• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim bir sorum Olacak tı ben bugün diyete başladım ama şöyle bir şey oldu benim bacağımın iç uyluk kısmı ve göbeğim su gibi olmus ne yapmam gerek bir yerde bir yanlışlık mı yapıyorum acaba çok korkuyorum acaba diyetimi yanlış yapıyorum da sarkma mi oldu hemen ne dersiniz güzel ablalarım🤔🤔🤔🤔🤔🤔vallla çok kararsızım
Berfincim 1 günde sarkma VS olmaz kuzum. Lütfen biraz rahat ol stres yapıyorsun gibime geliyor. Kilo verdikçe ve dengeli sporda yaptıkça herşey güzel olacak.

Sabahta dediğim gibi sabah sporun yeter birde daha yeni başladın sabah akşam iki kere spor YAPMA KUZUM. 🥰

Berfincim 1 günde sarkma VS olmaz kuzum. Lütfen biraz rahat ol stres yapıyorsun gibime geliyor. Kilo verdikçe ve dengeli sporda yaptıkça herşey güzel olacak.

Sabahta dediğim gibi sabah sporun yeter birde daha yeni başladın sabah akşam iki kere spor YAPMA KUZUM. 🥰
Çok sağol ablacım bi tanesin valla içim rahatladı aynen bendede öyle yapayim

Yok böyle dokundugumda salaniyo göbeğinde öyle nasıl desem normalde böyle değildi sıkıydı ama pek anlamdim
Daha diyete yeni başladın kuzum hemen sarkma olması mümkün değil hiç korkma sen sadece sağlıklı beslenmeye devam et sporunu yap gerisini çokda kafana takma çok gençsin bu yaşta vücut öyle kolay sarkmaz biraz sabırlı ol herşey güzel olacak :KK60:

Bugünkü menüm:
Sabah: omlet, peynir, zeytin,turp,ceviz

akşam: kapuska,yogurt,badem

Su:1.5 litre
Spor: dışarıda biraz yürüdüm
Yok bacım senin menüler apa 1. Seviye dellll.
Bak şimdi az çok analız ettiğime göre apa seviyelere göre azalarak gidiyor. Sen bence 3 _4. Seviyeye daldın :D

Egerki apa yapacaksan ona uy ye keyfine bak😅🥰

Çok sağol ablacım bi tanesin valla içim rahatladı aynen bendede öyle yapayim
Ben ben 26 kilo verdim 10 ayda, çok sarkmadım.
Öyle senin gibi sabah akşam sporda yapmadım.
Bazen yürüyüş, bazen evde bisiklet, bazen evde lessli yaptım.
Spor yaptığın ve kiloyu yavaş verdiğin sürece sarkma yaşamazsın

Back
X