• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah nasip ederse önümüzdeki 3 gün oruç tutmak istiyorum
Onun için bu akşam biraz yedim

Menüm

Peynir
Fıstık
1 yumurta sarısı

Su
1 lt
Yarım lt yeşil çay
2 kupa kahve

Spor
20 dakika yürüyüş yaptım
Birazdan yine çıkıp yürüyeceğim
Hepsini tekrar yazarım
bişey yememişsin ki

Hayırlı akşamlar güzel hanımlar:KK68:
Birde aranızda kalori hesabı yapıp beslenen varmı
Gülsüm hoşgeldin.
Kl hesabı dense gl endeksin tavsiye ederim.
Şöyle düşünün 1 dl börekle. Bir kase dolu dolu salata aynı kl. Olabilir. Biri kilo vermeyi engeller diğeri kilo vermeye yardımcı olur. :KK68:

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK66:

Şükür kavusturana :Sabah nedense bir türlü kkya giremedim :KK43: Öğleden sonra da dışarı islerimiz vardı daha doğrusu eşimin arkadaşına yardımcı olduk eşimle :KK66:
Anneme de dönüşü uğrayıp geldim derken eşimin açık öğretim sınavına girmesi gerektiği için internete giremedim kasmasin diye :KK66:

Şükür bitti de bende hemen geldim :KK68:
Sınavı matematik hariç güzel geçti insallah hepsinden geçer de sonraki sınavda da kalan dersleri verip diplomasını alır :KK70: Karne hediyesi istemesin tabi :KK70:

Beslenme olarak pek bir şey yemedim kosturmacada ama tartı öncesi iyi olur o yüzden pek takılmiyorum :KK66:
A. S banucum:68:
Hadi inşallah mezuniyet yakın galiba:))

Birde yeni tartim geldi..bu tartida çok farkli bir rakam gördüm..62.3 kiloyum..diyer tartida en son 61.3 görmüştüm

Tartı farkını göz önünde bulunduruyorlar canım ;)

Bugün kurs yok mu oynak bacım?eşinin sonuçları güzel gelir inşallah

Yok sadece haftada 1 :( Dün hocaya da dedim şunu online yapsaydım tatilde çoğu bitmiş olacaktı diye :D Mayıs'ta bitecekken Bir ay daha sarktı ama çok keyifli gerçi hepsi bildiğim şeyler :D

A. S banucum:KK68:
Hadi inşallah mezuniyet yakın galiba:))

İnşallah önümüzdeki ay kalan derslere girince bitecek ;) Gerçi Matematik de attı biraz :D Umarım geçecek kadar bir not alır yoksa işi zor :D

İyi akşamlar arkadaşlarrrr.
Yeni gelen arkadaşlarımızda hoşgelmişlerr
Yarın ilk tartı günüm.. Pazartesi ai başlamıştım ama yarn için hiççç umutlu değilim.. Bu arada bugünkü menüm

Sabah

6 tane yeşil zeytin
1 dilim ekmek
Portakal suyu

Tüm gün bununla durdum akşam yemeğide yiyemedim dışarıdaydım şu an cok acıktım kendimi tutmaya çalışıyrm

Ayrıca 7472 adım atmışım puanımı bilemedim ama süre olarak bilmiyrm çünkü ne kadar yürüdüğümü..
Acikinca yapılacak en iyi şey uyumak

Yoo haftalarca diyet yapamam ben :KK70:
Biran önce mezun olayım da hele gelsin ekmekler gitsin kremalı makarnalar, pideler, ıslak kekler ve belki bir gün yaparım diye kaydettiğim bütün o çok lezzetli olduğunu tahmin ettiğim, müthiş kalorili yemekler :KK70: :KK70:
Resmen yiyip yiyip tekrar kilo almak için diyet yapıyorum. Bir ara da gün içinde keyfi kaçamak yapmak için spor yapıyordum. Ben adam olmam.
Sırf buradan mezun olunca tekrar kilo alırım korkusuyla mezun olmuyorum sen iyi cesaret ediyorsun tekrar kilo almaya
Kaç ay oldu 7 kilo anca verdim bu çok yorucu bir durum

Dünya kadar reçel var evde, sonra yemek zorunda kalıyorum :KK43: çok da severim hee:kk77: bir ayva bir portakal
Portakal kabuğu reçeli beni benden alıyor zaten
Ayva recelinin de tadını unuttum inan
Portakal kabuğu, ayva ve gül reçeli çocukluğumun reçelleri, babam çok güzel yapardı.
Birde vişne reçeli yapardı lakin onu sevmiyorum

Sporum
2,5 saat yürüyüş
Bu sefer başka komşuyu da çağırdık, bin pişman olduk
Kadını evden zor çıkardık, hadi çıktı yürütemiyoruz :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Markete giriyoruz, marketten çıkmıyor :KK70::KK70::KK70:
Dahada tövbe dedik
Öğlen yürüdüğüm 20 dakika 3 puandan 60 yapar
Akşamki 2 saat 2 puandan 120 yapar, 100 olsun, birazı kapıda komşuyu beklemekle geçti :KK67:
160 puan

Back
X