- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 498
Daha havalar ısınmadi soğuk su icememçok cins biri gibi hissettim kendimi
Ben de cumartesi hava çok güzeldi suyu da çok içtim dedim artık havalar ısınmaya başladı diyete başlayayım bugün yağmur var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha havalar ısınmadi soğuk su icememçok cins biri gibi hissettim kendimi
Akıl vermek için söyllemediim hattim deil.Tamam alırken dikkat ederim ona sağol canım :)
Hosgeldin süpersin dogum kilolarin gitmiş.Merhaba arkadaşlar beni ekleemisiniz biy 1.63 kilo 72.600 iki ay bir hafta oldu dogum yapali eski kiloma 400 gr kaldi hedef 60 kilo hergun duzenli basen eritme ve kalca dikleştirme calisiyorum 12. Gundeyimemziriyom sıkı diyet yapamiyorum yinede 13 kilo verdim
Gözün aydın rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin yavrunu öncelikle.Merhaba arkadaşlar beni ekleemisiniz biy 1.63 kilo 72.600 iki ay bir hafta oldu dogum yapali eski kiloma 400 gr kaldi hedef 60 kilo hergun duzenli basen eritme ve kalca dikleştirme calisiyorum 12. Gundeyimemziriyom sıkı diyet yapamiyorum yinede 13 kilo verdim
Evet hoşbuldum hedef sımsıkı ve ince olmak ve ben bunu basaririmHosgeldin süpersin dogum kilolarin gitmiş.![]()
Amin teyzesi teşekkür ederimGözün aydın rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin yavrunu öncelikle.❤❤❤❤
Cuunkkuu biz kadınların basaramayacagi hiçbirşey yoktur.Evet hoşbuldum hedef sımsıkı ve ince olmak ve ben bunu basaririm![]()
Cuunkkuu biz kadınların basaramayacagi hiçbirşey yoktur.![]()
Amin insallah canim yaBenim oğlumda bu sene başlayacak bende sizin gibiyim teleski,endişeli ve heyecanlı bilmiyorum ne olacak bende dusermi biri vururmu diye düşünmeden edemiyorum çünkü çok sessiz ve sakin bir çocuk bakalım hayırlısı olsun inşallah
Tabiki deBende gönderme taraftarıyım bu sene korona olmasa bu senede gönderecektir biraz çocuklarında sosyalleşme ye ihtiyacı var dışarıya insanlara alışması lazim
Aminnnn hepimizin canim benimYavrunun ayağı na taş değmesin i nsallah![]()
Haklisin gezegenim ,insallah her sey yolunda giderÖğretmenlerine bilgi ver kuzum, çocuğun yanında o tür şeyleri yedirmesinler
Günaydın ben emziriyom onun icin biraz kahvaltı yapiyorum ac kalacak şekilde cay hurma esliginde simdi evi temizleyip kendimi sıtreç filme sarip spora devam edicem yansin kalçalar basenlerGünaydin kizlar...nasilsiniz bugün...ben şu ana kadar sadece sütlü kahve içtim..şeker yok tabi..zaten içemiyorum şekerli![]()
hoşgeldinEmziriyorumm diyet yapmaktan korkuyorum sütüm azalır diye imdatttt!!
74 kilo oldum 59 a geri inmem lazım baldır bacak gidiyo![]()
geçmiş olsun canım, sıkıntı yapma en büyük sebebi stres. kolayca geçer inşMenüye yarın başlasam daha iyi olur sanırım ah birde Gül hastalığıyla uğraşıyorum bugün kızlar umarım ihmal etmem sizleri![]()
ama ifşa oldunKısaltmasını yazdım belki gözden kaçar diye
Çikolata![]()