• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

KIZLAR NİSAN HEDEFLERİNİZİ YAZIN LÜTFEN :KK56:

:KK5:1 NİSAN HEDEFLERİ:KK5:

Natsume (65,7) > 64
88prenses22 (89,3) >?
Obezzto (77,4) >?
Fatimatuz_zehra (62,3) > 61
MuMu85(72,7) > 68
nilsub(87,6) >?
Antepia27 (112,8) > 105

gezegenfeza (67,4) > 62
oynakbasi34 (113,9) > 110
Yasom7272(79,9)> ?
Mydestinyy (95,6) > 88

reklam (69) > 65
gülhan(60,3) >?
TombulAy (111,4 ) > 105

Not: Hedefleri 19 ŞUBAT güncel kilomuz üzerinden belirledik.

Kızlar hedef belirtmeyenler var ;) hadi belirtin de onları da ekleyeyim ;)

Bu arada Herkese hayırlı pazarlar ;)

Dün biraz halsiz hissettim kendimi bir duş alayım daha iyi olurum dedim :confused: meğer eşim gribini bana satmış :D Büyük kızımda dün burnum akıyor demeye başlamıştı şimdi ana kız yamulduk :D

Bu arada dünkü menümü paylaşmayı unuttum :(

Cumartesi menüsü;

Sabah uyanınca
1 fincan sıcak su

Kahvaltı 10.30 gibiydi sanırım
2 yumurtalı omlet
1 dilim beyaz peynir
4 zeytin
1 salatalık

Ara 11.30 gibi
1 fincan ananaslı yeşil çay

Ara 13:00de
1 büyük bardak ayran

Ara 15:30da
1 kayısılı Bitkisel çay

Akşam 19:00da ( kızım orucluydu )
2 adet lahmacun
1 bardak ayran

Anam yemez olaydım :( eşim kızımın canı çekti diye ısrar edince hadi bir öğün ödül gibi olsun dedim başka da bir şey yetmediğim halde inanılmaz rahatsız etti :( eskiden olsa rahat 3 tane yerdim belki daha bile fazla ama bu kez mideme oturdu :( Eşim miden ufaldi demekki dedi :D
Midemi sonradan okadar bulandırdi ki biraz af edersiniz çıktı :( Bir daha tövbe dedim ;)

gunaydin kizceler nasilsiniz bakalim

ben cok sukur yeni eve tasindim badana olacak bu hafta sonra yerlesmesi falan 10 gune rahatlarim diye dusunuyorum.

kilo durumum cok feci tartida 3 gün önce 81.7 yi gördüm o şokla diyete başladım suan 79.2 😳 sanirim 75 le izine ayrilmistim. insallah izin kiloma gelip tekrar aranizda olucam en kisa zamanda 🙏🏻

öğlen öğlen taze taze geldim. Sabah oğluşumla yemeklerimizi koyduk evimizi bir kat toparladık bebemi uyutunca hemen yarım saatlik videomu da yaptım 90 puanı kaptım akşam ekmeklerle dolu menülerimi paylaşırken bu bilgiyi de ekleyeceğim😃 spora dün başladım yarın inşallah bu sporun acısını su tutarak ödemem zaten regl dönemi ufff :( bu pazartesi cuma tartılma olayı muhteşemmiş ipin ucunu kaçırma ihtimali hiiiç kalmıyor 😃

ben cok sukur yeni eve tasindim badana olacak bu hafta sonra yerlesmesi falan 10 gune rahatlarim diye dusunuyorum.

kilo durumum cok feci tartida 3 gün önce 81.7 yi gördüm o şokla diyete başladım suan 79.2 😳 sanirim 75 le izine ayrilmistim. insallah izin kiloma gelip tekrar aranizda olucam en kisa zamanda 🙏🏻
Ben yni katıldım tanışamadık hayırlı olsun :) inşallah izinden döndüğünde booool bol tanışır kaynaşırız :)
Kızlar hedef belirtmeyenler var :KK66: hadi belirtin de onları da ekleyeyim :KK66:

Bu arada Herkese hayırlı pazarlar :KK66:

Dün biraz halsiz hissettim kendimi bir duş alayım daha iyi olurum dedim :confused: meğer eşim gribini bana satmış :KK70: Büyük kızımda dün burnum akıyor demeye başlamıştı şimdi ana kız yamulduk :KK70:
Çok geçmiş olsun geçen hafta biz de ailecek nezleydik oğlumun burnu tıkanınca serum fizyolojikle kendimi asasım geliyor 😃 tam bir işkence umarım çabucak toparlarsınız:)

Kızlar hedef belirtmeyenler var :KK66: hadi belirtin de onları da ekleyeyim :KK66:

Dün biraz halsiz hissettim kendimi bir duş alayım daha iyi olurum dedim :confused: meğer eşim gribini bana satmış :KK70: Büyük kızımda dün burnum akıyor demeye başlamıştı şimdi ana kız yamulduk :KK70:
geçmiş olsun ailecek size banuşum :KK60:

kolaylıklar diliyorum busem, evinde yavrunla mutlu huzurlu sağlıcakla oturun inşallah. :KK60:

Allah şifa versin canım

Kolay gelsin canım

1 nisann oy oy ne çabuk geçiyor zaman yahu. sibelcim napıyo acaba:KK49:

Valla bende merak ettim Sibeli ;) Fıstık gibi olunca bir ziyaret mi etsek ne yapsak :D Olabilirligini sen bize gösterdin bak kilo aldık sonrasında yine verdik diye :D

iyi akşamlar herkese şahane dolu dolu menülerimle geldim😃
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık
2 dilim kepekli ekmek

Öğlen
1 tabak ıspanak yemeği.
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek

Akşam
1 kase tarhana çorbası
2 tavuk baget
2 dilim ekmek
Mevsim salata

Listem de 21.00 gibi 2 kuru kayısı 2 ceviz var. Yesem mi bilmiyorum çünkü çok tokum😊
3 litre su içildi. Spordan 90 puan kazanıldı.

Geçmiş olsun dikkat edin

Bugün menu yazmakta geciktim
Sabah ekmeksiz güzel bir kahvaltı
Peynir 5 zeytin
1 tk reçel
Kavurmalı yumurta

Ara bir mandalina
Bir kupa nescafe

16.30 et haşlama bir tabak
3 kasım yoğurt

2 litre su
1 kupa yeşil çay
2 kupa cadı kazanı

30 dk leslie boosted
Puanını bilmiyorum normal leslie ile aynı puan değildir diye düşündüm çünkü çok yorucu

Back
X