• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçen hafta 80.4
bu hafta: 79.4
giden: 1 kilo

Eklentiler

• IMG_20210205_132729.webp
    IMG_20210205_132729.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 31
3 sene endokrin takip etti daha doğrusu her 3 ayda bir kan verdi değerleri normal çıkıyordu hep :KK43: her defasında kilo ver düzelir dediler ama aksine üzerine aldıkça aldı kuzum :KK61:
Bakalım şu anda kilo vermeye başladı çok sıkınca ama regl olsa daha kolay gider diye düşünüyorum :KK66:
Bir kere tarlusal verdi geçen sene gittiğimiz kadın doğumcu ve o ay regl olunca resmen bayram ettim ama ilaç devam etmedi doktor.
O konuda biraz rahatsız olduğu için tekrar gitmeye de ikna edemedim sonra da pandemi araya girdi ama kilo verir de düzelmezse tekrar bastıracağım doktora gitmek için :KK66:
İnşallah kilo verir de düzelir canım
Şaka gibi 1,7 kilo vermem gerek ama gitmiyor yapıştı🥺
Bizi bırakıp gitme diye olabilir mi??

Selam kızlar bende bu takıma girmek istiyorum yalnız emzirdiğim bir bebeğim var. Ben doğumdan önce 84 kiloydum doğumdan sonra 15 günde 15 kilo verdim ama sonra durdu veremiyorum. Bebeğim 3 aylık. Her seferinde başlayacam diyorum tekrardan diyetimi bozuyorum
Şuan 70 kiloyum
2 çocuğum var

Selam kızlar bende bu takıma girmek istiyorum yalnız emzirdiğim bir bebeğim var. Ben doğumdan önce 84 kiloydum doğumdan sonra 15 günde 15 kilo verdim ama sonra durdu veremiyorum. Bebeğim 3 aylık. Her seferinde başlayacam diyorum tekrardan diyetimi bozuyorum
Hoşgeldin canım

Back
X