• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

26 yaşım,1.58 boyundayım, memurum halen çalışıyorum evliyim çocuk yok, Artvinde yaşıyorum. üniversiteden sonra evlilikte aldığım kilolarla birlikte 52 kilodan 75 kiloya çıktım :olamaz: çocuk düşündüğüm için kilo vermek istiyorum . Herşeyi kafama takan biriyim ve bu beni yemek yemeye yönlendiriyor bu yüzden kilo aldım. Özellikle abur cubur çok tüketiyorum. Herhangi bir takımda değildim. 75 kiloyum. Hedefim 55. :KK17:

Yaşınız :30
Boyunuz:166
Şu anda çalışıyor musunuz:Hayır
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir:Kocaeli
Kilo alma hikayeniz :Aslında hiç zayıf olmadım hep balık etliydim ama artık şişkoyum 😭
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Daha sağlıklı yaşamak için
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?):Hayır
Şu anki kilonuz:84
Hedef kilonuz:65

Kıızlarrr izin verirseniz gazınız olmak istiyorum 💨
Ama nazar tütününüzüde telefona yapmanızı.
Her türlü lince açığım eleştiri eleştiridir pata küte de yapmayın tabi.😬

Şimdi esaslı gazım geliiiyor 💨💨💨💨💨
En son 52 kilo idim yürüyüşlerle(herhangi bir spor amaçlı değildir)düşmüste olabilirim zaten tartılmamıda istemezsiniz diye düşünüyorum.🤔
Siz hatunlar da pilates topu değilsiniz hoş ya da bi hacı yatmaz elbet değil mi?😏
Şimdi inşallah kilo alırsın şuna bak ya ukala diyenleriniz olabilir hepsine çok amin .🙏🏻

Daha gaz verebilirim eğer beni gaz gurusu seçerseniz 😁
:KK70: :KK70: :KK70:
Hiç kötü bişey diyesim gelmiyor

Back
X