Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kagitli olnasi lazim canim, bizim yolladiklarimiza bakMerhabalar bu hafta ilk fotoğrafım 58.2 kg umarım eksileri görürüm
Ben liste dışı yarişiyorum canim ..ama liste içinde yarişanlar kendi yüzdesini hesaplasa iyi olur kaptani yormayalimKızlar yüzdelerinizi neden yazmıyorsunuz dikkatimi çekti
Bende liste de değilim ama bugün inşallah giricem aylardan sonraBen liste dışı yarişiyorum canim ..ama liste içinde yarişanlar kendi yüzdesini hesaplasa iyi olur kaptani yormayalim
Yap yap sen yine de hibüsküs alabilirsinKızlar ben 1 haftadır troid ilacımı içmiyodum vücudum çok ödem yapmış sanırım bana ödem atıcı bişeyler önerebilirmisiniz... Bide kilom 1.5 kilo fazla geldi ödemden oldupunu düşümüyrm bu hafta kilo paylaşımı yapmasam oluyo mu??
Yüzde hesabını nasıl yapıcam bulamadım onuYap yap sen yine de hibüsküs alabilirsin
Mis gibiHava ne güzeldir orda şimdi
Vay süper
Tsk ederim canim zaten genelde ben kazanirim 1 kere sen kazandim kaza eseri diyelimMis gibi
Vay süpertebrik ediyorum seni bu hafta da sen kazandın
![]()
Hedefim 53Kilon gayet iyiymiş hedefi nedir
Eski kilodan yeni kilo düşülüyor çıkan sonucu 100 çarpıp eski kiloya bölünüyor benim bildiğim yanlışım varsa düzeltin kızlarYüzde hesabını nasıl yapıcam bulamadım onu
aa bilmiyordum bi bakayım da bidahakine öyle yapıyımKagitli olnasi lazim canim, bizim yolladiklarimiza bak![]()
O 1 bana uzun süre yeterTsk ederim canim zaten genelde ben kazanirim 1 kere sen kazandim kaza eseri diyelim![]()
Ben YouTubedan avrupa yakası izliyorum daha çokNatsume canim geri msjlarinda film dizxi izledigini yazmissin netfix tenmi izliyorsun