• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ayşem tansiyon dedinde 2 ay önce benim tansiyon çok fena idi. Hatta Dr 3 ilaç vermişti o dönemle moral durumlarında aynı vasatlıkta 😅 ama şimdi tansiyonum 10_ 7
Diyetisyeni değişme kararın olursa Nurdan hanımı öneririm. Bu beslenme şekli gerçekten tansiyonunu düzeltti Allahın izniyle.
teşekkür ederim abenim :KK60:
devam kararı aldım, geçen hafta tökezlemiştim biliyorsunuz beni çok güzel ayağa kaldırdı.:KK68:
ben 30 lu yaşlardan beri tansiyon hastasıyım düzenli ilacım var kullanıyorum. ama dediğin gibi diyet sürecinde tansiyonum hep normal değerlerde oluyor, hatta baya düştüğü de olmuştu 80 kiloya indiğimde 3 yıl önce.:KK28: aslında belkide tek sebebi kilo ve yanında insülin direnci.:KK51:

Aminnnnnn canım inşallah :KK66: Valla adama test kitabı bile aldık :KK70: gerçi bu ara online olacağını duyunca biraz savsakladı ama kaçarı yok mecbur çalışacak :KK70: Bırak adamcağız ortaokulda sanki beni hissetmiş gibi Almanca seçmiş :KK70: :KK70: :KK70: heee hiç bir kelimesini hatırlamıyordu benden ancak bir kaç cümle ezberledi oda yabancı ortamlarda millete çaktırmadan bir şey söyleyeceksem diye öğretmiştim :KK70:
Seçmeli dersten de sınava girmesi gerek ama kadın istersen ingilizce de secebilirsin dedi :KK70: dedim hiç fark etmez ama sanırım ingilizce seçecek :KK70:

Allah kabul etsin canım :KK66: ne güzel normal zamanda da olsa oruç tutuyorsun :KK66: Ben Ramazanı geçen sene uzun bir aradan sonra ilk kez tutabildim :KK66: Şeker ve susuzluk yüzünden böbrekler tutunca kaç senedir doktor önermiyordu ama baktım bir kaç gün baygın da düşsem sonrasında bünye alışıyorum :KK70:

adam sen yokken bile hissetmiş alamancı bulacağını:KK70::KK70::KK70:
senin ing de var her türlü geçer.:KK39:
benimde ortaokul ve lisede Almancaydı, ama aöf üni de ingilizce seçmiştim çünkü almanca aklımda kalanlar çok basit şeylerdi ki okulda da en iyi dersim Almancaydı o kadar çok seviyordum ki, hep en yüksek notu alıyordum :cool:
çocuklar ingilizce eğitim aldılar onların faydası olur diye ingilizce seçtim, kursa da gittim şükür güzel notlarla geçmiştim.

Umarım herkes bugün tartılarda bol eksiler görür :KK68:
Bende bu sabah bir tartılayım dedim :KK48: tartılmaz olaydım diyeceğim ama bir yerden başlamak için şart :KK66:

İlk çıktığımda 119 çıktım :KK61:sonraki rakam da 116.5 oldu :KK48:
Hadi şimdi gelde hangisine inanacağına karar ver diye düşünürken yok bu kez ne olursa olsun en yüksek rakamı baz al dedim kendi kendime :KK66: sonuçta önemli olan rakam değil bir sonraki haftayla aradaki farkta :KK66:

Hadi bismillah diyip ufaktan bir başlayayım bakalım :KK66:
119 gayet iyi banuşum, başlamak bitirmenin yarısıdır. :KK60:

IMG_20210129_080411.webp

adam sen yokken bile hissetmiş alamancı bulacağını:KK70::KK70::KK70:
senin ing de var her türlü geçer.:KK39:
benimde ortaokul ve lisede Almancaydı, ama aöf üni de ingilizce seçmiştim çünkü almanca aklımda kalanlar çok basit şeylerdi ki okulda da en iyi dersim Almancaydı o kadar çok seviyordum ki, hep en yüksek notu alıyordum :cool:
çocuklar ingilizce eğitim aldılar onların faydası olur diye ingilizce seçtim, kursa da gittim şükür güzel notlarla geçmiştim.

Valla beni de gaza getirdi geçen gün eşimin Kuzeni ille Yenge sende açık öğretim Üniversiteye kayıt olsana diye :D
Gerçi bir yandan Halk egitimde Çocuk gelişimi kursuna gidiyorum ama eşimin kayıtları için gittiğimde hemen kendimi de bir araya sıkıştırıp sorayım ;) okadar Almancam var belki Almanca Öğretmeni olur en azından özellerde şansımı denerim ;) tabi benim diplomanın tercümesini istemezlerse çünkü noter tastikli baya tuzlu oluyor :D bir kaç sene önce sorduğumda 600 - 700 lira arasında denmişti :D

119 gayet iyi banuşum, başlamak bitirmenin yarısıdır. :KK60:

İnşallah canım ;) valla dün Cadı Kazanı bile yaptım bugün içerim diye :D düşün artık gerisini :D

Valla beni de gaza getirdi geçen gün eşimin Kuzeni ille Yenge sende açık öğretim Üniversiteye kayıt olsana diye :KK70:
Gerçi bir yandan Halk egitimde Çocuk gelişimi kursuna gidiyorum ama eşimin kayıtları için gittiğimde hemen kendimi de bir araya sıkıştırıp sorayım :KK66: okadar Almancam var belki Almanca Öğretmeni olur en azından özellerde şansımı denerim :KK66: tabi benim diplomanın tercümesini istemezlerse çünkü noter tastikli baya tuzlu oluyor :KK70: bir kaç sene önce sorduğumda 600 - 700 lira arasında denmişti :KK70:

İnşallah canım :KK66: valla dün Cadı Kazanı bile yaptım bugün içerim diye :KK70: düşün artık gerisini :KK70:
Okumanın yaşı yoktur oymakbaşım.
Şahsen ben 40 yaşında mezun oldum ilahiyat dan 🥰

moni moni ayşem
MEZUN OLMAK İSTİYORUM🥰💕

29 ocak cuma kilo bildirimim.

Geçen hafta 68.1
Bu cuma 66.9
Fark 1.2
% 1.762

Başlangıç kilom 78.1
2 aylık süreçte geldiğim kilo 66.9
Toplamda 11.2 gr.

Belden incelme 86 cm den 75 cm
Göbek 104 cm den 94 cm
Gögüs 96 cm den 91 cm indi hamdolsun.

Hamdolsun rabbımın izniyle. :KK68:
Kendimi kutluyorum zor olsada başardım🥰
Takımımıza moni moni kaptanımıza ve bu diyet gruplarının kurucusu püsküütüme seaBahAR seaBahAR ne kadar teşekkür etsem az iyiki varsınız ömrümün 14 yılında :KK68:

Eklentiler

• Screenshot_20210129_121943_com.huawei.photos.webp
    Screenshot_20210129_121943_com.huawei.photos.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20210129_120511.webp
    IMG_20210129_120511.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Back
X