• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Akşam menümü yazamadım, şimdi yazsam olur mu?
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, az peynir zeytin, 1 dilim ekmek, salata
Ara: 4 kaşık meyveli yoğurt
Ogle: 7 kaşık kereviz, 1 kandil simidi, salata
Aksam: 3-4 kaşık makarna, birkac parca ızgara tavuk, salata
1 avuç cerez, cay
2.5 litre su
Spor yok ,bugün yapacağım inşallah
akşam ya da sabah yazabiliriz :KK39:

Kizlar 3 gündür eliptik bisiklet yapıyorum. Bacaklarım çok ağrıyor. Şimdi bisiklet bana bakıyor ben bisiklete. Bacaklarımda derman kalmadı. Zorlayıp yapmayı düşünüyorum. Ama nasıl?
kendini yormadan zorlamadan az az başlamalıydın kuzum gerçi her spor acı verir ilk başlarda. acı varsa doğru yoldasın devam ama azar azar hafif hafif :KK60:

Merhaba hanımlar. Bende katılmak istiyorum

Yaşınız :24
Boyunuz: 165
Mesleginiz: Öğrt
Şu anda çalışıyor musunuz:hayir
Evli/bekar: evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: bir tane ve iki buçuk yasindq
Emziriyor musunuz: evet
Yaşadığınız şehir: izmr
Kilo alma hikayeniz : doğum ve kpss çalışma sürecinde sürekli masa başı durma.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: mutlu değilim
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : grup bilinciyle kilo vermem daha kolay olur. Pandemi de evdeydim. Bundan dolayı kilo aldım. Bunları vermek istiyorum.

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı? Evet ama adını hatırlamıyorum. Oğlan altı aylıkken katılmıştım. 56 ya kadar düşmüştüm.(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz: 68.1

Hedef kilonuz. 55

Ben de çok ekmek seviyorum. Hele fırından sıcak sıcak.😁Bugün 4. Günüm tek lokma ekmek yemedim, yemicem de. Artık tamamen hayatımdan çıkarttım.

Ben de ilk yaptığım dönemler yemiyordum ama illa ki özlüyorsun yemek istiyorsun düşün ben önceden makarna pilavla ekmek yiyen insandım diyet serüvenine geçtikten sonra en azından onları tamamen bıraktım :D

İlk menümü paylaşayım menü sayılmaz ama işte :KK70:

Saat 10
1 kupa şekersiz çay

Saat 12.45
1 küçük tabak beyran
2 lokma ekmek

Saat 19,30
1 küçük tabak patates tavası
3-4 bardak ayran

Saat 21,30
1 ısırık elmalı turta(şekerim düştü bir lokma yedim)

2,5 litre su

20 dk normal yürüyüş 40 puan
250 adet bölgesel çalışmalar 150 puan
Toplam 190 puan

İlk gün için bana iyi geldi günde 3 ekmek yiyen biri olarak düşünürsek :KK70:
oh oh maşallah götürmüşsün :cool:

Merhaba hanımlar. Bende katılmak istiyorum

Yaşınız :24
Boyunuz: 165
Mesleginiz: Öğrt
Şu anda çalışıyor musunuz:hayir
Evli/bekar: evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: bir tane ve iki buçuk yasindq
Emziriyor musunuz: evet
Yaşadığınız şehir: izmr
Kilo alma hikayeniz : doğum ve kpss çalışma sürecinde sürekli masa başı durma.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: mutlu değilim
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : grup bilinciyle kilo vermem daha kolay olur. Pandemi de evdeydim. Bundan dolayı kilo aldım. Bunları vermek istiyorum.

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı? Evet ama adını hatırlamıyorum. Oğlan altı aylıkken katılmıştım. 56 ya kadar düşmüştüm.(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz: 68.1

Hedef kilonuz. 55
hoşgeldin :KK25:

et yemiyorsunuz sebzeyi de seçiyorsunuz ne yiyordunuz önceden merak ettim
Kırmızı et yemiyorum sadece ben ayda birkez tavuk eti ben balık ve deniz ürünleri yiyorum eskiden hazır besleniyorum çalıştığım dönemde bazen sabahlara kadar turlara çıktığımız ve acentelerde sabahladigimiz olurdu hazır sandviç tost o tür beslenmiyordum bunlarda zaten verdiğim 68 kilomu yavaş yavaş farkettirmeden almama sebeb oldu sonra dengeledim kilo almadım. Yurtdışında okuduğum dönemlerde hiç yiyemedim 5 kilo gitti. Dön düM turkiyeye evlendim evlemdikten sonra hep dışarda yedik. sonrada 5 kez ameliyat oldum 1 er yıl arayla göre makarna hazır pizza unlarca beslenince tabiki kilo aliyor insan bide hashimato tup bebek tedavi ilaçları hayyddee geldi kilolar. böyle beslendim ve boyle kilo aldim ben. Istemsiz aldım ben kiloları. Sıkıntılardan. işin özeti: hazır gıdalar abur cubur kilo aldırdı. yoksa normalde fazla yemek yiyemem.aliskanlik eski dönemlerden

Ben de ilk yaptığım dönemler yemiyordum ama illa ki özlüyorsun yemek istiyorsun düşün ben önceden makarna pilavla ekmek yiyen insandım diyet serüvenine geçtikten sonra en azından onları tamamen bıraktım :KK70:
Ben 30 kusur yıldır beyaz ekmek yemedim 68 kilo verdiğim dönemden alışkanlık kaldı ama maşşallah tost hamburger pizza bunları yedim şimdi geriye dönüp baktığımda bunlarında ekmek yerine geçtiğini yeni anladim rabbim kimseye sağlıksız beslenmeyi göstermesin

Back
X