- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Afiyet olsun canımYaa nedenki ben bi kaç defa yaptım evdekilerden bana kalmamıştıgideyimde koyayım haşlansın
Belki ben yapamadım, bilmiyorum ki
Gratin yapıp yemeyi severim, kısırını sevmedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canımYaa nedenki ben bi kaç defa yaptım evdekilerden bana kalmamıştıgideyimde koyayım haşlansın
Kilo vermeye ihtiyacın varsa evetMerhaba kadınlarkulubune yeni dahil oldum çözmeye çalışıyorum sayfayıbana bildiri gelmiş bu sayfaya dahil oldum sanırım Diyet mi yapıyoruz
![]()
Esneme hareketleri yapman gerek spor başlangıcında ve sonrasında. Kasların esnemesini sağlıyor.Yaparım değil mi yayaparım yaparım
Nasıl yapacağım canım bacaklarıma streç mi sarayım birşey sürmem gerekir mi![]()
Afiyet seker olsunnn gitsin odemmlerrrrrKızlar ne yapıyorsunuz döktürmüşsünüz oku oku bitmedi ben de şimdi maydonoz suyumu içiyorum
İnşallah yavrum dün de çok kaçırdım zatenAfiyet seker olsunnn gitsin odemmlerrrrr
Bir sürü sebze kısırı var vallahi okadar kolaylıklar varki sağlıklı beslenmek için. ben kinaodan yapmıştım o bulgur gibi zaten .iki kasik alınca sisiyosun kısır gibi ama sağlıklı.Afiyet olsun canım
Belki ben yapamadım, bilmiyorum ki
Gratin yapıp yemeyi severim, kısırını sevmedim
Ben ayda bir aliyorum temizlikciSporumu yaptım, duşu mu yaptım. Öyle yoruldum ki, kim temizlicek bu evikalkayim da evi süpürüp toplayayim bari. Ya spor yapan ev hanımlarının evine devlet bir temizlikçi gönderse ne güzel olurdu
vallahi pilin bitti. İşler bitince daha squat yapicam
![]()
Et varsa yağ da varsa salaca da olmayiversinDün yemek yaptım salça koymayı unuttumetli kuru fasulye
hoşgeldin9 haftadir diyetteyim
-11 kg ile devam
78 ile basladim 67kg suan
Soyle kenardan sizleri izleyim :)
yine de dikkatli kullan canım, hiçbir çay korse krem vb. şeyler insanı zayıflatmaz unutma olur muSelam
Ben thiny premium çayımı kullamıyorum yağ yakıyor ve gün boyunca mükemmel tok tutup su içmeme yardımcı olur hızlı kilo vermek için![]()
geçmiş olsun canımKızlar daha ilk günden ihmal ettim ama hastaneyle meşguldüm bugün kendime gelemedim haliyle berbat bi beslenmeyle geldim
Sabah:1 neskafe
Öğlen:1/3 porsiyon iskender
Akşam:1kase mercimek çorbası yoğurt 1 dlm ekmek
Sabah tartıldım ama foto çekemedim hastane telaşından bu hafta yazıyla belirtsem olur mu acaba
Başl kilom:83,9
Sporda yok tabi,su da 2lt anca.ama yarın herşey güzel olacak inşallah
muhteşem görünüyor, afiyet olsunGünaydıınnnkaratay kahvaltım ile güne başlıyorummm
bana bol şns
Bu kahvaltıda en sevdiğim şey zeytiinnn yeme![]()
Esneme hareketleri yapman gerekYaparım değil mi yayaparım yaparım
Nasıl yapacağım canım bacaklarıma streç mi sarayım birşey sürmem gerekir mi![]()
Kesinlikle hem beden daha esnek oluyo :)Süper fikir streccc![]()