Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocuk düşündüğüm için kilo vermek istiyorum . Herşeyi kafama takan biriyim ve bu beni yemek yemeye yönlendiriyor bu yüzden kilo aldım. Özellikle abur cubur çok tüketiyorum. Herhangi bir takımda değildim. 75 kiloyum. Hedefim 55. TabikiBeni de alır mısınız takiminiza 87 kilo civariyim
Doğru yerdesinbende vermek istiyorumm kilo ama yapamıyorum olmuyo çok zorlanıyoum birileri bana yardım etsin(
İyiyim canım sen nasılsın eşinle barışmışsın çok sevindimNasılsın saracağım
Hoşgeldin canım, ışığı takip et öyleyseMerhaba ben de aranıza katılabilir miyimİrademe sahip çıkamıyorum, bu kiloları veremiyorum dediğim anda bu konunun bana bildirim olarak gelmesi bence bir işaret
![]()
Ohoo gelmişsin haberin yokBende gelim mi?ama nasıl gelcem anlamadım ben
![]()
Kıızlarrr izin verirseniz gazınız olmak istiyorum
Ama nazar tütününüzüde telefona yapmanızı.
Her türlü lince açığım eleştiri eleştiridir pata küte de yapmayın tabi.
Şimdi esaslı gazım geliiiyor
En son 52 kilo idim yürüyüşlerle(herhangi bir spor amaçlı değildir)düşmüste olabilirim zaten tartılmamıda istemezsiniz diye düşünüyorum.
Siz hatunlar da pilates topu değilsiniz hoş ya da bi hacı yatmaz elbet değil mi?
Şimdi inşallah kilo alırsın şuna bak ya ukala diyenleriniz olabilir hepsine çok amin .
Daha gaz verebilirim eğer beni gaz gurusu seçerseniz![]()
gel kuzum![]()
Aaaa geleyim o zmn ama once kurallara bakayim sonra sizi husrana ugratmayayim fakat bnm yaptigim antrenmana puanlama yok onu neetcezzz
Yiaaaa çok duygulandım pek bi sevinisi oldum şimdi![]()
![]()
Hiç kötü bişey diyesim gelmiyor
Çok teşekkür ederimOhoo gelmişsin haberin yok
Hoşgeldin
Hoşgeldin canımBende katılmak istiyorum kilo veremiyorum hiç
TakımdasınBenide ekler misiniz takıma![]()
Geçiyor bileKilolarınızı camdan fırlatma zamanı gelmedi mi?
Hoşgeldin canımBENDE KATILMAK İSTİYORUM. NASIL OLCAK.
Ilk tartınız olduğu için resimli,nickiniz ve günün tarihi olması gerekiyor.Pazartesi tartı fotoğrafı mı paylaşıcaz yoksa sadece rakamla yazmamız yeterli mi
Iyi olmana çok sevindim.İyiyim canım sen nasılsın eşinle barışmışsın çok sevindim
Uydururuz birşeylerAaaa geleyim o zmn ama once kurallara bakayim sonra sizi husrana ugratmayayim fakat bnm yaptigim antrenmana puanlama yok onu neetcezzz![]()