• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Wooowwwww muhteşemmm tebrik ederiiiim caağğğnımm ❤️❤️❤️❤️❤️ doktor önemli bir şey değildir inşallah
Şeker ve anemi için gittim.sağolasın
Afiyet olsun bence yemelisin 🤩
Varsa yenmeli bazı şeyler (ben hiç yemedim hep evde kendimce yapıyorum çünkü yaşadığım yerlerde yoktu)

çok güzel kilo vermişsin ayrıca bu hafta 🤩
Nerede yaşıyorsun natsum bacım🤔🤔
Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:
Herkese hayırlı cumalar :KK68:

Rabbim şu mübarek günde gönlümüzden geçenleri bizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah......Aminnnn

Dün gece biraz karışık olaylar olunca gece 2yi geçiyordu yattım :KK43: Erkek kardeşimin WhatsAppina biri girmiş ve ben olmak üzere millete de saçma yazılar gelmiş :confused: Bana da ondan gitmiş gibi görününce gece gece beni aradı hayırdır Abla diye :KK70: oylelikle uyandı Allah'tan :KK66: Neyseki format atıp düzeltmiş ama Tabi olan benim uykuma oldu :KK43:

Tartıda ekşi görünüyor ama çok az :KK43: Daha dün çok daha fazla ekşi vardı ve sanırım uykusuzluk yüzünden ödem oluştu :KK66: Neyse moral bozmak yok :KK66: Aynen devam
Haftata dietine spor eklersin canım.belli ki o yürüyüşler sana çok fayda sağlamamış :(

Geçen hafta 62.3
Bu hafta 61.9
Fark -400 gr

Eklentiler

• 20210226_114802.webp
    20210226_114802.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 28
Şeker ve anemi için gittim.sağolasın

Nerede yaşıyorsun natsum bacım🤔🤔

Haftata dietine spor eklersin canım.belli ki o yürüyüşler sana çok fayda sağlamamış :KK43:
Benn şu an Muğla’nın minnoş bir ilçesindeyim ama küçük bir yer yok kfc falan. Buraya da yeni geldik sayılır, biz geldik pandemi yasakları başladı gibi bir şey :D öncesinde 2 yıl Şırnak, 3 yıl da Muş’ta görev yapıyordum.

Back
X