• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba ben de katılmak istiyorum 😊

İsminiz (İsteğe Bağlı ): semra
Yaşınız : 33
Boyunuz: 155 cm
mesleğiniz: öğretmen
Şu anda çalışıyor musunuz: evet uzaktan eğitim sürecindeyiz
Evli/bekar: evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 çocuk 6 aylık
Emziriyor musunuz: evet
Yaşadığınız şehir: kayseri
Kilo alma hikayeniz : kendi bildim bileli tontiğim, karbonhidrat ağırlıklı beslenmem var ama asıl şişmem üni bitince oldu. Özel sektörde İşe başladım önce ve yoğun yaşamda hep dışarıdan yemeye başlayınca işin ucu kaçtı. Sonra memuriyete geçtim işim düzene girdi vs ama kiloyu veremedim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: sağlıklı olmak için ve aynada kendimi beğenmek için.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : okumayı ve öğrenmeyi severim, ev işi hele de mutfaktan hiç hoşlanmam 😒 kilo olayındaki asıl sorunum da hazır gıdadan kaynaklı zaten.

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) hayır
Şu anki kilonuz: 83 ☹️
Hedef kilonuz 70
hoşgeldin :KK25:

İsminiz (İsteğe Bağlı ): labelle
Yaşınız : 39
Boyunuz: 1,65
Mesleginiz: Bankacılık
Şu anda çalışıyor musunuz: Hayır
Evli/bekar: Evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: 8 ve 1 yaşlarında 2 oğlum var.
Emziriyor musunuz: Evet
Yaşadığınız şehir: Diyarbakır
Kilo alma hikayeniz : Hamilelik ve emzirme süreçleri
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Sağlık ve güzel gözükmek için.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Ben yemek yemeyi aslında seven biri değilim, beni kek, pasta tarzı şeyler kilo aldırıyor. Tabi diyet yapmadan kilo veremiyorum. Bugün yarın diyet yapacağım diye başlamadan daha da aldım. Artık başlamam gerekiyor.
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) hayır yarışmadım
Şu anki kilonuz: 78
Hedef kilonuz: 57
hoşgeldin :KK25:

Kaptancigim,benim daha onceki diyetimde kol altlarim sarkma yapmisti biraz,buna nasil tedbir alabilirim?
Burada bir arkadas ona ozel krem kullandim gibi bisey demisti ama bulamadim kimdi...
kuzum onun için hareketler var onları yapmalısın , krem hiç bilmiyorum ki tek başına faydası da olmaz. mesela kürek çekme hareketi yapabilirsin, içten dışa doğru.
yıldızları yakalama da etkili
1616414178422.webp

video dada var hareketler

Geliyim bari😅😅 zaten dünden istekliyim korkum sütten ♥️
Ah arkadasim bilsen ne kadar avantajlisin👍
Emziren anne olamk buyuk nimet.
En kilolu halim 60 olan ve gebeliklerde en fazla 12 kilo alan ben,cocuklarim cok az sure emdigi ve bilincli beslenemedigim icin o halime bir turlu kavusamadim.
Biraz bilicli ve protein agirlikli beslenirsin,bolca emzirirsin ve suuuu gibi gider kilolarin :KK19:

kız yazdıklarını gözden geçir ben çözüyorum da kızlar anlamıyodur:) şifre çözücü lazım :confused:

kız yazdıklarını gözden geçir ben çözüyorum da kızlar anlamıyodur:) şifre çözücü lazım :confused:
Takır takır yazıyorum noktalama işaretlerini unutuyorum birde benim telefon hafızası ingilizce türkçe yazarken harfler karışıyor cokkkk sorrryyyyyy 😀😀😀 dikkat edicem.

kuzum tartı foton lazım kayıtlara geçmem için, kullanıcı adın ve günün tarihi yazılı olan bir not ile
Hee,ama dukan içtim tartildiktan sonra,bir de kahvalti ettim=/
Yarin eklesem olur mu?
Tarih ve ad yazilacakti di mi?

Moni :) senin takibine bayiliyorumm burasi gercekten inanilmaz biyer boyle ilgi olacagini hic dusunmemistim her yorumlarina hemen mutlaka kosuyosun hamile kalsam bile asla genede cikmam burdan sadece hamileligimde beslenmeler neler yaptigimi paylasabilirim belki hamile olan insanlara yardimci olurum😊😊 beraber buyuturuzz 💗💗

kaynatıyo musunn, kaynatıyosan ekleme içerken sıkarsın
Yok kaptanim, surahideki soguk suya ilave ettim gun icinde icecegim.
Yarim limon kabugu kattim sadece,icerken bazisina limon sikayim o halde.
Ayy bi hafifledim simdiden yaa :halay:
Tekrar baslamak guzelmis :halay:

Bugun tartildim ama resmi cekmeyi unutmusumm😒😒 82.9 dum 82.2 olmusum
Bugun tartildim ama resmi cekmeyi unutmusumm😒😒 82.9 dum 82.2 olmusum
Yavaş yavaş olucak canim hiç moralini bozma ben ilk aylarda 15 gün tartının edildiğini görmeyince uzulmustu M meğersem yavaş yavaş oturacakmış kilo verme ondan sonra hızlanıyor benim durduğu bile oldu

Back
X