• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@60kiloyum ben 2 gün hareketsiz kalayım hemen wc cıkamıyorum
2 kuru kayısı 1 ceviz akşamdan suya koyarım aç karnına içip yerim üstüne 1 yemek kaşığı zeytin yagı içerdim biraz faydasını görürdüm
Benimde oğlan da sıkıntı oluyor. Gün boyu pc başında hareket yok. Yediklerime hep karbon. Sonuç bu oluyor.
Geçenlerde babası aktardan Bi karışım yaptırmış. Onu verdim. Eczaneden bişiler aldık ama beslenmeyi değiştirmedi sürece tekrarlar..
Fulyanın ki gibi kronik olanların zor gerçekten Allah kolaylık versin sürekli dikkat etmek gerek.
Fulyacım Ekrl bacımın dediğinde iyi oluyor. Akşamdan 1 kş z. Yağ iç. Bol posalı gidalara agırlık ver.
Kendimde dikkat ettiğim bişi vardı 2 Br su arkasına bol yeşil salata yiyordum kaseye değil legenle dermişim:D hemen faydası olurdu.

Bizde seni seviyoruz birikmiş leri okudum hem güldüm hem okudum alem kızlar iyiki burdayız @obezzto @gezegenfeza aeben aeben üçlü altın kızlar maşallah enerjileri ile
Adını etiketleyemedigim diger arkadaşlar iyiki varsınız
sara_28 sara_28 @Fatimatuz_Zehra Allah dualarımızı kabul etsin dilekleriniz kabul olsun inşallah
Evet ya Birara altın kızlarıda paylaşamamıştık demi güli ben dorotimiydim :KK70::KK70:
Banane saçlarımda kızıl en seksü olan benim hangisiydi o şu erkek meraklısı rutt olanmıydı :KK70::KK70::KK70:

3 tane kuru kayısıyı 1 bardak kaynar suya koyup 2-3 saat beklettikten sonra ye ustune de suyunu iç canım. Bende ise yaramıştı 3-4 gün kabızlık cektigimde bununla kurtulmuştum. Birde her gun belli bi saat belirleyip tuvalette oturun diyorlar o sekilde de düzene giriyormuş.
Birde elmali tarçınlı su tarifim var o da guzel odem atıyor ve wc ye çıkarıyor

yağ yakıcı odem atici elma kürü 1 kırmızı elma 1.5 lt su 1 kabuk tarçın 10 dk kaynatıyorsun 10 dk demlendiriyorsun sonra süzüp akşama kadar içiyorsun

Buarada sen yaparsın yaa arada inis cikislar olacak tabii ki.
AA evet Zehracım iyi hatırlattın. Montiğnac grubunda ziligurti diye bir arkadaşım vardı kulakları çınlasın. Bir mesajında şöyle demişti.
Üni yıllarımda kronik kabızlık çekiyorum ne yaptıysan düzelemiyorum. Bi hocam beni wc kilitledi dedi hergün aynı saatte İhyiyacın olmasa bile wc de otur. Bu çok işe yaradı o demişti.
Bunu deneye bilirsin. Hergün evde uygun bir saatte al kitabını gir wc. Bencede etkili bir çözüm olabilir.

Kendimden önemli bir not düşeyim bu konuda. Şehir dışında otellerde kaldığımda klozet kullandığımda bağırsaklarım durur benim. Kronik kabızlığı olanlara mümkünse alaturka wc öneririm. Size komik gelmesin gerçekten çok yaşadım ben bunu. 🥰

Evet ya Birara altın kızlarıda paylaşamamıştık demi güli ben dorotimiydim :KK70::KK70:
Banane saçlarımda kızıl en seksü olan benim hangisiydi o şu erkek meraklısı rutt olanmıydı :KK70::KK70::KK70:
Anam Bi taş attım ortaya şimdi ben doritiyim sen güzelsin ben çirkinim yaşlıyım kavgası yapmayın haaa 🤣 👍 👍
AA evet Zehracım iyi hatırlattın. Montiğnac grubunda ziligurti diye bir arkadaşım vardı kulakları çınlasın. Bir mesajında şöyle demişti.
Üni yıllarımda kronik kabızlık çekiyorum ne yaptıysan düzelemiyorum. Bi hocam beni wc kilitledi dedi hergün aynı saatte İhyiyacın olmasa bile wc de otur. Bu çok işe yaradı o demişti.
Bunu deneye bilirsin. Hergün evde uygun bir saatte al kitabını gir wc. Bencede etkili bir çözüm olabilir.

Kendimden önemli bir not düşeyim bu konuda. Şehir dışında otellerde kaldığımda klozet kullandığımda bağırsaklarım durur benim. Kronik kabızlığı olanlara mümkünse alaturka wc öneririm. Size komik gelmesin gerçekten çok yaşadım ben bunu. 🥰
Bende de o sıkıntı oluyor tatil veya yatılı başkasının evlnde asla giremiyorum zor bir durum

Anam Bi taş attım ortaya şimdi ben doritiyim sen güzelsin ben çirkinim yaşlıyım kavgası yapmayın haaa 🤣 👍 👍

Bende de o sıkıntı oluyor tatil veya yatılı başkasının evlnde asla giremiyorum zor bir durum
He bak o kavgamızda olmuştu yoksen dorotisin VS mevzuları :D:D

Yurttaşındakiler nerden bulsun alaturkayı

aeben aeben ne kadar gitti?
Benim tahmin tam tuttu - 700
Yarın ki tutacakmı bakıyım
_600 lakin artıdan gitti hala cuma Kilomda değilim🙃
Açlık çok verdirmiyor bana dün tüm aç olmadan Bi salata yesem de bu kilo belkide fazlası giderdi. Lakin amac sadece kilo değil 🥰
Bugunde gider Bi okadar diye tahmin ediyorum

Yatmıştım, moralim bozuktu ödem ve wc den. Daha yeni başladım, aniden tıkandı moralim bozuldu dedim. Sonra düşündüm, bu sefer vazgeçmeyeceğim yaş da ilerliyor vermesi daha güç oluyor dedim. Artık başarmalıyım dedim. Uyuyamadım döndüm durdum. Sonra şunu yazmak için girdim foruma 👇

İyiki varsınız, sizi çok seviyorum ❤ yanımda olduğunuz ve bana destek olduğunuz için teşekkür ederim 🙏 Allahın izniyle bu sefer 60 kiloya kadar ineceğim 🙏 bu da burada dursun 🙈🌹👈
inanmak başarmanın yarısıdır canım sen azimlisin yeterki iste :KK39:

E biz de açız🥴🥴bizi de takip edebilirsin Antepia27 Antepia27

Kizkanmayalim lütfen :confused: sonra nazara geliyoruz:confused::confused::confused::KK53:
Dolunaydandır ...

Allah tan bu dolunay falan var da her şeyi onun üzerine atabiliyoruz. Tıpkı Fatma nın yemek yeyip yeyip obez beni nazar etti demesi gibi :KK70: :KK70: Antepia27 Antepia27

Kolay çözüm at suçu rahatla:KK53::süslü::KK19:
Yok böyle dokundugumda salaniyo göbeğinde öyle nasıl desem normalde böyle değildi sıkıydı ama pek anlamdim

Canım karnın taş gibiydi kilo verdikçe yumuşar şimdi okadar yumusakki
Ama bir ara 49.5 kilo verdim hiç sarkmadi önce yumuşadı sonra toparladı ama spor salonuna gittim canım sende sporu bırakma kuzum
Yatmıştım, moralim bozuktu ödem ve wc den. Daha yeni başladım, aniden tıkandı moralim bozuldu dedim. Sonra düşündüm, bu sefer vazgeçmeyeceğim yaş da ilerliyor vermesi daha güç oluyor dedim. Artık başarmalıyım dedim. Uyuyamadım döndüm durdum. Sonra şunu yazmak için girdim foruma 👇

İyiki varsınız, sizi çok seviyorum ❤ yanımda olduğunuz ve bana destek olduğunuz için teşekkür ederim 🙏 Allahın izniyle bu sefer 60 kiloya kadar ineceğim 🙏 bu da burada dursun 🙈🌹👈
Ayyy canım sende iyiki varsin naiflugin kibarligin iyiki buralarda yine beraberiz:KK19:

moni moni kaptanım inşallah yarın sabah yola çıkıyoruz
Gittiğimiz yer yağışlı ve dağlık bir yer internet sıkıntı olabilir canım
Düzenli menü atamam ama kilo bildirimi için gerekirse internet çeken bir yere gitmeye çalışırım ama kardan araba cikamazsa gideceğim yerde bildirim yapamazsa m elimde olmayan sebeplerden olur bu hafta hava durumu nda kar goruluyir sonra açık olur inşallah bu hafta bildirim yapmak için elimden geleni yaparım inşallah canım

Siz napiyonuz aclik mi yapiyonuz ? Sen niye acele ettin ki 🤔
Mumum benim iki aylık programım bitiyor. 10 kiloya yakın verdim. Bu hafta mezun olmak istiyorum. Hazır bünyem açlıga alışmışken 36 saatliği denemek istedim. Birde kilom durdu bu hafta ne verebilirsen diye. 🥰

Düzenli menü atamam ama kilo bildirimi için gerekirse internet çeken bir yere gitmeye çalışırım ama kardan araba cikamazsa gideceğim yerde bildirim yapamazsa m elimde olmayan sebeplerden olur bu hafta hava durumu nda kar goruluyir sonra açık olur inşallah bu hafta bildirim yapmak için elimden geleni yaparım inşallah canım
Güle güle git gel Fatmacım.
Yediklerine dikkat et lütfen 🥰

O zaman bu karda kışta dağın başında ne işiniz var ayol anlamadım gitti

Back
X