- 25 Ağustos 2019
- 62.867
- 121.223
- 698
- 31
aynennnn öyleeeOnu da denerim diyet tecrübem oldu ilk başladığımda 14 kg vermiştim ben bile inanamıştım önemli olan inanmak ve motivasyon gerisi geliyor ondan sonra![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynennnn öyleeeOnu da denerim diyet tecrübem oldu ilk başladığımda 14 kg vermiştim ben bile inanamıştım önemli olan inanmak ve motivasyon gerisi geliyor ondan sonra![]()
![]()
aynennnn öyleee![]()
Gideccekkkkkk bu kilolar kizlarrrrr azimliyiz kararliyiz güçlünüzsünüz hepimiz güçlüyüzHoşgeldin canım
Gideccekkkkkk bu kilolar kizlarrrrr azimliyiz kararliyiz güçlünüzsünüz hepimiz güçlüyüz

BE DAHA BUGÜN BAŞLADIM 70 KİLO 700 GRAM İLE MOTİVASYONUM DÜŞMESİN DİYE HAFTALIK OLARAK BİLDİRECEĞİM. GAZAMIZ MÜBAREK OLSUNMENÜSPOR
19 - 25 MART
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş @gezegenfeza açlık +300 + Mydestinyy
+70 +115 +25 @Baby Cat +360 + +60 @reklam - - + @Fatimatuz_Zehra +40 - +90 Maviskelebegimm
m + +90 +150 @Abceli52 m m +120 +295 @Tradiaos m m +300 @pofu m m +190 +190 @baharns m m +80 @_alis m m + @Chelzy m m +150 @siyahvebeyaz m m +200 @emxeren m m m +135 @Nurzfr m m m +160 Jou
m m m + @Enasra m m m +180 m m m
eveeeeeetttttttttttttGideccekkkkkk bu kilolar kizlarrrrr azimliyiz kararliyiz güçlünüzsünüz hepimiz güçlüyüz
ARKADAŞLAR SABAH KAHVALTIDAN YARIM SAAT ÖNCE 2 YEMEK KAŞIĞI YOĞUR YARIM LİMON SUYU BİR ÇAKKAŞIĞI ZENCEFİL YADA ZERDEÇAL YARIM ŞİŞE SODAYI KARIŞTIRIP İÇİYORUM. DAHA ÖNCEDE BU İŞLEMİ DİYET YAPARKEN YAPTIM. ÇOK CİDDİ GÖBEK YAĞI ERİTİYOR BİLGİNİZEDD
AminBE DAHA BUGÜN BAŞLADIM 70 KİLO 700 GRAM İLE MOTİVASYONUM DÜŞMESİN DİYE HAFTALIK OLARAK BİLDİRECEĞİM. GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN
Süper bende organik zencefilde varrrrrr yapicam bunu yarinARKADAŞLAR SABAH KAHVALTIDAN YARIM SAAT ÖNCE 2 YEMEK KAŞIĞI YOĞUR YARIM LİMON SUYU BİR ÇAKKAŞIĞI ZENCEFİL YADA ZERDEÇAL YARIM ŞİŞE SODAYI KARIŞTIRIP İÇİYORUM. DAHA ÖNCEDE BU İŞLEMİ DİYET YAPARKEN YAPTIM. ÇOK CİDDİ GÖBEK YAĞI ERİTİYOR BİLGİNİZEDD
Nasıl yaptın tarif alalımKızlar ara öğünüm için diet ıslak kek yaptim un yok yağ yok şeker yok sadece bal yumurta ve ham kakao varEki Görüntüle 2807798

Hemen vereyim şekerim blendra 2 yumurta kırdım 2 olgun muz ekledim sonra 2 yemek kaşığı bal koydum blendirda geçirdim daha sonra bu karışıma ham kako yoksa normal kakao olur 3 kasik ham kakao koydum 1 cay kaşığı karbonat koydum 10 yemek kaşığı hindistancevizi koydum hepsini çırptım tekrar kalıba döktüm 180 derece önceden ısıtılmış firinda 25 dakikada pisirdimNasıl yaptın tarif alalım
Üstüne kakao oranı yüzde 80 olan çikolatalar var ondan eritilip koyulur normalde fakat ben çikolata yemedigim için koymadımHemen vereyim şekerim blendra 2 yumurta kırdım 2 olgun muz ekledim sonra 2 yemek kaşığı bal koydum blendirda geçirdim daha sonra bu karışıma ham kako yoksa normal kakao olur 3 kasik ham kakao koydum 1 cay kaşığı karbonat koydum 10 yemek kaşığı hindistancevizi koydum hepsini çırptım tekrar kalıba döktüm 180 derece önceden ısıtılmış firinda 25 dakikada pisirdim
Bende sevdiğim şeylere yok demekte zorlanıyorumBenim dayanamadıgim 3 yemek var sarma,mantı,bide çiğköfte öyle tatlı duskunlugum falan yok her şeye dayaniyorum bu üçü oldu mu dayanamiyorum sırf bu yüzden üçünü de yapmiyorum evde biliyorum yapınca yicem az yesem kesmiyor en iyisi yapmayıp hiç yememek
DeneeyelimARKADAŞLAR SABAH KAHVALTIDAN YARIM SAAT ÖNCE 2 YEMEK KAŞIĞI YOĞUR YARIM LİMON SUYU BİR ÇAKKAŞIĞI ZENCEFİL YADA ZERDEÇAL YARIM ŞİŞE SODAYI KARIŞTIRIP İÇİYORUM. DAHA ÖNCEDE BU İŞLEMİ DİYET YAPARKEN YAPTIM. ÇOK CİDDİ GÖBEK YAĞI ERİTİYOR BİLGİNİZEDD
Afiyet olsunÇıkınn çıkınn geliinn kızzllaarrrr![]()
Bakalım elimizden geleni yapacağız inşallah vericez bu kilolariBende sevdiğim şeylere yok demekte zorlanıyorum