- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee bende çalışıyorumYaaa yarın ben çalışıyorum arada maksimum 40 dakika spor yapabilirimbeni geçersin her türlü
Böyle bir anlam çıkartmana gerek yok ki moni. Bunu gerektirecek bir şey yazdığımı zannetmiyorum. Niye seni program olarak görelim??? Kaptanlığın zor ve vakit ayırmayı gerektiren emekli bir iş olduğunu biliyorum.hoşgeldin fulya, mesajlarını okuyunca ne diyim bilemedim. söylenecek çok şey var ama yazmamayı tercih ediyorum.
birkaç bir şeyi ise yazmasam olmayacak..
sadece sizler bana kırılıyorsunuz zaten ben taş ve duvardan yapıldığım ve sizlere hizmet etmeye mecbur olduğum için kırılma üzülme gibi lüksüm yok.. hele ki ruhsal olarak bazı anlar bunalıp, zor zamanlardan geçme durumum hiç olamaz, ne haddime di mi ama.. insani duygularım olamaz, ben bi programım..
''başkasının anlamasını beklememek gerek. ben de beklemiyorum.'' şu cümlene ise diyecek hiçbir şey bulamadım..
Ahh bir elime geçirebilsem bu kadını

Cumartesi menüm :lütfen menü eksiği olmasın.
İnşallah yavrumGünaydın herkese
yeni hafta hepimiz için hayırlı olur inşallah canlar
Oh ne güzel ben de 200 gr yukardayımBugün cumaya göre 300 gr aşağıdayım![]()
Ben de sabit çıktım cuma ile aynıyımGünaydın kızlar ben +200 deyim hafta başına artıyla başladık bakalım ne olcak
Olsun daha bugün pazartesi.cumaya kadar inersin inşallahOh ne güzel ben de 200 gr yukardayım
İnşallah 93küsürleri görürümOlsun daha bugün pazartesi.cumaya kadar inersin inşallah