- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Resim nerde kuzuuummGeçen hafta 65.000
Bugün 64.200
- 800 gr
% 1,230
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resim nerde kuzuuummGeçen hafta 65.000
Bugün 64.200
- 800 gr
% 1,230
Nerdesiniz sizBu aralar moralimiz çok düşük ..zaten monoton ölü bir hayat var burda.dahada kisitladilar herşeyi..eve hapis olduk..birde sürekli psikolojik baski ...Dönüşmü yapsak bilmiyorum..![]()
Almanya stuttgart. Yani stuttgarta 52 km uzak bir şehirdeyizNerdesiniz siz
Eğer şartlar uygunsa olayım yoksa devam ederimgeçen hafta mezun edecektim seni kıyamadım sen bu hafta artı ile gelip mezuniyet istiyorsun aferim.
Eki Görüntüle 2804534
Geçen hafta : 95.8
Bu hafta : 94.4
Fark : 1.4
Yüzde: 1.461
İlk benden gelsin bari
Geçen hafta 61.9
Bu hafta 62.2
Fark +300
Mezuniyetimi istiyorummoni
Biraz kendim takılayım hedefim 60 iki kilo kaldı onu da veririm insallah
Aa unutmuşumResim nerde kuzuuumm
Yok yarışamam@gezegenfeza şu an ayni kilodayiz beraber yarişalimmi..belki öyle ancak toparlarim...birde kalori hesabimi yapsam
Bu nedir yaIyiki sabah kaptana yollamıştım
3 kişi mi kaldık
Arkadaşlar merhaba rahatsızlık sebebiyle pek aktif olamıyorum yarın inşallah aranıza döneceğim![]()
kuzum, yukarıda ki mesajlarına istinaden ve rahatsızlığın sebebiyle takıma uğrayamamandan ötürü seni sağlık iznine çıkardım. Acil şifalar diliyorum ve en kısa zamanda tekrar aramıza dönmeni bekliyorum.Herkese hayırlı pazarlar arkadaşlar :) cuma günü uzuun bir aradan sonra alerjim tetiklendi ürtiker hastasıyım hamilelikten beri olmuyordu cuma günü sınav stresi iş stresi tetikledi sanırım birden tüm vücudum plaka halinde kabarmaya başladı antihistaminik ilaçlarla da pek sönmüyor mecbur 3 günlük kortizon iğnesi tedavim var bugün kortizonun son günü alerjim de epey geriledi umarım yine yerleşip kalıcı olmaz hiiiç istemiyorum o günlere dönmekhem kortizon alıp hem de pek dikkat etmemek eşittir ben zaten stresliyim deyip biraz saldım bu da bana yarın tartıda elli kilo olarak döner herhalde
bugün sahalara döndüm yemeklerimi pişirdim yemeklerle de arama mesafe koydum. Ben yokken birbirinize meydan okumuşsunuz ben de meydan okuyoruum ey ahaliiii
![]()