• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhabaaaaaaa:KK200::KK54::KK17::KK57::ıslık::21:
Nasılsınız Moni cim ve arkadaşlarrrrrr
Beni sorarsanız normalim
Annem bu süreçte 7 kg verdi
Ben ise bel olarak 90 cm den 81 cm e indim ama tartıda +10 kg gözüküyorum çünkü yogun bir bagırsak sıkıntısı yaşadım son bir ayda
...
Ama kabul ederseniz liste içine gireyim diyorum :)
Bel fıtığı başlangıcı da çıkıyor galiba 1 haftadır bel agrısı iskelet omurilik agrısı geberiyorum
Bacaklarımdaki ve yan ve sırt yaglarım baya azaldığı için tüm yük göbege bindi bu da beni mahvediuor
Spor ile birlikte düzenli bir menü yapayım her gün menü yazayım diyorum. Tahmini akşam 22 den sonra girip mesajları okuyup yazarım Allah ım nasip ederse
Yarın Pazartesi bildirim yapıp başlayayım ne dersiniz
Hem muhabbetlerinizi de özledim😍😳
Kendimi tam olarak 💩hissediyorum😅😅
Halbuki ben kendimi prenses gibi hissetmek istiyoruömmmmmmmmm
hoşgeldin babym :KK60:

saracim gecmisi bilmiyorum ama annenin hastaligini biliyorum cok gecmis olsun kotuye mi gitti yoksa 😔 rabbim sifa versin

hey baby sahalara donmussun sejde hos geldin benim de donusum yakindir izin kiloma gelmeye ugrasiyorum 😳
Annemin hastalığı nüksetti canım yeniden kemoterapi alıyor dolayısıyla ağrıları çok oluyor duaların için çok teşekkür ederim

Seninde iyi olmana kendini toparlamana çok sevindim dilerim yeniden çok mutlu olursun canım

valla rutin olarak ev-iş arasındayım. onun dışında çok şükür.
Çok şükür canım sağlıklı olalımda iş güç koşturalım canım iyi olmanada çok sevindim Fulyacım

Merhaba
Bugun regl oncesi son iki gun diye tahmin ediyorum kudurdum
Sabah 2 dilim ekmek
Yarim tabak domates söğüş
Çökelek ,zeytin
3 bardak cay
.....
Aksam 18.30
Yarim tabak dible
1tabak bezelye
1 dilim ekmek 2 sarma
...
Bugun affedin beni şu an belime sicak su torbasi yapiyorum yemek yedim hemen iskeletim agridi
Artik tartmiyor vücut
Ama kafa olarak hazirim duami da ettim şükür
..
2 lt suyumu da icecegim birazdan baslayip
Hadi hayirlisi bakalim
Hoşgeldin canım iyi olmana çok sevindim dilerim sende hakkettiğin mutluluğa kavuşursun

Oğlun nasıl oldu canım cildi daha iyidir inşallah

Hadi gelll aramızaaa başla bildirimlere sporlara yazıp yazıp gitme bize katılabilirsin bak nassıl sağlıklıyız enerji sinerji hepsi bizde :KK70:

Sen kurallara uymasan da gel yürüyüşünle açlıklarınla bize örnek olursun :KK70: Grupça baksana nasssıl motiveyiz :p

Merhaba biz tanışamadık sizinle :) İnanılmaz lezzetli gözüküyor. Mercimek unu falan mı acaba?

Kız yarım açma nedir :p açma falan yok. Açma yerine 2 dilim tam buğday ekmek ye ne biliyim en kötü yarım simit ye açma çok olmuş :)

1 simit miii gerçi yenebilir gün içerisindeki ekmek haklarını kullanıp :p 1 simit:4 dilim ekmek :KK70:
kıymalı börekcikleri yemeseydin iyiydi. Hamurişinden uzak durcaz cıssss onlar 2 dilim ekmek ye tam buğday en azından tok tutar :) Senin kilon çok hadi diğerleri neyse de bu kadar az yiyerek metabolizmanı durdurursun daha sağlıklı öğünler mi eklesen acaba? Çok az yemiyor musun? ama tabi sağlık problemin vardır vs onu bilmiyorum ama çok kiloda az yemek metabolzmayı öldürür hiç veremezsin :KK43:

Gezegenciim günaydın çalışıyoruz işte şahane pazartesi nolsun :KK43:

Günaydın güzel bir hafta olsun :)

Bol bol su iç hastane etkisi de vardır. Streste tetikler. Yeşil çay su iç ödemi atarsın. Tuzlu,hamurişi, gibi gıdalardan uzak dur da ödem yapma.

moni moni kaptancım artık menülerimizin affı yok bam bam bam :) Herkese ekmek yiyin dedim :KK70: benden de ne güzel tavsiye hah:KK70:
evet takımda ruh gibiyim aslında aktif bir üyeydim bir zamanlar TombulAy TombulAy arkadasım bu sıralar pek vakit bulup gelemiyom tanışalım ben takımın fosillerinden 49 yaş devlet memuru evli bir oglum var25 yaşında başka en önemlisi sisko bir hatunum :-) umarım hepimiz istediğimiz kilolara ineriz.
hım o resimdeki börekte un yok sadece hayalimde bişeyler yaptım yeşil mercimek ıspanak biraz peynir ve yumurta ha bide az kıyma güzel oldu tadı ben begendim geçende pırasayla yapmıştım onda kıyma yoktu oda güzel oldu.kafama göre uyduruyom iste:-):-)ekmek yemeyince kendime göre bişey yapıyom .benim hayatımda hiç aburcubur yok aslında ama ekmegi severim gerci son 5 6 senedir onuda azaltmıştım gençlik gidince yemekte az yemeli ama beceremiyoz:kızgın:

atlatacaksın inan bak hepimiz burada aynı sıkıntıyı yaşıyoruz ama yemenin sonu yok. Yediğimiz bitiyor yeme ihtiyacımız bitmiyor. Çocuğunla oyna örgü ör kitap oku gerekirse erken uyu aklına yemeyi getirme. Ağır yaşamları izle bol bol :)

Uyumadan önce günün gerginliğini atmaya ne dersiniz aşağıdaki videoyu kesinlikle tavsiye ediyorum. Arkaya da güzel bir müzik ve gevşesin kaslar.

Desteklerin icin cok tsk ederim

Bugunku menum
Sabah 2 dilim pwynir 1 zeytin birkac tane patates kizartmasi ve bol sebze sogus
Ara 2 turk kahvesi

Ogle ispanak 1 kasik yogurt

Ara bitki cayi 1 kayisi 5 badem

Aksam 6 kasik taze fasulye 1 bardak ayran

Su 1 lt az ictim yuruyus 9000 adim

Hoşgeldin canım iyi olmana çok sevindim dilerim sende hakkettiğin mutluluğa kavuşursun

Oğlun nasıl oldu canım cildi daha iyidir inşallah
Sag ol canim.benjm
Cok cok sukur cildi yag gibi kayiyor cok cok sukur mis gibi
Henüz degerleri yuksek tabi süt yumurta alerjisi, igE degeri falan
Gunluk 1 mg kortizon aliyoruz bakalkm mayista kontrolumuz var
Sordugun icin sag ol🥰

evet saracım dünya emekçi calışan kadınlar günümüz kutlu olsun:KK200:çalışan derken yanlış anlama olmasın ev hanımları bizden daha cok çalışıyor:KK23:
Çalışan kadının arkasını toplayan biri yoksa o kadın daha çok yoruluyor yasemin
Işten gel, yemek yap, ev temizle, çocuk bak derken pertim çıkardı.
Çalıştığım da 4 saat
Ama kahvaltin hazır olsa, yiyip gitsen, akşam sen gelince hiç iş kalmamış, yemek hazırsa tabi dışarda çalışmak kolay.
Kaç kadına nasip olur böylesi

Velhasil kızlar
Canınızın kıymetini bilin

Back
X