• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçen hafta : 78.5
Bu hafta : 77. 9
Fark : 600 gr
Yüzde : 0.76

Eklentiler

• IMG_20210305_102437.webp
    IMG_20210305_102437.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 28
Hayırlı cumalar kızlar
2 haftadır takıma uğrayamadım . Çok yoğundum . Hastamız vardı . Sonrasında yatılı misafirim. Bir yandan pandemi dolayısıyla stres . Panik atağım geri döndü. Diyetten de hepten koptum tartılmadım da. Verdiğim tüm kiloları geri alacağım diye çok korkuyorum. Yoğunluğum biraz azaldı. Birazdan tartılacağım ve eski rutinime dönmeye gayret edeceğim.

Hayırlı cumalar kızlar
2 haftadır takıma uğrayamadım . Çok yoğundum . Hastamız vardı . Sonrasında yatılı misafirim. Bir yandan pandemi dolayısıyla stres . Panik atağım geri döndü. Diyetten de hepten koptum tartılmadım da. Verdiğim tüm kiloları geri alacağım diye çok korkuyorum. Yoğunluğum biraz azaldı. Birazdan tartılacağım ve eski rutinime dönmeye gayret edeceğim.
Hastanız iyileşti mi prensesim

Hayirli sabahlar arkadaşlar malesef bu haftam iyi geçmedi benim..özel günlerimdeydim..çok baş ağrisi yaşadim ..kilom sabit...arti görmediğime şükrediyorum..

Ay çok sakinsiniz yaaawww napsam diğer gruplara bi göz mü atsam 😃😃😃😃
Evet bu aralar takim bayaği durgun..hatta bikaç gün önce aceba gruptanmi atildim neden bildiri gelmiyo diye düşündüm..milletin keyfi kalmadiki moralmi biraktilar .fazla görmüyorum..😔

Back
X