• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:
Kaçamaksız ve bol eksili bir haftasonu olur hepimiz için inşallah :KK66:

Evdekiler hala uyuyunca bende şekersiz Türk Kahvemi kapıp geldim :KK48:
Bugün büyük kızım Oruçlu malum 3 ayların başlangıcı :KK68:Ben niyetlenemedim şeker bu hallerdeyken :KK43:
Kahvaltıyı eşim ve ufaklıkla yaparız diye bende bari kahveyle açılış yapayım dedim :KK66:

Çok geçmiş olsun canım :KK66: Sen şekerine baktırdın mı :KK43: benim hep öyle halsizliklerim vardı :confused:
Kendinde olunca herkese aynı şeyi konduran yaşlı Teyzeler gibi oldu :KK70: Genelde Annem yapar şuram ağrıyor derim aynısı bende de var der hatta takılırım ona Kız bir hastalığı da tek yaşatmadın bana hep ortak çıktın diye :KK70:
:KK70: :KK70: :KK70: dur hemen ölçüp bakıyım
Ölçtüm 94 çıktı

2 hafta sonra doktora kan vermeye gittiğimde birde sorayım Oruç tutmamda sakınca var mı diye o_O Geçen sene şeker pek sıkıntı değildi bu kadar ve şükür çoğunu tuttum ( kötü olduğumda sadece bir gün ara verdiğim oldu oda evdekiler kesinlikle kendine zarar veriyorsun ara ver dedikleri için )
Bu sene nasıl olur bilmem ama oruç tutmayınca kendimi suçlu hissediyorum :KK61:

Bugün birde güzel bir duş alıp Hatime başlayayım :KK66: Nasip olursa 2 hatim yaparım en azından Ramazanda oruç tutmaya izin çıkmazsa :KK66: Geçen sene de çok şükür nasip olmuştu :KK68:
Şimdiden Allah kabul etsin

Geçmiş olsun canım kaç gündür oruç tutuyorsun ve doğru düzgün bir şey yemiyorsun böyle olunca vücudun halsiz düştü bu hiç sağlıklı değil ramazan orucu bile böyle tutulmuyor kendine bunu yapma daha sağlıklı olacam diye kendini hasta ediyorsun :KK60:
Sağol canım, kilo oynamayınca ve hazır 3 aylar da başlayınca oruç tutuyum dedim, ondan peşpeşe oldu

Günaydın 10.takım:KK25:

herkese sağlıklı ve diyetli bir karantina olmasını diliyorum .

burada halihazırda kar falan yok ama hava buz gibi. Dişçi randevumuz var, yürüyerek gidip gelip günlük sporumu yapmış olucam inşallah
Oh mis
Kimin dişi ağrıyor, geçmiş olsun

Sporlar yapıldı mı bakalım minnoşlar??🤔🤔

bugün kimsenin sesi soluğu yok.bu sessizlik pek hayra alamet değil gibi ama:kk77:
Temizlik yaptım valla spor olarak belki akşama birşeyler yaparım öğlen yemeğinde salata yedim yanına da 1 yeşil elma 1 adet limon 1 salata smotie yaptım yeter

1613222975135..webp

Back
X