• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi geceler

menüm

kahvaltı
Omlet
Peynir
1 dilim tb ekmek (üzerinde süt kaymağı ve çok az bal)
Salatalık/domates

öğle
Yeşil salata

akşam
Haşlanmış sebze salatası (brokoli-karnabahar-brüksel lahana)(1 tabak dolusu yedim)
2 kaşık fırın sebze (bunu da öğlen kıızma yemek yaparken artan yarım sebzeleri değerlendirmek için yapmıştım aslında)
4 yk yoğurt

ara
1 kare çikolata 😟
1 kase çekirdek

Su 1,5lt

hayırlı olsun, mezuniyetini de görün kısa zamanda inş.:kahve:
gel kuzum gel:anne::anne::anne:

Aminnnnnn canım inşallah ;) Valla adama test kitabı bile aldık :D gerçi bu ara online olacağını duyunca biraz savsakladı ama kaçarı yok mecbur çalışacak :D Bırak adamcağız ortaokulda sanki beni hissetmiş gibi Almanca seçmiş :D :D :D heee hiç bir kelimesini hatırlamıyordu benden ancak bir kaç cümle ezberledi oda yabancı ortamlarda millete çaktırmadan bir şey söyleyeceksem diye öğretmiştim :D
Seçmeli dersten de sınava girmesi gerek ama kadın istersen ingilizce de secebilirsin dedi :D dedim hiç fark etmez ama sanırım ingilizce seçecek :D

Perşembe menüm

İftar
Tonlu salata
10_15 kuruyemiş

Su az oldu
Sporda yok malesef.

Allah kabul etsin canım ;) ne güzel normal zamanda da olsa oruç tutuyorsun ;) Ben Ramazanı geçen sene uzun bir aradan sonra ilk kez tutabildim ;) Şeker ve susuzluk yüzünden böbrekler tutunca kaç senedir doktor önermiyordu ama baktım bir kaç gün baygın da düşsem sonrasında bünye alışıyorum :D

Umarım herkes bugün tartılarda bol eksiler görür :KK68:
Bende bu sabah bir tartılayım dedim :KK48: tartılmaz olaydım diyeceğim ama bir yerden başlamak için şart ;)

İlk çıktığımda 119 çıktım :KK61:sonraki rakam da 116.5 oldu :KK48:
Hadi şimdi gelde hangisine inanacağına karar ver diye düşünürken yok bu kez ne olursa olsun en yüksek rakamı baz al dedim kendi kendime ;) sonuçta önemli olan rakam değil bir sonraki haftayla aradaki farkta ;)

Hadi bismillah diyip ufaktan bir başlayayım bakalım ;)

Umarım herkes bugün tartılarda bol eksiler görür :KK68:
Bende bu sabah bir tartılayım dedim :KK48: tartılmaz olaydım diyeceğim ama bir yerden başlamak için şart :KK66:

İlk çıktığımda 119 çıktım :KK61:sonraki rakam da 116.5 oldu :KK48:
Hadi şimdi gelde hangisine inanacağına karar ver diye düşünürken yok bu kez ne olursa olsun en yüksek rakamı baz al dedim kendi kendime :KK66: sonuçta önemli olan rakam değil bir sonraki haftayla aradaki farkta :KK66:

Hadi bismillah diyip ufaktan bir başlayayım bakalım :KK66:
Hadi kolay gelsin sana bolll eksiler diliyorum arkadaşım ikinci tartı baya Bi fark atmış
Ama dedigin gibi haftaya eksi olarak fark atarsın
Hadi bismillah kazan mübarek olsun

Kızlar tartı bana oyun oynadı bu hafta biraz daha bekleyip yine tartılırım
Mehter takımı göreve başladı yine sinir bozucu şey
Bu hafta spor da fazla yok hemen belli ediyor

Kızlar tartı bana oyun oynadı bu hafta biraz daha bekleyip yine tartılırım
Mehter takımı göreve başladı yine sinir bozucu şey
Bu hafta spor da fazla yok hemen belli ediyor

Canım sonuç canını sıkmasın ;) Hani sen ne düşünürsün bu konuda bilmem ama daha iki gün önce dolunay vardı :confused: O günlerde vucut nedense su topluyor ve bir iki günde ancak onu atıyormuş ;) eskiden ben inanmazdım ama bir kaç kere takip ettiğimde cidden Dolunay zamanı daha da şiş hisseder olduğumu fark ettim ;)

Umarım birazdan daha güzel bir rakam görürsün ;)

Back
X