• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım sonuç canını sıkmasın :KK66: Hani sen ne düşünürsün bu konuda bilmem ama daha iki gün önce dolunay vardı :confused: O günlerde vucut nedense su topluyor ve bir iki günde ancak onu atıyormuş :KK66: eskiden ben inanmazdım ama bir kaç kere takip ettiğimde cidden Dolunay zamanı daha da şiş hisseder olduğumu fark ettim :KK66:

Umarım birazdan daha güzel bir rakam görürsün :KK66:
Belkide canım Haklısın dır teşekkür ederim inşallah bakalım bekleyip görücem :işsiz: :işsiz:

Dün sabah baktığımda cumaya göre eksideydim, dünü de hafif geçirdim (öğlen salata akşam sebze haşlama derken) bugün daha fazla eksi görmeyi beklerken düne göre tam 1kg artıdayım😱
Bıktım bu işten iyice

Dün sabah baktığımda cumaya göre eksideydim, dünü de hafif geçirdim (öğlen salata akşam sebze haşlama derken) bugün daha fazla eksi görmeyi beklerken düne göre tam 1kg artıdayım😱
Bıktım bu işten iyice
Seni çok iyi anlıyorum bende artı değilim ama eksi de değilim akşama kadar bekleyeyim sonra tekrar tartılacağım
Bu hafta eğer regl olursam tekrar spora başlayacağım

Selam hanimlar bu hafta bende artidayim sağlıklı beslenmeme rağmen insülin direncim direniyor galiba birde reglim başlıcak hafta sonu ondan mı bilemedim bu hafta bende eliptik bisiklete başlıcam herkese bol eksiler moni moni IMG20210129094801.webp

Umarım herkes bugün tartılarda bol eksiler görür :KK68:
Bende bu sabah bir tartılayım dedim :KK48: tartılmaz olaydım diyeceğim ama bir yerden başlamak için şart :KK66:

İlk çıktığımda 119 çıktım :KK61:sonraki rakam da 116.5 oldu :KK48:
Hadi şimdi gelde hangisine inanacağına karar ver diye düşünürken yok bu kez ne olursa olsun en yüksek rakamı baz al dedim kendi kendime :KK66: sonuçta önemli olan rakam değil bir sonraki haftayla aradaki farkta :KK66:

Hadi bismillah diyip ufaktan bir başlayayım bakalım :KK66:
Hadi hayırlı uğurlu olsun 👏

Bıktım bu işten iyice
Ödem yapacak bir şey mi yedin acaba mesela beni bulgur acayip şişiriyor 1 den fazla bile görürüm ben

Umarım herkes bugün tartılarda bol eksiler görür :KK68:
Bende bu sabah bir tartılayım dedim :KK48: tartılmaz olaydım diyeceğim ama bir yerden başlamak için şart :KK66:

İlk çıktığımda 119 çıktım :KK61:sonraki rakam da 116.5 oldu :KK48:
Hadi şimdi gelde hangisine inanacağına karar ver diye düşünürken yok bu kez ne olursa olsun en yüksek rakamı baz al dedim kendi kendime :KK66: sonuçta önemli olan rakam değil bir sonraki haftayla aradaki farkta :KK66:

Hadi bismillah diyip ufaktan bir başlayayım bakalım :KK66:
Oynak başım 3. Tartılmak hakmış 😅

Gazan mübarek olsun :68:

Bıktım bu işten iyice

Seni çok iyi anlıyorum bende artı değilim ama eksi de değilim akşama kadar bekleyeyim sonra tekrar tartılacağım
Ne oluyor bize böyle . Dün gece açlıktan bayılacaktım .Bugün artı gördüm

Basküller üzmüş 😔

Hanımlar geriye dönüp menülerinize bakın en iyi degerlendirme kişinin kendisidir.
Egerki diyetinizde Bi sorun yoksa elinizden geleni yaptıgımızı düşünüyorsanız üzülmeyin elbet iner 🥰
Ve egerki diyetinizde sorun yoksa yöntem değişikliğine gidin.
Su mu az, ekleyin
Spor mu yok, ekleyin
Promu az menülerinize, artırın
Karbonmu sizi şişiriyor münkün oldugu kadar kısın.
Olmadı agır karbonları kesin.
Ve buraya menü bildirimlerini akşatmayın.
2 haftadır moni moni ayşem gözü rahatsız menü ve sporlar bakamıyor.
Menü Bildirimini aksatıyormusunuz?

Lütfen bunun muhasebesini yapın. :KK68:

Son düzenleme:
Spor şart sanırım artık bize. Ama yine de dün eksiylen bugün birden 1kg artı olmak sinir bozucu.
1 kilo ne ya, bikac yüz gr olaydı bari
Tartıyı fırlatım atasım geldi.
Ödem yapacak bir şey mi yedin acaba mesela beni bulgur acayip şişiriyor 1 den fazla bile görürüm ben
Hayıır. Bende de hamur işi makarna pilav türü çok şişkinlik yapıyor. Dün özellikle son dk gölü yemeyeyim diye dikkat ettim ekstra.
Ne oluyor bize böyle . Dün gece açlıktan bayılacaktım .Bugün artı gördüm
Arada olur öyle şeyler diyerek kendimi teselli de edemiyorum benim uzun zamandır böyle.

Back
X