- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Ooo o yaşlar da fingirdiyordum21 yaşında evlendim 13 yaşında iki oğlum var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo o yaşlar da fingirdiyordum21 yaşında evlendim 13 yaşında iki oğlum var
Maşallah diyelim Allah uzun sağlıklı ömür versin evlatlarına21 yaşında evlendim 13 yaşında iki oğlum var
nereye bitiyor kızz allah duysun sesiniEğer bugün pandemi biterse herkes toparlanacak insallah
Amin cümlemizin evladına insallahMaşallah diyelim Allah uzun sağlıklı ömür versin evlatlarına
herkesin bir alınma zamanları var senin de ogününe gelmiş sanırım bilemem tabi yaşantınızı ağır gelmiştirBeni savunmadı, savunmalıydı. Onun sessiz kalması kırdı. Kızımın şakası deyil
ben de o zamanlar eşimle evlenseydim rahat 18 yaşşında evladım vardı aaaahh ahhhAmin cümlemizin evladına insallah
Araya zaman koymadan bir çocuk daha düşün bence bende tekrar anne olmak istedim nasip olmadıben de o zamanlar eşimle evlenseydim rahat 18 yaşşında evladım vardı aaaahh ahhh
Sebep ne?Araya zaman koymadan bir çocuk daha düşün bence bende tekrar anne olmak istedim nasip olmadı
Sadece sen yazdınBen senin fikrine cevap yazmıştım sanki neyse cezam spor listesimi söyleyin nasıl yapılacak yapayım eğer bu listedeysem herşeyi kabul etmemiz lazım
Birikim diyelimherkesin bir alınma zamanları var senin de ogününe gelmiş sanırım bilemem tabi yaşantınızı ağır gelmiştir
Çok haklısın o yüzden içe atmıcaksın hepimiz için geçerliBirikim diyelim
Yaşantım eskiye göre çok düzeldi
Eskiler silinmiyor, halı altına süpürülüyor, arada halıyı kaldırınca gün yüzüne çıkıyor
Sebeb nasip değilmiş demekkiSebep ne?
Aynen katılıyorumSadece sen yazdın
Oysa takım olarak karar vermemiz lazım, herkesin onayıyla bir programımız yada cezamız olması lazım.
Hadi geçtiğimiz hafta sen soyuncuydun ve cezanı uyguladın ya bu hafta ne olacak?
Tek olmaz, ekip olmalıyız
Ama Dr göründün mü ne bileyim yumurta rezervi bitmiştir ne bileyim işte vardır birşey araştırmadınız mıSebeb nasip değilmiş demekki![]()
1 sene tedavi denedim tüp bebek denedim olmadi canim benim tek tup kapali esimin hiz yeterli degil falan filan bu ara tup bebek düşünmeye başladım tekrar ama cesaretim yok biraz yıpratıcı üstüne tutmayınca yıkım oluyorAma Dr göründün mü ne bileyim yumurta rezervi bitmiştir ne bileyim işte vardır birşey araştırmadınız mı
2 evladın var o zaman boşver rabbim onlara sağlık sıhhat versin benim de tek tüp o yüzden sordum 11 yıllık evliyim ilk yıl hamile kaldım dış gebelik yaşadım tüpün alındı 2.sene kaldım düşük yaptım 2 aşılama yaptım olmadı çatlatma yaptım olmadı 1tüp denedim olmadı ooof dedim isyan ettim özele gittim kilo ver dedi verdim kendi kendime hamile kaldım1 sene tedavi denedim tüp bebek denedim olmadi canim benim tek tup kapali esimin hiz yeterli degil falan filan bu ara tup bebek düşünmeye başladım tekrar ama cesaretim yok biraz yıpratıcı üstüne tutmayınca yıkım oluyor
Bazen diyorum var iki tane çok şükür takma kafana hayatını yaşa
Nasip işte kimi kaç çeşit korunuyor yinede hamile kalıyor sende ne ilaçlar iciyorsun olmuyor