• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

maşallah banuşuma:nazar::nazar::nazar::KK68::KK68::KK68:
kız geçen hafta listeye gel dedim gelmedin gelseydin 2,7 boşa gitmicekti:KK4:listeye girince bölüncek:cry:

Sağ olasın Ayşemmmm :KK68:
Bölüneceğini unuttum bari bol eksiyle listeye gireyim dedim :D neyse haftaya artık Takıma katkım olur inşallah ;) söz no Karbonhidrat yes bol eksi :KK48:
Bugün yine cadı kazanı yapacağım :KK48: geçen hafta iki gün içtim bari bu hafta da öyle yapayım dedim ;)

Selam hanimlar... Herkese bol eksili bir gün diliyorum 🥰
IMG_20210204_105631.webp

yaaaa 65 le mezun olabiliyorsuın ve sen kilo vermedim diyorsunnnnn:mapus:izne ayırmaya da kıyamıyorum şurda mezuniyetine bişi kalmadı yazık olcak kilo alcaksın diye:cry:az dişini niye sıkmıyosun kız, bak zehraya haftalarca mezuniyeti bekledi fazladan +5 kilo daha vererek:KK56:
Şaka gibi 1,7 kilo vermem gerek ama gitmiyor yapıştı🥺

moni moni kaptanım benim salı, çarşamba ve perşembe menülerim şöyleydi 🙈
İyi geceler

menüm

öğle (kızımdan kalan artıkları yedim :KK70: sadece ona yemek yapmıştım ama hanımefendi bitirmeyince tabağını ben tamamladım.)

Haşlanmış sebze salatası (Brokoli-karnabahar-havuç)
Bezelye makarnası (1 kaşık kadar)

akşam
Fırında sebze (karnabahar, brokoli, havuç)
Ev yapımı tavuk dürüm (1tane lavaştan)

ara
1kase çekirdek
Yarım ayva

su: 2 bardak

İyi akşamlar

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Salatalık

Ara
Yarım ayva

akşam
Fırında tavuk
Fırında sebze
Salata
2 kaşık bulgur pilavı

Su: 2 bardak
Adet oldm aşırı şiş hissediyorum 🤦‍♂️

Rakibem hazır mısın diye sormuşsun da hiç değilim hiç 🤭
Regl durumları var bende de normalde olduğumdan daha fazla şişkinlik yaşıyorum. Beslenmeden kısıp toparlamaya çalışıyorım ama yarın göreceğiz sonucu :KK70:
Ayrıca ne kadar az yemişsinn zorlanmıyor musun böyle?

Benim menüm

kahvaltı
1 haşlanmıl yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık
Yarım dilim ekmek üzerine süt kaymağı ve çok az bal

öğle
Kaşarlı krep lokmaları ( miktarı için şöyle diyeyim bir pankek boyutunda ya var ya yok. Kızıma yaparken tadına baktıklarım aslnda)

akşam

1 tabak bamya yemeği (susuz)

Su:2 lt
Spor: 500 ip

Back
X