• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:

Herkese hayırlı pazarlar :KK66:

İki gün aradan sonra şükür kavusturana :KK66:
Cuma zaten bir tuhaftim iyice beter oldum :KK43: Sanırım Kursa gittiğim gün dönüşü eve yürürken terleyince daha beter oldum :KK43:
Göz nezlesi griple bir olunca gözümü açamadım birde rüzgarı yiyince omuzlarım da yuttu kalıp gibi kaldım :KK70:

Çok şükür bugün biraz daha iyiyim :confused:

Hatta bugün doğum günüm:KK71:gerci 41 oldum :KK70:
Evdekilerde var bir şeyler çünkü bu saat oldu kimse kutlamadi ki asla unutmazlar normalde :KK66: ve normalde markete gitmeye üşenen kızlar tuvalet kağıdı bahanesiyle çıktılar :KK70:

İnşallah bu son şişman doğum günüm olur :KK70:
Doğum günün kutlu olsun canım
Mutlu huzurlu, sağlıklı görselde zayıf, manen güçlü vücudun olsun
Hastalığın içinde geçmiş olsun.
Bende merak ettim şimdi ne yapacaklar acaba🤔

Meyveli tercih edersen sıkıntı olmaz bir kerelik :KK66: arkadaşıma diyetisyeni haftada iki kere bile vermişti geçen yaz :KK70: bizimki vermiyordu geçmişte ama ara öğün olarak meyveli activya verdiğinde dondurup dondurma niyetine yiyorum dediğimde süpersin demişti :KK70: size şimdiden afiyet olsun
Sade meyveli olani pek sevmem ama kahveli ve yoğurt meyve karişimi olabilir..😊

Sanki kreple ekmek olmamış 🙈
Olmadı olmadı benim kahvaltımda ekmek vardı kızçeye krep yapmıştım o yemeyince bana düştü pay :D
Belirtmeyi unutmuşum ama yulaf unuyla yaptım krebi sadece 2 kaşık koydum ve 3 tane krep çıkmıştı birini yedim 🤭

Aceba biraz yardimcimi olsaniz kizlar..en az 2 kaptan yardimcisi olsa iyi olur..yillardir moni moni yönetiyo burayi..çok zor .ben bikac ay kaptan yardimcisi oldum bayaği yorucuydu..@moni birde yalniz yürütüyo yillardir bu takimi...ben yapmak isterdim ama ev ahalisi kalabalik olunca olmuyo..

Olmadı olmadı benim kahvaltımda ekmek vardı kızçeye krep yapmıştım o yemeyince bana düştü pay :KK70:
Belirtmeyi unutmuşum ama yulaf unuyla yaptım krebi sadece 2 kaşık koydum ve 3 tane krep çıkmıştı birini yedim 🤭
Ohh yarasin hic yemem diyemezde tabakta kalsinda diyemez😁

Canım moniyi de anlamak lazım
Seviyor olmuyor, kızıyor olmuyor, her cuma aynı stresi yaşıyor. Üstelik bunu gönüllü yapıyor, kim için? Elbet bizler için.
Eğer takıma ve emeğe karşı sorumluluğum olmasa bende sıkıntılı zamanımda boşverirdim.
Benim problemim var diye kaptanı sıkıntıya sokmaya hakkım yok diye düşünüyorum.
Senin içinde manevi olarak yanında olmaya çalışsakta herşey önce sende bitiyor.
Sen karar verip biyerden başlamalısın.
En kısa zamanda sıkıntılarından kurtulup takıma gümbür gümbür gelirsin inşallah :KK200:
tatlım ben listede değilim. listeyi etkileyecek bir durumum yok. benim kilo alıp vermem listeyi etkilemiyor. listede olursan tabi ki sorumluluk olayı var. ama bunun yanında takımda yazdığın menüler her gün dolu dolu cısslı olursa o da olmaz. çünkü grupta olan bazı kişileri olumsuz etkileyebilir. menümün sürekli kötü olduğu zamanlar zaten menü yazmamaya dikkat ediyorum. ama bazı menülerde arada cısslar oluyor. onu herkes yazıyor.
neyse zaten kimseye birşey yüklemiyorum. sadece neredeydim durumuna açıklama için yazdım.
sorun bende. diyetlerim ve sporlarım sürekli değil. olamıyor. bir türlü yapamıyorum. bunu herkes gibi iradesizlik olarak görüyordum. ama öyle olmadığını anladım.
kendimi çözmem gerekli. bu nedenle son dönemde yoğun olarak kişisel gelişime döndüm. okuyorum, video izliyorum vs. yeni birşey buldum. şimdi onunla ilgileniyorum.
bu süreçte diyet konusunda birşey yapmıyorum. zaten yapamıyorum. ruhumdaki tıkanıklığı çözmek şu an tek uğraşım.
beni yoran herşeyi bıraktım. kendimi çözümlemedikten sonra sıkı bir bir diyetle zayıflasam ne çıkar ki, geri alırım. takımlar 20-30-40 kilo gibi efsanevi rakamlarla kilo vermiş ama geri almış bir sürü insanla dolu. ben onlara özenmiyorum hiç. çevremizde de böylesi çok. önemli olan kalıcı olması. bu da diyet mantığıyla olmaz. sağlıklı ve ölçülü beslenmeyi öğrenmem lazım.
velhasıl şu sıra öyle takılıyorum. arada ölçüsüzlükler hariç normal yiyorum.
sorun kendi içimizde yani. ama psikolojik. bunu görmek lazım. travmayı bulmak çözmek lazım.

Günaydın kızlar✌️

karantinadan çok sıkıldım:KK43:hafta sonu evde oturmakdan sıkıldım :KK43: hafta içi kısıtlamadan sıkıldım :KK43: her şeyden sıkıldım 😭😭😭
içimizdekilere ek bir de bu durum var zaten. darlandık iyice. güzel bir müzik aç dinle obezim. evin içinde dans et.
Canım hep yaşadık bazen insan tükenmişlik sendromu yaşıyor ama yine devam
Kaptanimda haklı bizim için
Biz ne laflar ne kaptanlar gördük bilirsin gel kaldığımız yerden devam edelim ❤️❤️❤️
yok kimseyi suçlamıyorum canım. o gün çok kırıldım o kadar. ruhen de iyi değildim, biraz uzaklaştım herşeye.
herkes kendi içini bilir, ben de öyle. başkasının anlamasını beklememek gerek. ben de beklemiyorum.

buradayım zaten canım sorun yok. takımdan bir bütün olarak sıkıntım yok çok şükür. sadece bu ara menü de yok.

Hayırlı pazarlar diyecem de gün bitti nerdeyse
Ben telefonu yeni aldım oturdum bugün evin kalan kısmını temizledim çocuklara kete kek falan derkennnn ben bittim hiç halim kalmadı
Ev hanımı olmak çok zor ya en ağır işçi biziz

Ben telefonu yeni aldım oturdum bugün evin kalan kısmını temizledim çocuklara kete kek falan derkennnn ben bittim hiç halim kalmadı
Artı çalışıyorsan daha beter evde oturmak demek hiç iş bitmez demektir.zaten

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:

Herkese hayırlı pazarlar :KK66:

İki gün aradan sonra şükür kavusturana :KK66:
Cuma zaten bir tuhaftim iyice beter oldum :KK43: Sanırım Kursa gittiğim gün dönüşü eve yürürken terleyince daha beter oldum :KK43:
Göz nezlesi griple bir olunca gözümü açamadım birde rüzgarı yiyince omuzlarım da yuttu kalıp gibi kaldım :KK70:

Çok şükür bugün biraz daha iyiyim :confused:

Hatta bugün doğum günüm:KK71:gerci 41 oldum :KK70:
Evdekilerde var bir şeyler çünkü bu saat oldu kimse kutlamadi ki asla unutmazlar normalde :KK66: ve normalde markete gitmeye üşenen kızlar tuvalet kağıdı bahanesiyle çıktılar :KK70:

İnşallah bu son şişman doğum günüm olur :KK70:
Rakibem yeni yaşın sağlık, mutluluk , bolca huzur ve tartıda bolca eksiler gördüğün güzel günler getirsin iyi ki doğdun iyi ki varsın❤️

Evet aynen kalori hesabı yapıcam bu hafta bakalım inş bu işe yarar
İşe yarar tabi ben bunun için fatsecret diye bir uygulama var onu kullanmıştım tavsiye ederim. Program türkçe ve yediğimiz içtiğimiz her şey içerisinde var :) yediklerini tartma imkanın varsa kalori sayımı daha kolay oluyor :)
Ay valla bir sürü hareket yaptım ama listedekilerle alakası yok nasıl puanlıcam yaaaabir ip var
Hadiii hadii bakalım nasıl hesaplayacaksın hesapla da görelim ❤️
Ay evet ya bir yanden topla bir yandan hepimiz evdeyiz tekrar dağılıyor sürekli topla dağılsın topla dağılsın çalışınca yemek yap çamaşır yıka her şey haftasonunda bir de ben de haftasonu inanılmaz yoruluyorum🥲

Rakibem yeni yaşın sağlık, mutluluk , bolca huzur ve tartıda bolca eksiler gördüğün güzel günler getirsin iyi ki doğdun iyi ki varsın❤️

İşe yarar tabi ben bunun için fatsecret diye bir uygulama var onu kullanmıştım tavsiye ederim. Program türkçe ve yediğimiz içtiğimiz her şey içerisinde var :) yediklerini tartma imkanın varsa kalori sayımı daha kolay oluyor :)

Hadiii hadii bakalım nasıl hesaplayacaksın hesapla da görelim ❤️

Ay evet ya bir yanden topla bir yandan hepimiz evdeyiz tekrar dağılıyor sürekli topla dağılsın topla dağılsın çalışınca yemek yap çamaşır yıka her şey haftasonunda bir de ben de haftasonu inanılmaz yoruluyorum🥲
Artik haftasonu haftaici kavrami kalmadi ki hep evdeler😫

Back
X