• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi diyelim iyi olalım canım bu günümüze çok şükür

Sıkıntımı biliyosun canım artarak devam ediyor ama yazıp daha fazla canınızı sıkmak istemiyorum malum takımdaki bazı arkadaşlar sıkıntılı hallerimizden etkilenip birer birer takımdan ayrılıyorlar buna sebep olmak istemem
orada bir yanlış anlama var canım. üzülme. yaşamda sıkıntılar da oluyor, hastalıklar da, ölümler de... kaderin bir parçası bunlar. her zaman pür neşe olamayız.
senin şu an özel durumun var ki haklısın. istediğini yazabilirsin. aebenin de yazdığı gibi; paylaştıkça azalır üzüntüler, sıkıntılar... ben kendi adıma hiç rahatsız olmuyorum. sadece elimden dua etmekten başka birşey gelmediği için üzülüyorum. ama benim diyetteki modumu düşürmüyor.
diğer arkadaşların da evdeki sorunlarını paylaşmaları, sıkıntılarını yazmalarından rahatsız olmuyorum. yakın görmüşler ki bizleri yazmışlar. sanal ortam da olsa kaç zamandır buradayız. gönül birliğimiz var.

kapımız her zaman açık herkese.

Niye kimse menü vermemiş :işsiz:
Sabah peynir zeytin
Yarim haşlanmış yumurta
Ara 1 mandalina
Oglen soba fırınına patates koydular
Yarim patates yedim
Hepsi bu :halay:

Burası çok soğuk olduğu için su ihtiyacım cok olmuyor ama 1.5 oldu galiba
Yatana kadar 2 içerim ınsallah

Sabah peynir zeytin
Yarim haşlanmış yumurta
Ara 1 mandalina
Yarim patates yedim

Haklısın Fatmacım sen deyince aklıma geldi, ☺️

Kahvaltı

2 yumurta sarısı
Bol peynir
5 zeytin
Ceviz, tahin
1 küçük kâse salata

Akşam

1 kepçe kırmızı mercimek çorbası
1 tabak tavuklu kereviz
1 normal kâse salata
1 avuç kaju

1,5 lt su
2 kupa kahve
1 kupa yeşil çay

Spor
Yarım saat yürüyüş

Sabah peynir zeytin
Yarim haşlanmış yumurta
Ara 1 mandalina
Yarim patates yedim

Şimdi yedim, hâlâ sofradayım 😁

sabah 1 bardak 1/2 limon sıkılmış su+ 1 kupa oolong çayı

öğlen 13.30
1 yumurta
1,5 kk peynir + 3 yeşil zeytin
sürk peynirli salata (sürk peyniri, domates, salatalık, kapya biber, maydanoz, zeytinyağı, nar ekşisi)
1 tk muammara
2 wasa
2 brezilya cevizi + 7 çiğ badem

ara sade Türk kahvesi + 1 fincan puer çayı + 1 kupa filtre kahve

akşam 19.00
tavada barbun balığı
1,5 kaseden fazla turp otu salatası

az sonra 1 er kupa puer çayı ve oolong çayı içerim.
yatana kadar 2 lt ye yakın su

sabah 1 bardak 1/2 limon sıkılmış su+ 1 kupa oolong çayı

öğlen 13.30
1 yumurta
1,5 kk peynir + 3 yeşil zeytin
sürk peynirli salata (sürk peyniri, domates, salatalık, kapya biber, maydanoz, zeytinyağı, nar ekşisi)
1 tk muammara
2 wasa
2 brezilya cevizi + 7 çiğ badem

ara sade Türk kahvesi + 1 fincan puer çayı + 1 kupa filtre kahve

akşam 19.00
tavada barbun balığı
1,5 kaseden fazla turp otu salatası

az sonra 1 er kupa puer çayı ve oolong çayı içerim.
yatana kadar 2 lt ye yakın su
Özelikle akşamına bayıldım fulyacım😍

Sabah peynir zeytin
Yarim haşlanmış yumurta
Ara 1 mandalina
Yarim patates yedim

Ben verdim

Dertler paylaştıkça azalır, sevinçler paylaştıkça çogalır saram 💕💕💕💕💕
Evet canım çok haklısın da ne bileyim işte o kadar zor zamanlardan geçiyorum ki Rabbim kimseyi sevdikleriyle hele ki annesiyle imtihan etmesin bunada şükür deyip sabrediyorum haşa isyan etmem asla ben evladımı kaybettiğimde bile isyan etmedim kafayı yemediysem bundada bir kolaylık bir şifa verecektir Rabbim :dua:

Evet canım çok haklısın da ne bileyim işte o kadar zor zamanlardan geçiyorum ki Rabbim kimseyi sevdikleriyle hele ki annesiyle imtihan etmesin bunada şükür deyip sabrediyorum haşa isyan etmem asla ben evladımı kaybettiğimde bile isyan etmedim kafayı yemediysem bundada bir kolaylık bir şifa verecektir Rabbim :dua:
Rabbim gönlüne insirah versin canım

orada bir yanlış anlama var canım. üzülme. yaşamda sıkıntılar da oluyor, hastalıklar da, ölümler de... kaderin bir parçası bunlar. her zaman pür neşe olamayız.
senin şu an özel durumun var ki haklısın. istediğini yazabilirsin. aebenin de yazdığı gibi; paylaştıkça azalır üzüntüler, sıkıntılar... ben kendi adıma hiç rahatsız olmuyorum. sadece elimden dua etmekten başka birşey gelmediği için üzülüyorum. ama benim diyetteki modumu düşürmüyor.
diğer arkadaşların da evdeki sorunlarını paylaşmaları, sıkıntılarını yazmalarından rahatsız olmuyorum. yakın görmüşler ki bizleri yazmışlar. sanal ortam da olsa kaç zamandır buradayız. gönül birliğimiz var.

kapımız her zaman açık herkese.
Sağol canım benim o kadar iyisiniz ki Allah hepinizden razı olsun :dua: dua en büyük iyilik Fulyacım daha ne yapacaksınız müminin mümine gıyabında ettiği dua kabul olurmuş birbirinin haberi olmadan edilen dua temiz ağızla edilmiş duaymış ve kabul olurmuş sizde dua ediyorsunuz anneme daha ne isterim Allahım sevdiklerinizi size bağışlasın :dua:

Back
X