- 3 Mayıs 2017
- 6.315
- 28.057
- 548
Sabah kızıma hazırladım kahvaltı. Öğlen de eşimeNatsuş her öğün yumurta yemişsin . Afiyet olsun![]()
Teşekkür ederimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah kızıma hazırladım kahvaltı. Öğlen de eşimeNatsuş her öğün yumurta yemişsin . Afiyet olsun![]()
Reklamcım telefonun azizligi değilmi islim kebabıBugunku menüm
Ac karnina sade turk kahvesi
Sabah 1 kasik lor peynir 5 siyah zeytin 1 dlm ekmek
Ara 5 kasik bamya 4 kasik yogurt
Aksam 3 simit kebabi bolca salata
Su 2 lt spor yok
içine 1/2 limon sıkılmış madensuyu canım. enfes oluyor. tabi limondan da kaynaklı oldu. geçen gün manavdan aldım yatak limonmuş. tadı muhteşem çıktı. madensuyuyla harika bir ikili oluyorlarBu nedir
Peki akşam yemeğinden sonra herhangi bir Spor. Veya yürüyüş yapiyormusunbana diyetisyenim sporu sabah aç karnına yani kahvaltıdan önce öneriyor.
IyiyimAkşam zorluyor. Gündüz sıkıntı yoktu.
Sen nasılsın?,![]()
Hayir canim tlfnun azizligi degil simit kebabi antebe ozgu bir yemek firinda pisebiliyor mangalda degil koftelik simitle et baharatlarla yoguruluyorReklamcım telefonun azizligi değilmi islim kebabı
Afiyet olsun güzel menü..
Simit dediğiniz ince bulgur deyilmiHayir canim tlfnun azizligi degil simit kebabi antebe ozgu bir yemek firinda pisebiliyor mangalda degil koftelik simitle et baharatlarla yoguruluyor
Çay kahve varmıydı ki menümüzde?Iftar
Su
Kahve
Spor
40 dakika yürüyüş
Evt ince bulgur koftelik pilavlık olan degilSimit dediğiniz ince bulgur deyilmi
Almanyada farklı illerden insanlar var
Bazıları ince bulgura simit diyor
Valla işte bunlara benim kafa basmıyor aybenimSizin yediklerin kebap kebap bize oranla
Bugun birapa menüsü gördüm dolma lahana sarma. Güveç pilav
Aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş![]()
bu hafta liste almadım ya, şaşkın ördek gibiyim. oysa elimde zamanında gittiğim ünlü ünsüz birçok diyetisyenimin çarşaf çarşaf listeleri var. en basiti, geçen hafta ki listem var. sanki hayatında hiç diyet yapmamış, konuda bilgisiz gibi hissediyorum. oysa diyetle ilgili yüksek lisans+ master da bitti
acaba yemek istediğim şeyler varda ondan mı böyleyimay bilemedim, hep dolunaydan
![]()
Karnım gurul gurul gezo ya.ne tokluğuNerde açız ayol
Karnımız çok güzel doyuyor
Gözümüz bazı şeylere kayıyor lakin kafamızı çeviriyoruz
Bir dahaki ay son kez doğuracam,hapım bitiyor.sonrası Allah kerim bakalımObez bu ay da doğurdu şükürler olsun
Gözün aydın tatlım![]()
İnce bulgurunda daha incesine deniyor canım bazı yörelerde yoğurma işinde çok kullanılıyor köftelerin dolmaların dağılmadan tutması için kullanılıyor özellikle namı diğer çiğ köftelik bulgurSimit dediğiniz ince bulgur deyilmi
Almanyada farklı illerden insanlar var
Bazıları ince bulgura simit diyor
Tövbe tövbe ya. Güncelleme mi geldi orucaÇay kahve varmıydı ki menümüzde?
Niye bana demedin vicdansız![]()