- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Inşallah, valla çok canım sıkılıyor artıkDuraklamayı kırdınmı iyi gider ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah, valla çok canım sıkılıyor artıkDuraklamayı kırdınmı iyi gider ama
Geçmiş olsun neyin varIyi geceler kızlar
2 gündür pek halsizim, uykudan gözüm zor açılıyor
Yok gitmem gitmem foruma girdiğim sürece buradayımKiz gitme sakin ha beni tek basima birakma kime takilirim sonra
Sürekli yatmak istiyorum, uzandığım yerde uyuyorumGeçmiş olsun neyin var
Hayırdır neyin var kan degerlerin demi düşüklük var acaba dikkat et kendine geçmiş olsunIyi geceler kızlar
Iyi geceler kızlar
Geçmiş olsun canım kaç gündür oruç tutuyorsun ve doğru düzgün bir şey yemiyorsun böyle olunca vücudun halsiz düştü bu hiç sağlıklı değil ramazan orucu bile böyle tutulmuyor kendine bunu yapma daha sağlıklı olacam diye kendini hasta ediyorsunIyi geceler kızlar
Geçmiş olsun canım kaç gündür oruç tutuyorsun ve doğru düzgün bir şey yemiyorsun böyle olunca vücudun halsiz düştü bu hiç sağlıklı değil ramazan orucu bile böyle tutulmuyor kendine bunu yapma daha sağlıklı olacam diye kendini hasta ediyorsun![]()
Neden acaba??Iyi geceler kızlar
Giden olmadı zatenYok gitmem gitmem foruma girdiğim sürece buradayım
Mezun olsam da buradayım![]()
Sağlıklı beslenirsen iki hafta sonra şekerin bu seviyede olmaz. Dr tabii ki sor, insülin hastalarına tutturmazlar2 hafta sonra doktora kan vermeye gittiğimde birde sorayım Oruç tutmamda sakınca var mı diyeGeçen sene şeker pek sıkıntı değildi bu kadar ve şükür çoğunu tuttum ( kötü olduğumda sadece bir gün ara verdiğim oldu oda evdekiler kesinlikle kendine zarar veriyorsun ara ver dedikleri için )
Bu sene nasıl olur bilmem ama oruç tutmayınca kendimi suçlu hissediyorum
Bugün birde güzel bir duş alıp Hatime başlayayımNasip olursa 2 hatim yaparım en azından Ramazanda oruç tutmaya izin çıkmazsa
Geçen sene de çok şükür nasip olmuştu
![]()
Geçmiş olsun gülim.Iyi geceler kızlar
Hiç bilmiyorum ki neyim varHayırdır neyin var kan degerlerin demi düşüklük var acaba dikkat et kendine geçmiş olsun