- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Evet kinoali sevdimBir sürü sebze kısırı var vallahi okadar kolaylıklar varki sağlıklı beslenmek için. ben kinaodan yapmıştım o bulgur gibi zaten .iki kasik alınca sisiyosun kısır gibi ama sağlıklı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kinoali sevdimBir sürü sebze kısırı var vallahi okadar kolaylıklar varki sağlıklı beslenmek için. ben kinaodan yapmıştım o bulgur gibi zaten .iki kasik alınca sisiyosun kısır gibi ama sağlıklı.

Ay sorma birde çıkardım hazırladım tezgaha koydum salçayı gerçi güzel de oldu ben nohutu bazen öyle yaparım salçasız çokta güzel olur etli olcak amaAklın nerdeydi kimbilir
Hoşgeldin canımMerhaba hanımlar. Bende katılmak istiyorum
Yaşınız :24
Boyunuz: 165
Mesleginiz: Öğrt
Şu anda çalışıyor musunuz:hayir
Evli/bekar: evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: bir tane ve iki buçuk yasindq
Emziriyor musunuz: evet
Yaşadığınız şehir: izmr
Kilo alma hikayeniz : doğum ve kpss çalışma sürecinde sürekli masa başı durma.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: mutlu değilim
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : grup bilinciyle kilo vermem daha kolay olur. Pandemi de evdeydim. Bundan dolayı kilo aldım. Bunları vermek istiyorum.
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı? Evet ama adını hatırlamıyorum. Oğlan altı aylıkken katılmıştım. 56 ya kadar düşmüştüm.(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz: 68.1
Hedef kilonuz. 55
Bende salça koymam kurufasulyeye hep unuturum bende şimdi sadece domates sosuyla yapiyorumDün yemek yaptım salça koymayı unuttumetli kuru fasulye
1 pırasadan 2,5 tabak çıkıyor, 1 tabak eşim yiyor, 1,5 tabak ben yiyorumsizin pırasalar kavak ağacı gibi mi, 1 tane ne kız kürdan gibi![]()
19 - 25 MART| Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| @gezegenfeza | açlık | +300 | + | + | |||
|
| +70 | +115 | +25 | +80 | |||
|
| +360 | + | +60 | +50 | |||
| R reklam | - | - | + | + | |||
| F Fatimatuz_Zehra | +40 | - | +90 | +20 | |||
|
| m | + | +90 | +150 | |||
| A Abceli52 | m | m | +120 | +295 | |||
| @Tradiaos | m | m | +300 | +320 | |||
|
| m | m | +190 | +190 | |||
| B baharns | m | m | +80 | + | |||
| @_alis | m | m | + | + | |||
|
| m | m | +150 | + | |||
| S siyahvebeyaz | m | m | +200 | +325 | |||
| @emxeren | m | m | m | +135 | |||
|
| m | m | m | +160 | |||
| @elcin123 | m | m | m | + | |||
| E Enasra | m | m | m | +180 | |||
| D Dediyy | m | m | m | + | |||
|
| m | m | m | + | |||
| L limonlusoda1819 | m | m | m | +90 | |||
|
| m | m | m | +25 | |||
|
| m | m | m | +50 | |||
|
| m | m | m | +50 | |||
|
| m | m | m | +140 | |||
|
| m | m | m | +80 | |||
|
| m | m | m | +60 | |||
| G gzgzz | m | m | m | + | |||
|
| m | m | m | +190 | |||
| m | m | m | |||||
| m | m | m | |||||
| m | m | m | |||||
| m | m | m |
Bazı yemekleri salçasız düşünemiyorum, bazılarının da tadını bozuyor, öyle seviyorsan sorun yok o zamanAy sorma birde çıkardım hazırladım tezgaha koydum salçayı gerçi güzel de oldu ben nohutu bazen öyle yaparım salçasız çokta güzel olur etli olcak ama
1 kilodan 3 tabak zor çıkarıyorum1 pırasadan 2,5 tabak çıkıyor, 1 tabak eşim yiyor, 1,5 tabak ben yiyorum
yaaa yerim siziiiGunaydınnnnn
Size şu an anlık bir resim atayım
Eki Görüntüle 2807392
Yaaa bugün 81.7 cıktımmm
Yaniii÷
4 günde 1.1 kg hem de yağdan da
Oh ya çok şükür sonunda
Bende öyle düşünemiyordum bir gün eşimin teyzesin de nohutu salçasız etli yiyince çok hoşuma gitti tabi bu kuruda aynı etkiyi verir mi bilmem akşam görcezBazı yemekleri salçasız düşünemiyorum, bazılarının da tadını bozuyor, öyle seviyorsan sorun yok o zaman
| SPOR | SÜRE/ADET | PUAN |
|---|---|---|
| NormalYürüyüş | dk | 2 Puan |
| Tempolu Yürüyüş | dk | 3 Puan |
| Leslie | dk | 3 Puan |
| Eliptik | dk | 4 Puan |
| Yüzme | dk | 4 Puan |
| Jillian | dk | 3 Puan |
| Cardio | dk | 4 Puan |
| Zumba | dk | 3 Puan |
| plates | dk | 3 Puan |
| Step | dk | 3 Puan |
| pump it up | dk | 3 Puan |
| Squat | 50 adet | 25 Puan |
| Bisiklet | dk | 3 Puan |
| Bölgesel çalışmalar | dk/ 50 adet | 2 Puan/30 puan |
| İp atlama | 15 Adet | 2 Puan |
| adım | 5000 | 50 Puan |
| temizlik/dip bucak | 1 saat | 50 Puan |
Ben 30 kusur yıldır beyaz ekmek yemedim 68 kilo verdiğim dönemden alışkanlık kaldı ama maşşallah tost hamburger pizza bunları yedim şimdi geriye dönüp baktığımda bunlarında ekmek yerine geçtiğini yeni anladim rabbim kimseye sağlıksız beslenmeyi göstermesin
Ay kuzum bizim ki park yatak da ağlıyor ne oldu annecim diyorum sana küstüm anne diyor bana![]()
Daha dün gibi gelin olcaktın bize resim atıyordun, mezun ettik sonra telli duvaklı gelin. şimdi bebişinle bizimlesinBizimkisi montessori yatak beraber yatıyorum yanında kalktı gece oynamak istiyordu ben de uyumak biraz bıraktım kendi haline sonra dalmışız gözümü açtım ki uyumuş :)
çok duygulandımAfiyet olsunhava yağmurlu ve kasvetli , ışık açınca da gece çekşlmiş gibi olmuş ama anlık :)
Eki Görüntüle 2807420