• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ayy tövbee😂😂al bir bumerang daha.yahu bu takımı özel mi seçtiler ki kilo verip mezun olunca yine yemeye başlayıp bumerang gibi geri geliyor hepsi😂😂mezun olmadan mezun olunca ne yiyeceğinin hesabını yapmış kadın.pes yani:KK57:
Benim diyet yapma motivasyonum diyet bitince yiyeceklerimi hayal etmek :D :D cuma günü eksi gelince de kendime ne ödül vereceğimin hayalini kurarak haftayı geçiriyorum :D bu hafta hamburger düşlüyorum mesela 🤫
Sırf buradan mezun olunca tekrar kilo alırım korkusuyla mezun olmuyorum sen iyi cesaret ediyorsun tekrar kilo almaya
Kaç ay oldu 7 kilo anca verdim bu çok yorucu bir durum
İşte ben de biran önce mezun olup yiyip içeyim peşindeyim. Yarışırken vicdanım sızlıyor kilp veremeyip takımı aşağı çekerim diye. Mezun olunca hevesimi alana kadar yer sonra yine diyete gelirim :D

Sabah boğazım kuruluktan acımış şekilde uyandığım için su içtim, bugün öğleye kadar beklemeden tartıldım o yüzden. Geçen haftaya göre -100 gr fena değil haftasonu yaptğım free day ve hafta ortasındaki aşırı yediğim bir günü hesaba katınca 🤭 bir de regl olacağım bugün yarın karnımda şişliğini hissederek uyandım sabah. AC5DE9AE-AF8F-4D3F-9AA7-2BE08723C91D.webp

Benim diyet yapma motivasyonum diyet bitince yiyeceklerimi hayal etmek :KK70: :KK70: cuma günü eksi gelince de kendime ne ödül vereceğimin hayalini kurarak haftayı geçiriyorum :KK70: bu hafta hamburger düşlüyorum mesela 🤫

İşte ben de biran önce mezun olup yiyip içeyim peşindeyim. Yarışırken vicdanım sızlıyor kilp veremeyip takımı aşağı çekerim diye. Mezun olunca hevesimi alana kadar yer sonra yine diyete gelirim :KK70:
O da güzelmiş yaw😂😂 benim de canım kfc çekiyor belki bugün yerim:kk77:

Sporum
2,5 saat yürüyüş
Bu sefer başka komşuyu da çağırdık, bin pişman olduk
Kadını evden zor çıkardık, hadi çıktı yürütemiyoruz :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Markete giriyoruz, marketten çıkmıyor :KK70::KK70::KK70:
Dahada tövbe dedik
Öğlen yürüdüğüm 20 dakika 3 puandan 60 yapar
Akşamki 2 saat 2 puandan 120 yapar, 100 olsun, birazı kapıda komşuyu beklemekle geçti :KK67:
160 puan
Hain komşu,resmen seni sabote etmiş. Bir daha onu çağırma,beni çağır gezom:KK19:ben her daim hazırım

Portakal kabuğu reçeli beni benden alıyor zaten
Ayva recelinin de tadını unuttum inan
Portakal kabuğu, ayva ve gül reçeli çocukluğumun reçelleri, babam çok güzel yapardı.
Birde vişne reçeli yapardı lakin onu sevmiyorum
Tr gelicen mi bu sene? Üçü de var bende

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:
Herkese hayırlı cumalar :KK68:

Rabbim şu mübarek günde gönlümüzden geçenleri bizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah......Aminnnn

Dün gece biraz karışık olaylar olunca gece 2yi geçiyordu yattım :KK43: Erkek kardeşimin WhatsAppina biri girmiş ve ben olmak üzere millete de saçma yazılar gelmiş :confused: Bana da ondan gitmiş gibi görününce gece gece beni aradı hayırdır Abla diye :KK70: oylelikle uyandı Allah'tan :KK66: Neyseki format atıp düzeltmiş ama Tabi olan benim uykuma oldu :KK43:

Tartıda ekşi görünüyor ama çok az :KK43: Daha dün çok daha fazla ekşi vardı ve sanırım uykusuzluk yüzünden ödem oluştu :KK66: Neyse moral bozmak yok :KK66: Aynen devam

IMG_20210226_092227.jpg

Geçen haftaya göre - 300 gram :KK43:
Daha dün 1 kg'dan fazla fark vardı ama işte elimde delil yok :KK70:
Neyse haftaya daha güzel olacağı Garanti :KK66: uykusuz gece bana ödem olarak döndü buda ispatı :KK43:

Yanlış hesaplamadiysam yüzde - 0.39 %

Back
X