• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Artı çalışıyorsan daha beter evde oturmak demek hiç iş bitmez demektir.zaten
Çalışmıyorum çok şükür ama evde aksana kadar dinlenemiyorum okula gittiklerinde yine biraz olsun kendime vaktim kalıyordu
Allah bugünümüzü aratmasin

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:

Herkese hayırlı pazarlar :KK66:

İki gün aradan sonra şükür kavusturana :KK66:
Cuma zaten bir tuhaftim iyice beter oldum :KK43: Sanırım Kursa gittiğim gün dönüşü eve yürürken terleyince daha beter oldum :KK43:
Göz nezlesi griple bir olunca gözümü açamadım birde rüzgarı yiyince omuzlarım da yuttu kalıp gibi kaldım :KK70:

Çok şükür bugün biraz daha iyiyim :confused:

Hatta bugün doğum günüm:KK71:gerci 41 oldum :KK70:
Evdekilerde var bir şeyler çünkü bu saat oldu kimse kutlamadi ki asla unutmazlar normalde :KK66: ve normalde markete gitmeye üşenen kızlar tuvalet kağıdı bahanesiyle çıktılar :KK70:

İnşallah bu son şişman doğum günüm olur :KK70:
İyi ki doğmuşsun oynak ❤️❤️❤️

tatlım ben listede değilim. listeyi etkileyecek bir durumum yok. benim kilo alıp vermem listeyi etkilemiyor. listede olursan tabi ki sorumluluk olayı var. ama bunun yanında takımda yazdığın menüler her gün dolu dolu cısslı olursa o da olmaz. çünkü grupta olan bazı kişileri olumsuz etkileyebilir. menümün sürekli kötü olduğu zamanlar zaten menü yazmamaya dikkat ediyorum. ama bazı menülerde arada cısslar oluyor. onu herkes yazıyor.
neyse zaten kimseye birşey yüklemiyorum. sadece neredeydim durumuna açıklama için yazdım.
sorun bende. diyetlerim ve sporlarım sürekli değil. olamıyor. bir türlü yapamıyorum. bunu herkes gibi iradesizlik olarak görüyordum. ama öyle olmadığını anladım.
kendimi çözmem gerekli. bu nedenle son dönemde yoğun olarak kişisel gelişime döndüm. okuyorum, video izliyorum vs. yeni birşey buldum. şimdi onunla ilgileniyorum.
bu süreçte diyet konusunda birşey yapmıyorum. zaten yapamıyorum. ruhumdaki tıkanıklığı çözmek şu an tek uğraşım.
beni yoran herşeyi bıraktım. kendimi çözümlemedikten sonra sıkı bir bir diyetle zayıflasam ne çıkar ki, geri alırım. takımlar 20-30-40 kilo gibi efsanevi rakamlarla kilo vermiş ama geri almış bir sürü insanla dolu. ben onlara özenmiyorum hiç. çevremizde de böylesi çok. önemli olan kalıcı olması. bu da diyet mantığıyla olmaz. sağlıklı ve ölçülü beslenmeyi öğrenmem lazım.
velhasıl şu sıra öyle takılıyorum. arada ölçüsüzlükler hariç normal yiyorum.
sorun kendi içimizde yani. ama psikolojik. bunu görmek lazım. travmayı bulmak çözmek lazım.

içimizdekilere ek bir de bu durum var zaten. darlandık iyice. güzel bir müzik aç dinle obezim. evin içinde dans et.

yok kimseyi suçlamıyorum canım. o gün çok kırıldım o kadar. ruhen de iyi değildim, biraz uzaklaştım herşeye.
herkes kendi içini bilir, ben de öyle. başkasının anlamasını beklememek gerek. ben de beklemiyorum.

buradayım zaten canım sorun yok. takımdan bir bütün olarak sıkıntım yok çok şükür. sadece bu ara menü de yok.
Belirsizlik çok kötü fulyacım :(

haa deseler ki şu tarihte maskeleri çıkarıcaz, artık normal hayatımıza dönücez eyvallah katlanırım, hep o tarihin hayaliyle yaşarım, yoluma bakarım. Ama olayın nasıl gelişeceğini kimse bilmiyor artı her gün yeni virüsler çıkıyor :( ben ki hayat enerjisi yüksek biriyimdir ben bu şekilde hissediyorsam gençler çocuklar ne yapsın?? Her ne kadar onlara hissettirmemeye çalışsam da bu çocuklar da fanusda yaşamıyorlar, her şeyin farkındalar. Yüzümde bir maske onlara umut olmaya çalışıyorum ama benim de pilim bitmek üzere.. Allah bu günlerimizi aratmaz inşallah:dua:

Doğum günün kutlu olsun canım
Mutlu huzurlu, sağlıklı görselde zayıf, manen güçlü vücudun olsun
Hastalığın içinde geçmiş olsun.
Bende merak ettim şimdi ne yapacaklar acaba🤔

Malum şeker mevcut olunca büyük pasta almak istememisler nasılsa bana yasak hesabı :p onlarda abla kardeş yine boş geçmemek için tek kişilik minnak bir pasta almışlar :KK66:
Çiçekçi de aramışlar ama bu civardakiler kapaliymis :KK70:

Bir ara balkona çıktılar meğer diğer camdan pastayı balkona almışlar :KK70: bir baktım şarkılar eşliğinde pasta geldi :KK70: Tabi dörde bolunce kişi başına düşen3 çatal bir şey oldu :KK70: çok iyi oldu yoksa normal pasta alınsaydı kaçamak riski daha yüksek olacaktı :KK66:

Gelelim menüye
Sabah
1 türk kahvesi sade
Normal kahvaltı omlet peynir zeytin domates salata

Öğlen yok

Akşam da 4.30 gibi yaptım
1 kase mercimek çorbası
1 küçük biber dolması

Su 2400 lt
Spor 😂
200 ad ip atlama 27 puan
Dağ tırmanışı
Duvar şınavı
Plank
Köprü hareketi
Topluca hepsine 50 puan vericem toplam da 77 puan ne dersiniz ula TombulAy TombulAy geçememişim seni 😂😂

Artı 1 türk kahvesi neskafe sade

Gelelim menüye
Sabah
1 türk kahvesi sade
Normal kahvaltı omlet peynir zeytin domates salata

Öğlen yok

Akşam da 4.30 gibi yaptım
1 kase mercimek çorbası
1 küçük biber dolması

Su 2400 lt
Spor 😂
200 ad ip atlama 27 puan
Dağ tırmanışı
Duvar şınavı
Plank
Köprü hareketi
Topluca hepsine 50 puan vericem toplam da 77 puan ne dersiniz ula TombulAy TombulAy geçememişim seni 😂😂

Artı 1 türk kahvesi neskafe sade
Kaç dk sürdü bunları yapman pilates gibi dakikasından hesapla sen de 😃

ben de bugünün menüsünü yazayım
Sabah
Klasikleşmiş kahvaltım😃
1 yumurta
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık
2 dilim ekmek çay

ara
1 küçük muz

öğlen
Portakallı kereviz yemeği
Yoğurt
2 dilim ekmek

akşam
Mantar çorbası
2 parça tavuk
Bolca salata
1 dilim ekmek (2. Yi yiyemedim çok doydum😃)
Soda
birazdan 2 ceviz 2 kuru kayısı
40 dakika spor 120 puan
3 litre su içildi
Bakalım yarın sabah kaç çıkacak haftasonu nasıl geçmiş😃🤭

Belirsizlik çok kötü fulyacım :KK43:

haa deseler ki şu tarihte maskeleri çıkarıcaz, artık normal hayatımıza dönücez eyvallah katlanırım, hep o tarihin hayaliyle yaşarım, yoluma bakarım. Ama olayın nasıl gelişeceğini kimse bilmiyor artı her gün yeni virüsler çıkıyor :KK43: ben ki hayat enerjisi yüksek biriyimdir ben bu şekilde hissediyorsam gençler çocuklar ne yapsın?? Her ne kadar onlara hissettirmemeye çalışsam da bu çocuklar da fanusda yaşamıyorlar, her şeyin farkındalar. Yüzümde bir maske onlara umut olmaya çalışıyorum ama benim de pilim bitmek üzere.. Allah bu günlerimizi aratmaz inşallah:dua:
evet bu konuda bir belirsizlik var haklısın. uzun sürünce de daralttı bizi. süreci kimse bilmiyor. kapandık vakalar düştü ama bitmedi. kapanmayla evlere tıkıldık, dükkanları kapattık ama, maddi manevi sıkıntılar oldu bu sefer.
dediğin gibi Allah bu günlerimizi aratmasın. çok şükür halimize.

Kaç dk sürdü bunları yapman pilates gibi dakikasından hesapla sen de 😃

ben de bugünün menüsünü yazayım
Sabah
Klasikleşmiş kahvaltım😃
1 yumurta
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık
2 dilim ekmek çay

ara
1 küçük muz

öğlen
Portakallı kereviz yemeği
Yoğurt
2 dilim ekmek

akşam
Mantar çorbası
2 parça tavuk
Bolca salata
1 dilim ekmek (2. Yi yiyemedim çok doydum😃)
Soda
birazdan 2 ceviz 2 kuru kayısı
40 dakika spor 120 puan
3 litre su içildi
Bakalım yarın sabah kaç çıkacak haftasonu nasıl geçmiş😃🤭
Yarın sen görürsün koşu bandına çıkayım da gör sen 😂😂😂😂

Bugunki menüm
Sabah klasik peynir zeytin yeşillik birde tavada yumurta
Ara bir yeşil elma
Öğlen 3 yk yoğurt
Akşam yaptığım ketenin tadına baktım
Mantar sote
2 kupa yeşil çay
2 litre su
Spor yokk ama hiç oturmadım bugün o kesin

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:

Herkese hayırlı pazarlar :KK66:

İki gün aradan sonra şükür kavusturana :KK66:
Cuma zaten bir tuhaftim iyice beter oldum :KK43: Sanırım Kursa gittiğim gün dönüşü eve yürürken terleyince daha beter oldum :KK43:
Göz nezlesi griple bir olunca gözümü açamadım birde rüzgarı yiyince omuzlarım da yuttu kalıp gibi kaldım :KK70:

Çok şükür bugün biraz daha iyiyim :confused:

Hatta bugün doğum günüm:KK71:gerci 41 oldum :KK70:
Evdekilerde var bir şeyler çünkü bu saat oldu kimse kutlamadi ki asla unutmazlar normalde :KK66: ve normalde markete gitmeye üşenen kızlar tuvalet kağıdı bahanesiyle çıktılar :KK70:

İnşallah bu son şişman doğum günüm olur :KK70:
doğum günün kutlu olsun banuşum:KK60:
dikkat et kendine geçmiş olsun:anne:

merhaba. kendi içimde çok karışıktım. üstüne hep diyete başlayınca peşimi bırakmayan ve beni tıkayan wc sorunu da tuz biber oldu. kendimi hiç iyi hissetmiyordum. o tarihlerde son birkaç gündür zaten çok pasiftim kk da. tartı günü de istemeye istemeye siteye tam girecektim ki moni nin ''onun bende tüm kredileri bitti'' cümlesini de okuyunca girmedim.
kk ya da girmedim, o sıralar rutinimde olan birkaç şeyi de bir anda bıraktım. herşeyi boşverdim yani.
tartılmıyorum da.
bazen heryerden, herkesten hatta kendinden de gitmek gerekir. öyle bir durumdu.

sizler nasılsınız? yeni arkadaşlar gelmiş takıma. iyi olmuş.

tatlım ben listede değilim. listeyi etkileyecek bir durumum yok. benim kilo alıp vermem listeyi etkilemiyor. listede olursan tabi ki sorumluluk olayı var. ama bunun yanında takımda yazdığın menüler her gün dolu dolu cısslı olursa o da olmaz. çünkü grupta olan bazı kişileri olumsuz etkileyebilir. menümün sürekli kötü olduğu zamanlar zaten menü yazmamaya dikkat ediyorum. ama bazı menülerde arada cısslar oluyor. onu herkes yazıyor.
neyse zaten kimseye birşey yüklemiyorum. sadece neredeydim durumuna açıklama için yazdım.
sorun bende. diyetlerim ve sporlarım sürekli değil. olamıyor. bir türlü yapamıyorum. bunu herkes gibi iradesizlik olarak görüyordum. ama öyle olmadığını anladım.
kendimi çözmem gerekli. bu nedenle son dönemde yoğun olarak kişisel gelişime döndüm. okuyorum, video izliyorum vs. yeni birşey buldum. şimdi onunla ilgileniyorum.
bu süreçte diyet konusunda birşey yapmıyorum. zaten yapamıyorum. ruhumdaki tıkanıklığı çözmek şu an tek uğraşım.
beni yoran herşeyi bıraktım. kendimi çözümlemedikten sonra sıkı bir bir diyetle zayıflasam ne çıkar ki, geri alırım. takımlar 20-30-40 kilo gibi efsanevi rakamlarla kilo vermiş ama geri almış bir sürü insanla dolu. ben onlara özenmiyorum hiç. çevremizde de böylesi çok. önemli olan kalıcı olması. bu da diyet mantığıyla olmaz. sağlıklı ve ölçülü beslenmeyi öğrenmem lazım.
velhasıl şu sıra öyle takılıyorum. arada ölçüsüzlükler hariç normal yiyorum.
sorun kendi içimizde yani. ama psikolojik. bunu görmek lazım. travmayı bulmak çözmek lazım.

içimizdekilere ek bir de bu durum var zaten. darlandık iyice. güzel bir müzik aç dinle obezim. evin içinde dans et.

yok kimseyi suçlamıyorum canım. o gün çok kırıldım o kadar. ruhen de iyi değildim, biraz uzaklaştım herşeye.
herkes kendi içini bilir, ben de öyle. başkasının anlamasını beklememek gerek. ben de beklemiyorum.

buradayım zaten canım sorun yok. takımdan bir bütün olarak sıkıntım yok çok şükür. sadece bu ara menü de yok.
hoşgeldin fulya, mesajlarını okuyunca ne diyim bilemedim. söylenecek çok şey var ama yazmamayı tercih ediyorum.
birkaç bir şeyi ise yazmasam olmayacak..
sadece sizler bana kırılıyorsunuz zaten ben taş ve duvardan yapıldığım ve sizlere hizmet etmeye mecbur olduğum için kırılma üzülme gibi lüksüm yok.. hele ki ruhsal olarak bazı anlar bunalıp, zor zamanlardan geçme durumum hiç olamaz, ne haddime di mi ama.. insani duygularım olamaz, ben bi programım..
''başkasının anlamasını beklememek gerek. ben de beklemiyorum.'' şu cümlene ise diyecek hiçbir şey bulamadım..

tatlım ben listede değilim. listeyi etkileyecek bir durumum yok. benim kilo alıp vermem listeyi etkilemiyor. listede olursan tabi ki sorumluluk olayı var. ama bunun yanında takımda yazdığın menüler her gün dolu dolu cısslı olursa o da olmaz. çünkü grupta

Malum şeker mevcut olunca büyük pasta almak istememisler nasılsa bana yasak hesabı :p onlarda abla kardeş yine boş geçmemek için tek kişilik minnak bir pasta almışlar :KK66:
Çiçekçi de aramışlar ama bu civardakiler kapaliymis :KK70:

Bir ara balkona çıktılar meğer diğer camdan pastayı balkona almışlar :KK70: bir baktım şarkılar eşliğinde pasta geldi :KK70: Tabi dörde bolunce kişi başına düşen3 çatal bir şey oldu :KK70: çok iyi oldu yoksa normal pasta alınsaydı kaçamak riski daha yüksek olacaktı :KK66:
Oh ne güzel, hem pasta yemiş oldun hem diyeti bozmadın.
Aferin kızlara

Back
X