• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Annem rahatsız dizinde menisküs cıktı onunla uğraşıyoduk.. Allah beterinden korusun
çok geçmiş olsun umarım tez zamanda şifa bulur annen her şey yoluna girer. Rabbim beterinden uzak etsin :)
Merhaba ben pufss. Sizinle bende başlamak istiyorum boyun 1.62, kilom 88. Öğretmenim. Hedefim 58 kg. Çocuklarım var son 7 yıldır kiloluyum gitgide daha çok alıyorum galiba. Çok mutsuzum kızlar desteğe ihtiyacım var o yüzden buradayım.
Merhaba aramıza hoşgeldin :)
Şşş 🤫🤫🤫
Çözmüşsün beni :KK70:
Bugün değil ama dün biraz kaçırmıştım ipin ucunu :KK70:
Bugün yoğunluktan giremedim. (Yoğunluğum da oyun oynamak, dizi film izlemek:KK70: )

Ben de öyle yoğun olmak istiyoruuuumm ben de oyun oynamak istiyorum :)
Günaydın güzel hanımlar:KK68:
Günaydıııınnn canıım günaydın herkese

Kahvaltılar yapıldı mı? Yoğunluklar nasıl? Ben tartı gününe dahil değilim ama olanlar hazır msıınııız yarına :)

Merhaba ben pufss. Sizinle bende başlamak istiyorum boyun 1.62, kilom 88. Öğretmenim. Hedefim 58 kg. Çocuklarım var son 7 yıldır kiloluyum gitgide daha çok alıyorum galiba. Çok mutsuzum kızlar desteğe ihtiyacım var o yüzden buradayım.
Hoşgeldin canım burada günlük menü paylaşmak insanı bayaa disipline sokuyor inşallah en yakın zamanda hedefine ulaşırsın

Tartı öncesi son gün hazır mısınız bakalım ✌️valla ben hazırım MuMu85 MuMu85
Valla ben elimden geleni yaptim ama tarti al beni camdan asagi at diyor 😅😅 bugün orucluyum bakalim belki yarin bi sürpriz olur :) soguk alginligi basladi sanirim kirginligim var, iftar öncesi yürüyüs yapicaktim oysaki :(

İsminiz (İsteğe Bağlı ):Gülsüm
Yaşınız :27
Boyunuz:152 cm
Meslek : Memur
Şu anda çalışıyor musunuz:ever
Evli/bekar:evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane 5 yaşında
Emziriyor musunuz:hayır
Yaşadığınız şehir:denizli
Kilo alma hikayeniz : atıştırmaya olan düşkünlüğüm
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: güzel görmek istyorum kendimi
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Yemek yemeyi severim. Günlük hayatım altivitesiz geçiyor masa başı işinde ne kadar aktivite olabilir ki.
Güncel kilom sabah tartışdım 58 dim geçen hafta 59.3 leri gördüm tartı fotoğrafını yarın sabah atayım artık çekmemiştim çünkü

Selam arkadaşlar..dünki krem tarifini denedim .turuncu renginde bir krem oldu..eğer siz yaparsaniz o kremi ..vitamin a ilave etmeyin ..havuç ekstrakti varmiş içeriğinde..aslinda gözler içinmiş o vitamin...bilginiz olsun..yüzüm sarimsi bir renk aldi 😀..neyse yaptim artik.. krem iyi gelirse 2 ci yapişimda vitamin a ilave etmem..artik geri kalan kapsülleride yutarim şifa niyetine..

Hoşgeldin canım ilk saydada ki formu yazman lszım ve tartı resmi ile nickin ve tarihi olması gerek dimi moni moni
hoşbuldummm :)
İsminiz (İsteğe Bağlı ): Çilek :)
Yaşınız : 27
Boyunuz: 170
Mesleginiz: Muhasebe
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Bekar
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir: İst
Kilo alma hikayeniz : hep kiloluydum fakat evlilik sonrası arttı :(
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: sağlık için

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) Hayır ilk defa
Şu anki kilonuz: 109
Hedef kilonuz: 80

çok geçmiş olsun umarım tez zamanda şifa bulur annen her şey yoluna girer. Rabbim beterinden uzak etsin :)

Merhaba aramıza hoşgeldin :)

Ben de öyle yoğun olmak istiyoruuuumm ben de oyun oynamak istiyorum :)

Günaydıııınnn canıım günaydın herkese

Kahvaltılar yapıldı mı? Yoğunluklar nasıl? Ben tartı gününe dahil değilim ama olanlar hazır msıınııız yarına :)
Hoş buldum kızlar sağolun

Back
X