• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunaydınn😊
Bana gülmeyin ama daha önce musli hic kullanmadım. Gecen gün yulaf almak için markete gidince gördüm sorum şu
Bu musli bagırsakları çalıştırmaya yardımcı oluyor mu acaba
Ben bazen kullanıyorum ama hiç dikkat
Belkide gerçektende yakişiyordur burnun sana ve gerek yoktur estetik ameliyata..ama bazende doğruyu söylemiyorlar ne varmiş burnunda deyip geçiştiriyorlar.veya çok günah vs vs.benim burun gerçekten çok çirkindi..sanki koca bir erkek burunu alip yüzüme yapiştirmişlar gibiydi ..😅 milletin lafina gidip ertelediğime çok pişmanim...keşke daha önce yaptirsaydim..insan psikolojik olarak çok etkileniyo ve özgüveni sarsiliyo ..şu an üzerimden büyük bir yük kalkmiş gibi hissediyorum ve özgüvenim daha iyi durumda daha iyiyim.. 🙂 ..
Bende istiyorum yaptırmak ama çok korkuyorum daha kötü olur diye benim de çok düşük yandan bakınca güzel gelmiyor bana

Bende istiyorum yaptırmak ama çok korkuyorum daha kötü olur diye benim de çok düşük yandan bakınca güzel gelmiyor bana
Korkacak birşey yok aslinda..doktor seçimini iyi yaparsan araştirip soruşturursan sonuç genelde daha iyi oluyo..ben mesela almanyadaki doktorlara güvenemedim..2 tanidik burda ameliyat oldu sonuçtan memnun değiller fiyat olarakta daha yüksek..tekrar ameliyat düşünüyorlar ama bu sefer türkiyede..nedense Türk estetisyen doktorlari daha başarili..

Şu an 4,5 ay oldu..burun ucunu ameliyatta biraz kalkik yapiyorlar inme payini hesaplayarak. Sen izmirdemiydin ..istanbulda 2 estetisyen dr.biliyorum hem fiyat olarak uygun hem işini iyi yapan...benim burnumu yapan doktorda çok iyi ama fiyati daha yüksek .ben diyer dr lari sonradan farkettim.
Ben Karadeniz tarafindayim. Zaten su an param neyim hic yok 😁
Ben bazen kullanıyorum ama hiç dikkat etmedim
Anladim canım

Sayfaya bakıyorum bakıyorum duruyorum ne yazcağımı da bilmiyorum ne oldu böyle valla moni çok haklı kızmak ta bize ben bile şu an kızıyorum çalıştığım halde devamlı girmeye çalışıyorum
Ben de boş kalmasin diye habire yazmaya calisiyorum. En sakin grup bizimki😊

Karsilastirma yapmis gibi olmayayim ama oylesine bir gruba bakayim dedim. Cumafan bugune baska bir grupta 80 sayfa ,bizde sadece 20 sayfa yazi yazilmis
Biraz daha canlansak mi napsak
Grupta kimse kalmadı o sebebten galiba şahsen bende kilo vermem durunca tüm hevesim bitti hiç girmiyorum

Back
X