• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugünkü menüm

sabah: bir omlet, peynir, zeytin,domates

öğle: dört kaşık patates salatası,dört kaşık közlenmiş patlıcan biber salatası,bir sigara böreği

akşam: yoğurtlu kereviz salatası

su: 1.5 litre
spor: yok
Gün mü yaptınız nedir?
Hep salata dan gitmişsin.
Neyseki tatlı ya dokunmamışsın

Eklentiler

• Screenshot_2021-02-09-01-14-51-157_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2021-02-09-01-14-51-157_com.android.chrome.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 36
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK25:

Herkese hayırlı sabahlar ;)
Bu sabah çok şükür pazartesi gördüğüm artının bir kısmı bitmiş kaldı 700 gram :confused: Onuda cumaya kadar fazlasıyla veririm inşallah ;)
Bol suya abanıp birde sıkı tutarsam halledeceğime eminim ;)

Sabah aç karnına da şekerimi bir ölçeyim dedim :( 277 çıktı :KK61: Ciddi ciddi şeker hastasıyım sanırım :(
Tamam tip 2 olduğumu biliyordum ama hiç bu kadar yüksek çıkmamıştı kaç senedir. Son gittiğim doktor hapı bile bıraktırmıştı 6 ay boyunca her ay kan kontrollerinde normal sınırlarda çıkınca ama sanırım daha beter oldu :(
Yarınki kan sonucundan sonra bakalım ne diyecek doktor :( birde bir gün sonuç bekle.

Neyse bunda da vardır bir hayır diyip ben beslenmeme odaklanayım ;)

Abow o ne biçim şeker öyle. Valla gözünü korkutmuş gibi olmayayım ama bu ölçüm doğruysa değil hap belki insülin bile başlatabilir dr.... Acil dr görün

Valla bende öyle tahmin ediyorum :(
Eşime kas gevşetici iğne falan yapabiliyorum ama kendime yapabilirmiyim öyle bir durumda bilmiyorum :( Şu şeker ölçümünde bile parmağımı delerken geriliyorum :KK48:

banuşum ne oldu senin şekere böyle fırlıyor :anne: ihmal etme kuzum sakın:KK60:

Sorma Ayşem valla bende anlamadım ama inşallah doktora gittikten sonra belli olur ;) Tip 1 diyabet belirtilerinde ani kilo kaybı yada kilo verememe durumu da sıklıkla görülebiliyormuş :( şu şeker dengeye girince daha da çabuk gider inşallah diye kendimi teselli ediyorum ;)

Oynakcım geçmiş olsun. İhmal etme canım.
Kızlarımız olmasa bişi yapacagımız yok. İyiki varlar 🥰

Sorma valla ensemde Boza pişiriyor sağ olsun :KK48: geçen gün bir ara canım tatlı istiyor dedim de başlatma tatlına Anne zaten halsizsin daha beter olursun dedi ve konu kapandı :D Eşime kalsa kıyamaz şekerin belkide düşmüştür diye gidip birşey alırdı :D tabi daha o zaman şeker aletini almamıştık tahmin yürütüyorduk şeker konusunda :(

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:
Bu sabah çok şükür pazartesi gördüğüm artının bir kısmı bitmiş kaldı 700 gram :confused: Onuda cumaya kadar fazlasıyla veririm inşallah :KK66:
Bol suya abanıp birde sıkı tutarsam halledeceğime eminim :KK66:

Sabah aç karnına da şekerimi bir ölçeyim dedim :KK43: 277 çıktı :KK61: Ciddi ciddi şeker hastasıyım sanırım :KK43:
Tamam tip 2 olduğumu biliyordum ama hiç bu kadar yüksek çıkmamıştı kaç senedir. Son gittiğim doktor hapı bile bıraktırmıştı 6 ay boyunca her ay kan kontrollerinde normal sınırlarda çıkınca ama sanırım daha beter oldu :KK43:
Yarınki kan sonucundan sonra bakalım ne diyecek doktor :KK43: birde bir gün sonuç bekle.

Neyse bunda da vardır bir hayır diyip ben beslenmeme odaklanayım :KK66:

Valla bende öyle tahmin ediyorum :KK43:
Eşime kas gevşetici iğne falan yapabiliyorum ama kendime yapabilirmiyim öyle bir durumda bilmiyorum :KK43: Şu şeker ölçümünde bile parmağımı delerken geriliyorum :KK48:

Sorma Ayşem valla bende anlamadım ama inşallah doktora gittikten sonra belli olur :KK66: Tip 1 diyabet belirtilerinde ani kilo kaybı yada kilo verememe durumu da sıklıkla görülebiliyormuş :KK43: şu şeker dengeye girince daha da çabuk gider inşallah diye kendimi teselli ediyorum :KK66:

Sorma valla ensemde Boza pişiriyor sağ olsun :KK48: geçen gün bir ara canım tatlı istiyor dedim de başlatma tatlına Anne zaten halsizsin daha beter olursun dedi ve konu kapandı :KK70: Eşime kalsa kıyamaz şekerin belkide düşmüştür diye gidip birşey alırdı :KK70: tabi daha o zaman şeker aletini almamıştık tahmin yürütüyorduk şeker konusunda :KK43:
Sevgili arkadaşım geçmiş olsun biliyorsunuz ki tip2 diyabet tip1 in ayak sesleri o yüzden. Kilo ve yürüyüş kurtarır inşallah insulinden😔

aebenim obezle ugrasayım diye yazdım biliyon onu çok kıskanıyom benden azkiloda :kızgın: hem alıngan hem kıskançlık yapem:KK74::KK74:dedim.:KK22::rolleyes:
:KK70: ayy elem tere fiş kem gözlere şiş:nazar:

aramızda gram farkı var ayol.duyanda beş on kilo farkımız var zanneder.bir haftada yakalarsın sen beni

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:
Bu sabah çok şükür pazartesi gördüğüm artının bir kısmı bitmiş kaldı 700 gram :confused: Onuda cumaya kadar fazlasıyla veririm inşallah :KK66:
Bol suya abanıp birde sıkı tutarsam halledeceğime eminim :KK66:

Sabah aç karnına da şekerimi bir ölçeyim dedim :KK43: 277 çıktı :KK61: Ciddi ciddi şeker hastasıyım sanırım :KK43:
Tamam tip 2 olduğumu biliyordum ama hiç bu kadar yüksek çıkmamıştı kaç senedir. Son gittiğim doktor hapı bile bıraktırmıştı 6 ay boyunca her ay kan kontrollerinde normal sınırlarda çıkınca ama sanırım daha beter oldu :KK43:
Yarınki kan sonucundan sonra bakalım ne diyecek doktor :KK43: birde bir gün sonuç bekle.

Neyse bunda da vardır bir hayır diyip ben beslenmeme odaklanayım :KK66:

Valla bende öyle tahmin ediyorum :KK43:
Eşime kas gevşetici iğne falan yapabiliyorum ama kendime yapabilirmiyim öyle bir durumda bilmiyorum :KK43: Şu şeker ölçümünde bile parmağımı delerken geriliyorum :KK48:

Sorma Ayşem valla bende anlamadım ama inşallah doktora gittikten sonra belli olur :KK66: Tip 1 diyabet belirtilerinde ani kilo kaybı yada kilo verememe durumu da sıklıkla görülebiliyormuş :KK43: şu şeker dengeye girince daha da çabuk gider inşallah diye kendimi teselli ediyorum :KK66:

Sorma valla ensemde Boza pişiriyor sağ olsun :KK48: geçen gün bir ara canım tatlı istiyor dedim de başlatma tatlına Anne zaten halsizsin daha beter olursun dedi ve konu kapandı :KK70: Eşime kalsa kıyamaz şekerin belkide düşmüştür diye gidip birşey alırdı :KK70: tabi daha o zaman şeker aletini almamıştık tahmin yürütüyorduk şeker konusunda :KK43:
İnşallah düşündüğümüz gibi değildir :( o şeker ölçüm cihazının germediği kimse var mı ?? Kâbus gibi :(

:KK70: ayy elem tere fiş kem gözlere şiş:nazar:

aramızda gram farkı var ayol.duyanda beş on kilo farkımız var zanneder.bir haftada yakalarsın sen beni

İnşallah düşündüğümüz gibi değildir :KK43: o şeker ölçüm cihazının germediği kimse var mı ?? Kâbus gibi :KK43:
Olsun gramda olsun bende eksisin banene

Hb TESK ederim.

Canim canım arkadaşım geçen bişey duydum beni nasıl mutlu ettin Rabbim bidaha böyle sınavlarla karşılaştırmasın hayırlı olsun arkasim♥️ gene kürkçü dükkanına döndüm çok kilo aldım Fatma cim Ahmet apaya basladim bakalım sonuç ne olcak? Seni görmek çok sevindirdi😘

moni moni cim arayimmi yazmış bu dengesiz tel. 🤣🤣 Yazabilirmiyim yazacaktim

Evet canım çok şükür geçti
Sen nasılsın biraz kilo almissin ama sen halledersin❤️
Kız ben senden başka kimseye nazar etmem aaa😂😂

bişey değil artık kim kilo veremezse başıma kalıcak obezz nazar etti diyecek

adin çıktı bi Kerem nazarci obez :confused:

Günaydın canlar.

Bugün sabah nasıl oldu ben de bilmiyorum :KK43: müthiş fırtına vardı burada.ben diyeyim el nino siz deyin el cino..sabaha kadar uyuyamadım korkudan. Çatılar uçtu,araçlarda hasarlar var.halen de devam ediyor,bir bitmedi
Allah ım beterinden korusun inşallah

Back
X