• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yok bacım senin menüler apa 1. Seviye dellll.
Bak şimdi az çok analız ettiğime göre apa seviyelere göre azalarak gidiyor. Sen bence 3 _4. Seviyeye daldın :KK70:

Egerki apa yapacaksan ona uy ye keyfine bak😅🥰
3. Seviye tek öğün akşam yemeği, yasaklara uyarak
4. Seviyede haftada 1 36 saatlik açlık var
Yani 3 e 4 e de uymuyor
Şu varki, bizde sofradan aç kalkmak yok ama insanî ölçüde yemek var, öyle tıkabasa yemek te yok

3. Seviye tek öğün akşam yemeği, yasaklara uyarak
4. Seviyede haftada 1 36 saatlik açlık var
Yani 3 e 4 e de uymuyor
Şu varki, bizde sofradan aç kalkmak yok ama insanî ölçüde yemek var, öyle tıkabasa yemek te yok
Oyy işiniz zor. Obezim bence 1. Seviyenin tadını çıkar. 🥰

Açıklaması ne ki?
Sen bugun niyetli değilmiydin? İftar yazmıştın?
36 saatliğe niyetlendim
Borçlarıma deyil

Açıklamasını yazdım ya uyanıklık edip ikisini birleştirmek olmaz, ibadet oruçta iftar etmek gerekir, siz iftar etmiyorsunuz, suyla oruç açıyorsunuz diyor.
Şifa orucu başka birşey diyor

36 saatliğe niyetlendim
Borçlarıma deyil

Açıklamasını yazdım ya uyanıklık edip ikisini birleştirmek olmaz, ibadet oruçta iftar etmek gerekir, siz iftar etmiyorsunuz, suyla oruç açıyorsunuz diyor.
Şifa orucu başka birşey diyor
Kendince haklı olabilir tabiki.
Ben o uyanıklardanım sanırım:D, 🥰

İyi geceler hanımlar
Aç gecelerde hiç uykum gelmiyor uyuyabilsem ne güzel olur

Menüm
Öğle
Tam buğday ekmeği ile krep
Peynir
3 zeytin
Yumurta

Sonra ev temizliği gitme hazirliklari kendime bişey hazırlamaya üşendim açlığı tercih ettim

Aaa unuttum akşam mercimekli köfte yi yağını koymadan tadın a baktım bı sıkım

moni moni aeben aeben

Yatmıştım, moralim bozuktu ödem ve wc den. Daha yeni başladım, aniden tıkandı moralim bozuldu dedim. Sonra düşündüm, bu sefer vazgeçmeyeceğim yaş da ilerliyor vermesi daha güç oluyor dedim. Artık başarmalıyım dedim. Uyuyamadım döndüm durdum. Sonra şunu yazmak için girdim foruma 👇

İyiki varsınız, sizi çok seviyorum ❤ yanımda olduğunuz ve bana destek olduğunuz için teşekkür ederim 🙏 Allahın izniyle bu sefer 60 kiloya kadar ineceğim 🙏 bu da burada dursun 🙈🌹👈

içine 1/2 limon sıkılmış madensuyu canım. enfes oluyor. tabi limondan da kaynaklı oldu. geçen gün manavdan aldım yatak limonmuş. tadı muhteşem çıktı. madensuyuyla harika bir ikili oluyorlar :kk77:
Hımm afiyet şifa olsun

Günaydın hanımlar
Dün torun la oyun deney derken akşam yazamamadım menümü
Sabah
Yogurt bal kelogs tarçın karışımı
Ögle
4 kaşık pırasa
Akşam
Fırında karışık sebze mücver
Pırasa kabak karnıbahar
Yogurt
Az kuruyemiş
Spor evde hopla ma zıplama ara ara
2 litre su

Yok bacım senin menüler apa 1. Seviye dellll.
Bak şimdi az çok analız ettiğime göre apa seviyelere göre azalarak gidiyor. Sen bence 3 _4. Seviyeye daldın :KK70:

Egerki apa yapacaksan ona uy ye keyfine bak😅🥰
Ver çoşkuyu diyosun yani🤣🤣🤣
Ama apa kızıyor ibadet oruçla şifa orucunu birlestirmeyin diyor.
Yoksa bende borçlarıma niyetlenirdim
Ayy gezo dellendirme beni😠😠apa kızıyormuş. Neden birleştirilmesin bal gibi de birleştirilir. Kanun koyucu mu bu adam
Oyy işiniz zor. Obezim bence 1. Seviyenin tadını çıkar. 🥰
Ben hep 1.seviyede kalayım o zaman 😁😁
Yatmıştım, moralim bozuktu ödem ve wc den. Daha yeni başladım, aniden tıkandı moralim bozuldu dedim. Sonra düşündüm, bu sefer vazgeçmeyeceğim yaş da ilerliyor vermesi daha güç oluyor dedim. Artık başarmalıyım dedim. Uyuyamadım döndüm durdum. Sonra şunu yazmak için girdim foruma 👇

İyiki varsınız, sizi çok seviyorum ❤ yanımda olduğunuz ve bana destek olduğunuz için teşekkür ederim 🙏 Allahın izniyle bu sefer 60 kiloya kadar ineceğim 🙏 bu da burada dursun 🙈🌹👈
❤️❤️❤️❤️❤️

Bizde seni seviyoruz birikmiş leri okudum hem güldüm hem okudum alem kızlar iyiki burdayız obezzto obezzto @gezegenfeza aeben aeben üçlü altın kızlar maşallah enerjileri ile
Adını etiketleyemedigim diger arkadaşlar iyiki varsınız
sara_28 sara_28 F Fatimatuz_Zehra Allah dualarımızı kabul etsin dilekleriniz kabul olsun inşallah

Fulyacım seviliyorsun 💕💕💕💕💕

Belki sanada Bi fikir olur. Ben nutçrdan hanımla diyete başladığımda dedimki dişini sıkacaksın bir iki ay. Ve zaman geçiyor 2 ayda geçti gitti. Elimde kalan eksi 10 kilo oldu.
Lütfen sende kısa bir zaman için karar al 1 ay olsun mesela. İnan sonuçları gördükçe kendini daha kararlı hissedeceksin.
Burda önemli olan her töksediğinde tekrar yeniden ayaga kalkmak. Düştüğünde ben yapamıyorum der oturursan yol bitmez.
Biz burdayız herdain destek. Lütfen sende kendine inan niye başaramayasın??????? :68:

Günaydın hanımlar :68:

Nurdan hanımın sayfası 41 günlük diyet başlatmış. Şeker orucu gibi birşey. Baya katılan var, ben programda ve biraz yorulmuş olmasam başlardım 41 gün bişi değil, 🥰 şehri İstanbul var instegramı olanlar görmüştür yüzü güzel bayan 110 kiloymuş oda başlamış. Takip edicem sonuçları ne olacak bakalım 🥰

Günaydın hanımlar
Dün torun la oyun deney derken akşam yazamamadım menümü
Sabah
Yogurt bal kelogs tarçın karışımı
Ögle
4 kaşık pırasa
Akşam
Fırında karışık sebze mücver
Pırasa kabak karnıbahar
Yogurt
Az kuruyemiş
Spor evde hopla ma zıplama ara ara
2 litre su
Sıkı menü cancazım👍

3 tane kuru kayısıyı 1 bardak kaynar suya koyup 2-3 saat beklettikten sonra ye ustune de suyunu iç canım. Bende ise yaramıştı 3-4 gün kabızlık cektigimde bununla kurtulmuştum. Birde her gun belli bi saat belirleyip tuvalette oturun diyorlar o sekilde de düzene giriyormuş.
Birde elmali tarçınlı su tarifim var o da guzel odem atıyor ve wc ye çıkarıyor

yağ yakıcı odem atici elma kürü 1 kırmızı elma 1.5 lt su 1 kabuk tarçın 10 dk kaynatıyorsun 10 dk demlendiriyorsun sonra süzüp akşama kadar içiyorsun

Buarada sen yaparsın yaa arada inis cikislar olacak tabii ki.

Back
X