• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yalniz kizlarrrrrr cevizli suya tavsiye ederim yaglari yakiyo onceden diyet icine bunuda yapmistim cok cabukta kilo vermistim

*1 su barsagi su
*1 kabuk ici ceviz

Agzini biseyle kapatin ve geceden hazirlayin sabaha kadar icinde demlensin sabah ken kahverengi gibi bi su olcak hendiselenmeyin o cevizin rengine bagli sabah ac karna suyunu icin ve icindeki cevizleri yiyinn 15 gun yapabilirsiniz sonrada ara verin 1 hafta 😍

İsminiz (İsteğe Bağlı ): Herasmom
Yaşınız : 22
Boyunuz:1.68
Mesleginiz: Öğrenci (3 ay kaldı bitmesine)
Şu anda çalışıyor musunuz: Hayır.
Evli/bekar: Evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: Yok.
Emziriyor musunuz: Hayır
Yaşadığınız şehir:..?
Kilo alma hikayeniz : Evlilik ve pandemi süresince duygusal açlık ve önüne geçememe.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Eski halime dönmek istiyorum. Herkesin imrendiği bir zayıflıktaydım şimdi ise normalim kilolu durmuyorum ama ben kendimi biliyorum. Önceden daha güzeldim.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : 5 yıllık bir bölümde üniversite öğrencisiyim ve son senem. 1.5 yıl önce evlendim ve kilo almamda ozaman başladı.Nişanlanmadan önce 55 kiloydum. Evlenmeden önce de 57-58. 1buçuk yılda ciddi kilo aldım.

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) HAYIR.
Şu anki kilonuz: Yarın tartı fotoğrafı atarım ama 69-70 olması gerek.
Hedef kilonuz: 55

İsminiz (İsteğe Bağlı ):ELÇİN KILIÇ
Yaşınız :27
Boyunuz:158
Mesleginiz:3 AY VAR BITMESINE
Şu anda çalışıyor musunuz:HAYIR
Evli/bekar:EVLİ
Çocuk Sayısı ve yaşları:HAYIR
Emziriyor musunuz:HAYIR
Yaşadığınız şehir:TEKİRDAĞ/ÇERKEZKÖY
Kilo alma hikayeniz :HAMILE KALMAK ICIN OLMAM GEREKEN TEDAVILERDEN ILACLARDAN VE PANDEMİ ZAMANINDADA SIKINTIDAN
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:TUP BEBEK TEDAVISI GORUCEM OZAMAN A KADAR BESLENMEME DEVAM EDICEM
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : ben encok paylasmayi ve paylasilmayi seven biriyim titiz konusmayi seviyorum insanlara kendimden deger veririm yemek yapmayi cok seviyorum 😊😊

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?: HAYIR (kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?):HAYIR
Şu anki kilonuz:82
Hedef kilonuz:70

monicim üzüldüm böyle olmasına bende takımda aktif olmak istiyom ama inanın akşam eve geldiğimde yatağa zor atıyom kendimi yeni üyler bilmez ama eskiden en cok konusan bendim millet benden bıkardı şimdi okuyamıyorum ne olur hakkınızı helal edin.
Bende katilabilirmiyim acaba

Yalniz kizlarrrrrr cevizli suya tavsiye ederim yaglari yakiyo onceden diyet icine bunuda yapmistim cok cabukta kilo vermistim

*1 su barsagi su
*1 kabuk ici ceviz

Agzini biseyle kapatin ve geceden hazirlayin sabaha kadar icinde demlensin sabah ken kahverengi gibi bi su olcak hendiselenmeyin o cevizin rengine bagli sabah ac karna suyunu icin ve icindeki cevizleri yiyinn 15 gun yapabilirsiniz sonrada ara verin 1 hafta 😍
Bi ara yapmıştım

Iyi geceler
Bugun menumu deftere not edemedim
Saatleri hatirladigim kadariyla yazayim

Saat 11.00 diyelim
1 pogaca
1 dilim ekmek
Mantar yemegi
.
Saati bilmiyorum 3 yyemekkasigi irmik helvasi
....
Saat 19.00