• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benimde korkum si o annemler gelecek 1 haftalığına surekli tatlı börek çörek yağlı yemekler off aman allah'ım diyorummm ben ne yapacak diye fakat artık frenlemek öğrendim ucundan tat diye annem yalvarır fakat ben tatmam. Kendi yemeklerimi kendim yaparım.
Aynen bu konuda net olursak onlarında idrardan vazgecirebiliriz

Veee muradıma erdim karnıbahar kısırı aslında bu bildiğiniz salata oldu🤣🤣🤣

Eklentiler

• 38616B79-0246-46B6-B282-E278F51A603C.webp
    38616B79-0246-46B6-B282-E278F51A603C.webp
    68,3 KB · Görüntüleme: 30
Ah annelerle bir araya gelince öyle oluyor 😊hele şerbetli tatlılar falan asla yemem sütlü tatlı severim ama onuda aramıyorum şimdilik

Ben de şerbetli tatlı severim bayılırım dün işten çıkıp giderken baklavalar yeni yeni çıkmış adamlar diziyor girip alacaktım dedim daha ilk günden bozma dur :D

kısır bence gayet sağlıklı, karatay diyetinde öneriliyor ama normal diyetlerde bulgur ya yok, ya da çok sınırlı o yüzden yenmiyor.
Sebze kısırları sağlıklı oluyor bide kimle kısırı sağlıklı zaten doyuyorsun kinoa şişkinlik yapiyo midede.bulgur yerine geçtiği için.

kısır bence gayet sağlıklı, karatay diyetinde öneriliyor ama normal diyetlerde bulgur ya yok, ya da çok sınırlı o yüzden yenmiyor.
Teşekkür ederim bilmiyordum normalde diyette pirinç yerine bulgur serbest diye biliyorum e kısırda bulgur salatası bilmesem yerdim 🤣

Ben de şerbetli tatlı severim bayılırım dün işten çıkıp giderken baklavalar yeni yeni çıkmış adamlar diziyor girip alacaktım dedim daha ilk günden bozma dur :KK70:
Ayyy insan kötü oluyor demi bu surecteyken baklava görünce ben ketojenik baklava yedim arkadasimin evinde ketojenik unlardan kendi yapmis ye bu cok kalorili deil dedi ee tabi normal baklava gibi deil bu biraz sekersizdi baldan yapmış

Sebze kısırları sağlıklı oluyor bide kimle kısırı sağlıklı zaten doyuyorsun kinoa şişkinlik yapiyo midede.bulgur yerine geçtiği için.
diyet kısırlarda varr kinoa ile yapıyolarr herşey yiyebilirsiniz sadece ekmeği kesin hep annem hep öyle ettii annem 3 haftada 8 kilo verdii canınız ne istiyosa kepekli ürünlerle yapın yiyinn az yağda ben hep öyle ediyodum ilaçlar yüzünde aldım maalesef kilo biraz veriyim öyle etcem

Ayyy insan kötü oluyor demi bu surecteyken baklava görünce ben ketojenik baklava yedim arkadasimin evinde ketojenik unlardan kendi yapmis ye bu cok kalorili deil dedi ee tabi normal baklava gibi deil bu biraz sekersizdi baldan yapmış

Ben bir de Antepte yaşıyorum adım başı tatlıcı var otobüs durağına gidene kadar en az 10 baklavacı önünden geçiyorum :D

diyet kısırlarda varr kinoa ile yapıyolarr herşey yiyebilirsiniz sadece ekmeği kesin hep annem hep öyle ettii annem 3 haftada 8 kilo verdii canınız ne istiyosa kepekli ürünlerle yapın yiyinn az yağda ben hep öyle ediyodum ilaçlar yüzünde aldım maalesef kilo biraz veriyim öyle etcem

Aynen ben de herşeyi yiyorum kısmıyorum sadece ekmek abur cubur çıkarıyorum hayatımdan en güzeli de öylesi zaten :)

Aynen ben de herşeyi yiyorum kısmıyorum sadece ekmek abur cubur çıkarıyorum hayatımdan en güzeli de öylesi zaten :)
yoksa başka türlüü çok zorlanırızz eskisi gibi değill aslında herşey yiyerek verebiliyoruz sadece ekmek abur cuburlar kilo aldırıyo bende onları kestim kesinlikle tam buğday 1 dilim yiyorum kahvaltıya ve yemeğe bizde ceviz suyuda yağları yakıyo denemenizi tavsiye ederimm:KK9::KK9:

İsminiz (İsteğe Bağlı ): talena
Yaşınız :35
Boyunuz:165
Mesleginiz: mühendis
Şu anda çalışıyor musunuz: evet
Evli/bekar: evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: henüz yok
Emziriyor musunuz: hayır
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Kilo alma hikayeniz :evlendikten sonra düzenli spora devam edememe, yemekten sonra (akşam,eşim sağolsun atıştırmalar), demir eksikliği tedavisi, tüp bebek tedavisi sırasında ani kilo alımı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: hamileliğim sağlıklı geçsin diye, yaş, fizik boy görünüm, eski elbiselerime giyebilme
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : aktif hareketli ama ,çalışma hayatı cok hareketli olmayan, diyette motivasyonu cabuk kırılan, cabuk pes eden sdece yemekkonusunda, yemek yemeği cok sevme, kahve alışkanlığı ,atıştırmalar, aksam yemeklerınde yeni seylere deneme yeme isteği

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz: 76
Hedef kilonuz: 65

merhaba,diyetisyene devam etmekteyım aynı zamanda ama motivasyonum zmn zaman kırılıyor zorlanıyorum bırakasım geliyo dıyet yapmayı belki sizler bana bıraz destek olursunuz örnek alırım da bısyler daha katarım kendime:KK200::dondurma:

yoksa başka türlüü çok zorlanırızz eskisi gibi değill aslında herşey yiyerek verebiliyoruz sadece ekmek abur cuburlar kilo aldırıyo bende onları kestim kesinlikle tam buğday 1 dilim yiyorum kahvaltıya ve yemeğe bizde ceviz suyuda yağları yakıyo denemenizi tavsiye ederimm:KK9::KK9:

Onu da denerim diyet tecrübem oldu ilk başladığımda 14 kg vermiştim ben bile inanamıştım önemli olan inanmak ve motivasyon gerisi geliyor ondan sonra :KK19: :KK19:

İsminiz (İsteğe Bağlı ): talena
Yaşınız :35
Boyunuz:165
Mesleginiz: mühendis
Şu anda çalışıyor musunuz: evet
Evli/bekar: evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: henüz yok
Emziriyor musunuz: hayır
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Kilo alma hikayeniz :evlendikten sonra düzenli spora devam edememe, yemekten sonra (akşam,eşim sağolsun atıştırmalar), demir eksikliği tedavisi, tüp bebek tedavisi sırasında ani kilo alımı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: hamileliğim sağlıklı geçsin diye, yaş, fizik boy görünüm, eski elbiselerime giyebilme
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : aktif hareketli ama ,çalışma hayatı cok hareketli olmayan, diyette motivasyonu cabuk kırılan, cabuk pes eden sdece yemekkonusunda, yemek yemeği cok sevme, kahve alışkanlığı ,atıştırmalar, aksam yemeklerınde yeni seylere deneme yeme isteği

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz: 76
Hedef kilonuz: 65

merhaba,diyetisyene devam etmekteyım aynı zamanda ama motivasyonum zmn zaman kırılıyor zorlanıyorum bırakasım geliyo dıyet yapmayı belki sizler bana bıraz destek olursunuz örnek alırım da bısyler daha katarım kendime:KK200::dondurma:

Hoşgeldin canım

Back
X