Süper manzara valla afiyet bal olsun.hava yağmurlu ve kasvetli , ışık açınca da gece çekşlmiş gibi olmuş ama anlık :)
Eki Görüntüle 2807420
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper manzara valla afiyet bal olsun.hava yağmurlu ve kasvetli , ışık açınca da gece çekşlmiş gibi olmuş ama anlık :)
Eki Görüntüle 2807420
Afiyet olsunhava yağmurlu ve kasvetli , ışık açınca da gece çekşlmiş gibi olmuş ama anlık :)
Eki Görüntüle 2807420
Bol sebzeli yenilebilir aslında bulguru az sebzesi bol tabi nar ekşisi falan olmayacak soslar diyette pek önerilmiyorArkadaşlar bilmediğimden soruyorum kısır sağlıksız mı?diyette yemiyor muyuz?
Canim benim benim bunların malzelemelerini değiştirebilirsin. hiçç kendini kısmadan mesala mantıki canim çekti glutensiz unlardan birini alabilirsin mercimek unundan veya nohut veya fındık unundansa yapabilirsin kıyma yerine soya kıyması veya tatlı patates koyabilirsin mis gibi sağlıklı manti sarmayida yaprağın içine bulgur yerine geçen kinoa koyabilirsin veya pirinç kullanıyorsan eğer organik sebze pirinci var çok sağlıklı iste sağlıklı sarma....çiğ köfte bende bayılırım glutensiz esmer bulgurlar var çeşit çeşit bunlar fazla karbonhidrat içermiyor bunu kullanabilirsin saglikli çiğ köfteBenim dayanamadıgim 3 yemek var sarma,mantı,bide çiğköfte öyle tatlı duskunlugum falan yok her şeye dayaniyorum bu üçü oldu mu dayanamiyorum sırf bu yüzden üçünü de yapmiyorum evde biliyorum yapınca yicem az yesem kesmiyor en iyisi yapmayıp hiç yememek
sorun değil başlangıç kilonu baz alırım:) hemen kilo vermeyin ayolAfiyet olsun
Başkanım dün ben foto çekemedim tartıda doktora yetişecem diye, bugünde kilom değişmiş napcuk![]()
Şimdiye kadar hiç denemedim böyle şeyler ama artık araştırıp yapacağım galiba bende böyle tarifler zira vazgeçilmez yemeklerin bunlar benim kendimi asla frenleyemiuorumCanim benim benim bunların malzelemelerini değiştirebilirsin. hiçç kendini kısmadan mesala mantıki canim çekti glutensiz unlardan birini alabilirsin mercimek unundan veya nohut veya fındık unundansa yapabilirsin kıyma yerine soya kıyması veya tatlı patates koyabilirsin mis gibi sağlıklı manti sarmayida yaprağın içine bulgur yerine geçen kinoa koyabilirsin veya pirinç kullanıyorsan eğer organik sebze pirinci var çok sağlıklı iste sağlıklı sarma....çiğ köfte bende bayılırım glutensiz esmer bulgurlar var çeşit çeşit bunlar fazla karbonhidrat içermiyor bunu kullanabilirsin saglikli çiğ köfte![]()
kısır bence gayet sağlıklı, karatay diyetinde öneriliyor ama normal diyetlerde bulgur ya yok, ya da çok sınırlı o yüzden yenmiyor.Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum kısır sağlıksız mı?diyette yemiyor muyuz?
Daha dün gibi gelin olcaktın bize resim atıyordun, mezun ettik sonra telli duvaklı gelin. şimdi bebişinle bizimlesinçok duygulandım
![]()
ewet oNee
Kız Gülhan yoksa bizim perihan00 mıydı hani şu kuşları olan aaa![]()
Benim dayanamadıgim 3 yemek var sarma,mantı,bide çiğköfte öyle tatlı duskunlugum falan yok her şeye dayaniyorum bu üçü oldu mu dayanamiyorum sırf bu yüzden üçünü de yapmiyorum evde biliyorum yapınca yicem az yesem kesmiyor en iyisi yapmayıp hiç yememek
hava yağmurlu ve kasvetli , ışık açınca da gece çekşlmiş gibi olmuş ama anlık :)
Eki Görüntüle 2807420
annene suç atma, fırını zengin ederken aldın kilolarıAy ben de tatlıya dayanamıyorum annem ben de kalıyor 1 aydır her gün gidiyorum birşey yapmış diyorum artık yapma yemicem senin yüzünden kilo aldım diyorum![]()
Ah annelerle bir araya gelince öyle oluyorAy ben de tatlıya dayanamıyorum annem ben de kalıyor 1 aydır her gün gidiyorum birşey yapmış diyorum artık yapma yemicem senin yüzünden kilo aldım diyorum![]()
Hem ac kalmamış oluyosun hemde sevdiğin yiyecekleri ufak tekek degistirerek kendini mahrum etmiyosun sevdigin yiyeceklerden.Şimdiye kadar hiç denemedim böyle şeyler ama artık araştırıp yapacağım galiba bende böyle tarifler zira vazgeçilmez yemeklerin bunlar benim kendimi asla frenleyemiuorum
Benimde korkum si o annemler gelecek 1 haftalığına surekli tatlı börek çörek yağlı yemekler off aman allah'ım diyorummm ben ne yapacak diye fakat artık frenlemek öğrendim ucundan tat diye annem yalvarır fakat ben tatmam. Kendi yemeklerimi kendim yaparım.Ah annelerle bir araya gelince öyle oluyorhele şerbetli tatlılar falan asla yemem sütlü tatlı severim ama onuda aramıyorum şimdilik
Ogrenecegim yavaş yavaş inşallahHem ac kalmamış oluyosun hemde sevdiğin yiyecekleri ufak tekek degistirerek kendini mahrum etmiyosun sevdigin yiyeceklerden.