• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynen sabahları özellikle filtre kahveyle içildigi zaman cook faydali oldu bana sonra bir sure sonra filtre kahve sikmaya basliyor sonra turk kahvesine koymaya basladim 15 gun sonra inanamadim hemen doktorumu aradim devam et dedi.

Aaa ben de deneyeyim bunu :)

Mesajlar bittiğine göre herkese günaydın

Kalkıp bir kahve içsem iyi olur

Bugün mobilya bakmaya şehir dışına gideceğiz
Gün içinde aktif olamam
Arabada telefona bakamıyorum, başım dönüyor, midem bulanıyor

Hepiniz tekrardan hoşgeldiniz, gruba neşe getirdiniz, azminiz daim olsun, kilocuklar patır kütür gitsin

Kolay gelsinn canım :)

İnşallah gider bu kilocuklar :KK200:

Sabah kalkar kalkmaz önce limonlu su iciyorum ben sonra filtre kahvemi yapıyorum evet canim ac karnına çünkü güne kahveyle başlamak metabolizmayı çalıştırır. Gün içinde türk kahvesine ekleyebilirsin.
Bana limonlu su yasak malesef suyu sade içmem gerekiyor zaten aç karnına bı sürü ilaç içiyorum o yüzden su da içmiş oluyorum😅😅😅😅

Kahve için birşey soracağım kızlar
Kahve içmek istediğinizde illa ki ara öğünlerde mi tüketmeliyiz
Mesela kahvaltıdan hemen sonra içebilir miyiz yoksa ana öğün üzerinden belli bir süre geçince mi içmeliyiz

Bana limonlu su yasak malesef suyu sade içmem gerekiyor zaten aç karnına bı sürü ilaç içiyorum o yüzden su da içmiş oluyorum😅😅😅😅
Sade şu içende olur kuzum bende sabahları önce hasimato ilacımı alıyorum 2 bardak suyla ardından vitaminin var oda 1 bardak suyla suya doyuyorum bide kahvaltidan once içiyorum suyu. Limon yasaksa ılık suda çok faydalı.

Back
X