital cam tartısı da var ama ben ısrarla bunu kullanıyorum :p

evdeeeee :KK72:

her yıl bir öncekinden farklı hissediyoruz bu bir gerçek. gençlik tecrübesizlik oluyor. bir şekilde geçiyor. ama zorlu tecrübeler edinmişsen de yüreğinde hep bir iz kalıyor.

özgüven tavan onda :p adam çok net :KK70:

Fulyacim nasılsın bu hafta çok iyiydi n

Fulyacim nasılsın bu hafta çok iyiydi n
teşekkür ederim fatmacım :KK200: 2 öğün aralıklı orucu oturtmaya çalışıyorum. bazen 2,5 olabiliyor :KK66:
çok şükür diyelim. onun dışında ev iş arasında gidip geliyorum. malum sosyalleşme sıfır. öyle geçiyor günlerim. sağlıklı ve huzurlu olalım da önemli olan o.

Mutfagı kapattım yazayım bari yazınca asla yemiyorum çünkü
Sabah
1 kase şehriye corbası
Ögle
Kahve. Sahlep havuç
Akşam
Bulgurlu pırasa
Salata
1 dilim t. Bugday ekmegiyle
2 litre su
2 mil leslie

iyi akşamlar. takımınızdan ayrılmak istedigimi moniye msj olarakta ilettim. galiba geç görebilir. başka bir takıma transferimi istiyorum. ulaşabilen arkadaşlar bilgilendirebilirmisiniz. herkese öncelikle saglık diliyorum. umarım kısa sürede sıkıntılarınızdan kurtulursunuz ve hedefinize ulaşırsınız. kendinize iyi bakın.

sara_28 sara_28 saracım aşagıda seni görüyorum. Kaç gündür yazmıyorsun 😔
Nasılsın canım?
İyi diyelim iyi olalım canım bu günümüze çok şükür

Sıkıntımı biliyosun canım artarak devam ediyor ama yazıp daha fazla canınızı sıkmak istemiyorum malum takımdaki bazı arkadaşlar sıkıntılı hallerimizden etkilenip birer birer takımdan ayrılıyorlar buna sebep olmak istemem

grup dışı derken ne demek istedin? apa bilmiyor ki?
He apa bilmiyorda yapanlarin hepsi grupta deyil zaten. Kimisi aile içindekilere kimisi arkadaşlarına kimisi akrabalarına vesile oluyor.
Dışardan yapanların hepsine gruptakilere de gruba uymazsanız tek takılın diyor.
Zaten daha başındayız, ve çok kısa sürecek o yüzden başa dönmeden kaldığı yerden devam eder.
Ha bu tekrarlamasın diye azıcık gözünü korkutuyum dedim

Sıkıntımı biliyosun canım artarak devam ediyor ama yazıp daha fazla canınızı sıkmak istemiyorum malum takımdaki bazı arkadaşlar sıkıntılı hallerimizden etkilenip birer birer takımdan ayrılıyorlar buna sebep olmak istemem
Dertler paylaştıkça azalır, sevinçler paylaştıkça çogalır saram 💕💕💕💕💕

kolay gelsin hemşehrim evde temizlik oğlanların 3 evde kalacak biz gidince inşallah onlara evi temiz bırakayım dedim temiz bırakırım da nasıl alırım bilmem :KK17:
Tatil dönüşü ben 1 hafta ev temizliyorum,çamaşır, ütü, cam, çerçeve derken heryeri dip köşe elden geçiriyorum

Sen anlat canım, istemeyen okumadan geçer.
Biraz olsun ferahlatabilirsek ne mutlu bize

iyi akşamlar. takımınızdan ayrılmak istedigimi moniye msj olarakta ilettim. galiba geç görebilir. başka bir takıma transferimi istiyorum. ulaşabilen arkadaşlar bilgilendirebilirmisiniz. herkese öncelikle saglık diliyorum. umarım kısa sürede sıkıntılarınızdan kurtulursunuz ve hedefinize ulaşırsınız. kendinize iyi bakın.
Seninde yolun açık, herşey gönlünce olsun

Back
X