• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben temizlik konsunda ya abartırım yada aman bırak dağınık kalsın derim :KK70:
İki gündür bir temizlik yapasım var ama büyük kızım sağ olsun fırça atıyor kaşınıyorsun diye :KK70: :KK70: :KK70:
İki sene önce omuzumda bir yırtık olmuştu ve aylarca acı çektim hatta kemikten kortizonlu iğne falan bile yapıldı :KK43: ilk üç ay nasıl bir şeyse o ağrı yüzünden dik bile duramıyor paso yatıyordum ( zaten orda koptum ya hem diyetisyenden hemde diyetten )
O süreçte sağ olsun büyük kızım bütün evi çekip çevirdi ve kolum kalkmadığı için banyo yaparken bile bana yardımci oldu :KK43:
Şükür geçti ama biraz fazla temizlik yada el işi tarzı birşey yapınca yine yokluyor ağrı bir kaç gün tutuluyor oda onu bildiği için devamlı kız rahat dur sonra yamuluyorsun diyor :KK70: :KK70: :KK70:
Hatta bazen şakasına anam 10 günlük raporluyum yarın itibaren dediğimde lennnnn yine ne iş yaptın da kolun ağrıyor dimi diye söyleniyor :KK70:

Özellikle şu koltuklarımı bir silesim var :KK70: akşam üzere hatta dedim yahu iyice kiri azmasın sileceğim diye ama büyük kızım hemen kış günü ne koltuk silmesi otur oturduğun yerde beni dellendirme diye başladı :KK70: :KK70: :KK70:
Bence sen kızını dinle, ben dinlemedim pişman oldum, bari sen pişman olma

Bence sen kızını dinle, ben dinlemedim pişman oldum, bari sen pişman olma

Dinlememe şansım yok hem çektiğim acıdan dolayı hemde sağ olsun bazen eşime muzurluğuna da olsa kızı bana karışıyor diye şikayet edince ohhhh iyi yapıyor diyor :KK48:
Bazen senmisin Anne benmiyim belli değil diyorum da gülerek eee sende o zaman rahat dur diyor :D
Hep diyorum asla hakkını ödeyemem :( Benim en yakın arkadaşım, dert ortağım hatta bazen de Avukatım :D Okadar hepimizle alakadar olduğu halde yine de ara ara sorar benden yana hoşlanmadığın bir şeyim varmı? işte bak rahatsız olduğun bir huyum olursa beni anında uyar diye :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Dinlememe şansım yok hem çektiğim acıdan dolayı hemde sağ olsun bazen eşime muzurluğuna da olsa kızı bana karışıyor diye şikayet edince ohhhh iyi yapıyor diyor :KK48:
Bazen senmisin Anne benmiyim belli değil diyorum da gülerek eee sende o zaman rahat dur diyor :KK70:
Hep diyorum asla hakkını ödeyemem :KK43: Benim en yakın arkadaşım, dert ortağım hatta bazen de Avukatım :KK70: Okadar hepimizle alakadar olduğu halde yine de ara ara sorar benden yana hoşlanmadığın bir şeyim varmı? işte bak rahatsız olduğun bir huyum olursa beni anında uyar diye :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Allah herkese böyle evlat versin, benim kızı eleştiremem, korkarım :KK70: :KK70: :KK70: .
Büyük oğlum aynı senin kız gibi, sinirlenince gözü bişey görmez, öfkesi geçince kendini sorgular, küçüğüm vurdum duymaz.
Hayat ona güzel, bize zorlaştırıyor

Kahvaltı

2 yumurta sarısı
2 yumurtadan mantarlı, kaşarlı omlet( çoğunu ben yedim)
Peynir
Ceviz, tahin
Domates

Akşam

Yarım piliç
Çok az peynir
2 domates

Su
1,5 olmuştur heralde
3 kupa kahve
1 kupa yeşil çay

Spor
1,5 saat yürüyüş
1 saati hızlı
Yarım saati yavaş
240 puan

Kahvaltı

2 yumurta sarısı
2 yumurtadan mantarlı, kaşarlı omlet( çoğunu ben yedim)
Peynir
Ceviz, tahin
Domates

Akşam

Yarım piliç
Çok az peynir
2 domates

Su
1,5 olmuştur heralde
3 kupa kahve
1 kupa yeşil çay

Spor
1,5 saat yürüyüş
1 saati hızlı
Yarım saati yavaş
240 puan
biz bir ara cevizli tahin mi yapıyorduk. hatta ben bademle de denemiştim o_O

biz bir ara cevizli tahin mi yapıyorduk. hatta ben bademle de denemiştim o_O
Evet
Tahinin dibi kalmış, katı biraz, çatalın ucuyla küçük kütle şeklinde yiyorum.
Yaklaşık 2 küp şeker kadar ediyor.
Nasip olurda sıvısına geçersem yine kuruyemiş, tarçın, tahin karıştırırım

En azından takıma zararım olmaz izindeyken. Toparlanınca devam ederim kaldığım yerden o_O

Teşekkür ederimm 🙏
Sen bilirsin ama buradayken insan sorumlu hissediyor ve dikkat ediyor benimde takıma faydam yok ama yinede devam ediyorum

Kızlar siz ne sıklıkla tartılıyorsunuz :KK66: Ben genelde diyet modundayken her gün tartılmak istiyorum hatta bu sabah bile zor tuttum kendimi :KK70: çok az da olsa eksi görünce motivasyon oluyor ama artı olunca da delleniyorum :KK70: sıkıntı orda zaten :KK70:
Spor yapınca her gün tartılmak isterim çünkü kilomun düşeceğinden emin olurum. Spor yapmayınca inmeyeceğimi bildiğim için tartılmak istemem :KK43:
Bende sadece iç çamaşırlarla sabah hergün hatta spora gider gelir tekrar tartılırım
Ama bu hafta soguk pijama yı da kat kat giyiniyorum soyunmak zor geliyor bıraktım tartılmayı ama gerçekten hergün tartılıp küçüçük eksi görmek daha motive ediyor
Ben temizlik konsunda ya abartırım yada aman bırak dağınık kalsın derim :KK70:
İki gündür bir temizlik yapasım var ama büyük kızım sağ olsun fırça atıyor kaşınıyorsun diye :KK70: :KK70: :KK70:
İki sene önce omuzumda bir yırtık olmuştu ve aylarca acı çektim hatta kemikten kortizonlu iğne falan bile yapıldı :KK43: ilk üç ay nasıl bir şeyse o ağrı yüzünden dik bile duramıyor paso yatıyordum ( zaten orda koptum ya hem diyetisyenden hemde diyetten )
O süreçte sağ olsun büyük kızım bütün evi çekip çevirdi ve kolum kalkmadığı için banyo yaparken bile bana yardımci oldu :KK43:
Şükür geçti ama biraz fazla temizlik yada el işi tarzı birşey yapınca yine yokluyor ağrı bir kaç gün tutuluyor oda onu bildiği için devamlı kız rahat dur sonra yamuluyorsun diyor :KK70: :KK70: :KK70:
Hatta bazen şakasına anam 10 günlük raporluyum yarın itibaren dediğimde lennnnn yine ne iş yaptın da kolun ağrıyor dimi diye söyleniyor :KK70:

Özellikle şu koltuklarımı bir silesim var :KK70: akşam üzere hatta dedim yahu iyice kiri azmasın sileceğim diye ama büyük kızım hemen kış günü ne koltuk silmesi otur oturduğun yerde beni dellendirme diye başladı :KK70: :KK70: :KK70:
Aaa sende bendensin bazen öyle bir enerjiye geliyorum kim tutar beni
Benim adam hep evde evden dışarı cıkmaz elimde kova bez gördümü yine ne yapıyorsun der
🤣🤣Bazen öfgg sen oturuyon benimde sanki basiretim baglı gibi oturuyorum cık git evden diye kovalıyorum açıyorum müzigimi de offf kim tutar beni
Ama adam hep evde zor oluyor
şöyle bir 10 kiloyu üzerimden atsam ona bile çok şükür diyeceğim. valla Allahın izniyle yarın daha azimleneceğim :halay::halay::halay::sampiyon::cool::KK59:
Hadi inşalahh canım
Bazen senmisin Anne benmiyim belli değil diyorum da gülerek eee sende o zaman rahat dur diyor :KK70:
Hep diyorum asla hakkını ödeyemem :KK43: Benim en yakın arkadaşım, dert ortağım hatta bazen de Avukatım :KK70: Okadar hepimizle alakadar olduğu halde yine de ara ara sorar benden yana hoşlanmadığın bir şeyim varmı? işte bak rahatsız olduğun bir huyum olursa beni anında uyar diye :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Allah daha iyi etsin ne mutlu maşallah bende kızımla arkadaş gibiyim onun sayesinde depresyon da iken ilaçlarımı ve doktoru bıraktım
Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin
Ama oglum öyle degil birde evlenince iyice koptu
Bulmuşlar benim gibi anne ☹️☹️ neyse Allah acılarını göstermesin herkez evinde yuvasında iyi mutlu olsun inşallah

Allah herkese böyle evlat versin, benim kızı eleştiremem, korkarım :KK70: :KK70: :KK70: .
Büyük oğlum aynı senin kız gibi, sinirlenince gözü bişey görmez, öfkesi geçince kendini sorgular, küçüğüm vurdum duymaz.
En güzeli küçük kızın vallahi en iyisini yspıyor 🤣🤣😄😄 Allah cümle evlatları bagışlasın inşallah

Günaydın arkadaşlar gözümü açtım hemen akşama hafif ne yiyebilirim düşüncesi
Tövbe tövbe kızım Bi dur elini yüzünü yıka yokmu başka düşüncen dedim 😝
Bu hafta iyi hırs mı sardı beni ne inşallah cuma günü mahçup etmez beni tartı

:KK70: :KK70: :KK70:
Stresli günler geçiriyorum rakibem şu sıralar. Bugün de hava fırtınalıydı, gün boyu doğru düzgün elektrik yoktu, elektrik kesintileri yüzünden belediyenin su sistemi de arızalanmış, sular da kesik 😭 elektrik olmayınca evi de ısıtamadık. Telefon doğru dürüst çekmiyor, internet sorunlu derken foruma da pek bakamadım. akşam yemeğini dışardan söyledik bu nedenlerle iyi yedim yani, stersten yemeye vurmuş durumdayım. İnşallah hafta içi durumlar düzelir. 😖
moni moni kaptan ben izne ayrılabiliyor muyum acaba kendimi toparlayana kadar
Rakibim gitme ne guzel motive olurduk.Anam bende de ne sans varmis😁

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr ;)
Herkese hayırlı pazarlar ;)

Havadan mıdır nedir iki gündür üzerime bir ağrılık mı çöküyor nedir sabah geç uyanır oldum :(
Neyse bugünlük de böyle olsun olmadı artık saat kurarım erken kalkabilmek için ;) zaten günler kısa sonra iyice sersemliyorum :D

Şimdi güzel bir sıcak suyumu hazırlıyayım hatta içine limonda sıkayım ;) daha sonra duruma göre ya kahve içerim yada direk kahvaltı hazırlarım ;)

Kaç yaşında kızın bilmiyorum ama belki onunki de bir süreçtir ;)
Valla ben kendimle kızımı kıyaslıyorum Allah biliyor ya hiç onun kadar düşünceli olmadım :D Heee çok vicdanlı ama doğru olan birşeyden eminse asla inadından vazgeçmez :D

Bende sadece iç çamaşırlarla sabah hergün hatta spora gider gelir tekrar tartılırım
Ama bu hafta soguk pijama yı da kat kat giyiniyorum soyunmak zor geliyor bıraktım tartılmayı ama gerçekten hergün tartılıp küçüçük eksi görmek daha motive ediyor

Aaa sende bendensin bazen öyle bir enerjiye geliyorum kim tutar beni
Benim adam hep evde evden dışarı cıkmaz elimde kova bez gördümü yine ne yapıyorsun der
🤣🤣Bazen öfgg sen oturuyon benimde sanki basiretim baglı gibi oturuyorum cık git evden diye kovalıyorum açıyorum müzigimi de offf kim tutar beni
Ama adam hep evde zor oluyor

Hadi inşalahh canım

Allah daha iyi etsin ne mutlu maşallah bende kızımla arkadaş gibiyim onun sayesinde depresyon da iken ilaçlarımı ve doktoru bıraktım
Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin
Ama oglum öyle degil birde evlenince iyice koptu
Bulmuşlar benim gibi anne ☹️☹️ neyse Allah acılarını göstermesin herkez evinde yuvasında iyi mutlu olsun inşallah

Aminnnn canım Rabbim cümlemizin evladını hayırlı etsin ve hayırlı insanlarla karşılaştırsın ;)
Erkek çocoğu demekki biraz daha zor yetişiyor :(
Ben hep derim iş kadında bitiyor diye ;) İnan ben KV'yle bir dönem mecbur kalmadıkça konuşmadım hatta sadece bayramdan bayrama gittim ama aksine eşime her gün Anneni mutlaka ara bak bizim sıkıntımız olabilir ama o senin Annen dedim hatta al kızı da haftada iki götür özler diye hep tembihledim :D başkası olsa bahanelerle kocayı da yollamaz :D
Hatta kv hep der Alllah razı olsun sen getirmesen benim eşşek evlat gelmez diye :D

Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin de inşallah oğlunda hatasını anlayıp dengeyi kurar da senide çok mutlu eder :KK68:

En güzeli küçük kızın vallahi en iyisini yspıyor 🤣🤣😄😄 Allah cümle evlatları bagışlasın inşallah
Amanın , küçüğüm de oğlan, iyiki kız olmamış, sokaktan eve gelesi yok.
Birde yeni ehliyet aldı, gece 1 e kadar dışarda, yatağa girdim ama uyumak ne mümkün, neyse 1 de geldi de uyudum şükür

Back
X