• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben senin fikrine cevap yazmıştım sanki neyse cezam spor listesimi söyleyin nasıl yapılacak yapayım eğer bu listedeysem herşeyi kabul etmemiz lazım
Sadece sen yazdın
Oysa takım olarak karar vermemiz lazım, herkesin onayıyla bir programımız yada cezamız olması lazım.
Hadi geçtiğimiz hafta sen soyuncuydun ve cezanı uyguladın ya bu hafta ne olacak?
Tek olmaz, ekip olmalıyız

Ama Dr göründün mü ne bileyim yumurta rezervi bitmiştir ne bileyim işte vardır birşey araştırmadınız mı
1 sene tedavi denedim tüp bebek denedim olmadi canim benim tek tup kapali esimin hiz yeterli degil falan filan bu ara tup bebek düşünmeye başladım tekrar ama cesaretim yok biraz yıpratıcı üstüne tutmayınca yıkım oluyor
Bazen diyorum var iki tane çok şükür takma kafana hayatını yaşa
Nasip işte kimi kaç çeşit korunuyor yinede hamile kalıyor sende ne ilaçlar iciyorsun olmuyor

Kızlar size sorum var hade bakalım
Şimdi benim arabam vardı sinirden ondan bundan dolayı sattım ben sattıktan sonra fiyatlar tavan yaptı neyse nasipten öte köy Yok
Şimdi yine heveslendim almak istiyorum ama benim koca olcak adam kimseye hayır diyemiyor ben hariç 😂şerro neyse bak sinirlendim yine sonra eşim bu sefer binek alacağına bana araba al ben iş yapayım diyor bende istemiyorum çok çabaladım çok fedakarlık yaptım o yüzden herkes kendi totosuna güvenen yapsın diyorum satma sebebim de eşimin ailesi arabayı ver şuraya gidicez yok buraya gidicez bunun tarzında şeyler sizce ne yapayım

1 sene tedavi denedim tüp bebek denedim olmadi canim benim tek tup kapali esimin hiz yeterli degil falan filan bu ara tup bebek düşünmeye başladım tekrar ama cesaretim yok biraz yıpratıcı üstüne tutmayınca yıkım oluyor
Bazen diyorum var iki tane çok şükür takma kafana hayatını yaşa
Nasip işte kimi kaç çeşit korunuyor yinede hamile kalıyor sende ne ilaçlar iciyorsun olmuyor
2 evladın var o zaman boşver rabbim onlara sağlık sıhhat versin benim de tek tüp o yüzden sordum 11 yıllık evliyim ilk yıl hamile kaldım dış gebelik yaşadım tüpün alındı 2.sene kaldım düşük yaptım 2 aşılama yaptım olmadı çatlatma yaptım olmadı 1tüp denedim olmadı ooof dedim isyan ettim özele gittim kilo ver dedi verdim kendi kendime hamile kaldım

Back
X