• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

MENÜ :kk77:SPOR:spor:19 - 25 MART
Üye AdıCumaCtsiPazarPztSalıÇrşPrş
@gezegenfeza açlık+300+
Mydestinyy Mydestinyy +70+115+25
@Baby Cat +360++60
@reklam --+
@Fatimatuz_Zehra +40-+90
Maviskelebegimm Maviskelebegimm m++90+150
@Abceli52 mm+120+295
@Tradiaos mm+300
@pofu mm+190+190
@baharns mm+80
@_alis mm+
@Chelzy mm+150
@siyahvebeyaz mm+200
@emxeren mmm+135
@Nurzfr mmm+160
Jou Jou mmm+
@Enasra mmm+180
mmm
BE DAHA BUGÜN BAŞLADIM 70 KİLO 700 GRAM İLE MOTİVASYONUM DÜŞMESİN DİYE HAFTALIK OLARAK BİLDİRECEĞİM. GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN

Kızlar ara öğünüm için diet ıslak kek yaptim un yok yağ yok şeker yok sadece bal yumurta ve ham kakao var
20210323_150426.webp

ARKADAŞLAR SABAH KAHVALTIDAN YARIM SAAT ÖNCE 2 YEMEK KAŞIĞI YOĞUR YARIM LİMON SUYU BİR ÇAKKAŞIĞI ZENCEFİL YADA ZERDEÇAL YARIM ŞİŞE SODAYI KARIŞTIRIP İÇİYORUM. DAHA ÖNCEDE BU İŞLEMİ DİYET YAPARKEN YAPTIM. ÇOK CİDDİ GÖBEK YAĞI ERİTİYOR BİLGİNİZE :KK70:DD
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩🤩

ARKADAŞLAR SABAH KAHVALTIDAN YARIM SAAT ÖNCE 2 YEMEK KAŞIĞI YOĞUR YARIM LİMON SUYU BİR ÇAKKAŞIĞI ZENCEFİL YADA ZERDEÇAL YARIM ŞİŞE SODAYI KARIŞTIRIP İÇİYORUM. DAHA ÖNCEDE BU İŞLEMİ DİYET YAPARKEN YAPTIM. ÇOK CİDDİ GÖBEK YAĞI ERİTİYOR BİLGİNİZE :KK70:DD
Süper bende organik zencefilde varrrrrr yapicam bunu yarin

moni moni kaptanim kilomu paylasiyorum,gece menu veremedim,sayfalari okurken bir sorun oldu giremedim siteye.
20210323_122317.webp

Dunki suyum 1 litre olmustur anca,arti aksam yemegimi de begenmedim,sebze filan derken cocuklarin spagettisinden de yemisim biraz :olamaz:
Bugun dikkat etmeye calisacagim,kahve kokusunu almiyorum sanki,gozkapaklarim da agriyor,gidip yatasim var.
Allahim korona olmayayim,kimse olmasin,bugune salimen geldik cok sukur.
Bize ugramadan gecsin gitsin kaybolsun lanet sey...

Nasıl yaptın tarif alalım
Hemen vereyim şekerim blendra 2 yumurta kırdım 2 olgun muz ekledim sonra 2 yemek kaşığı bal koydum blendirda geçirdim daha sonra bu karışıma ham kako yoksa normal kakao olur 3 kasik ham kakao koydum 1 cay kaşığı karbonat koydum 10 yemek kaşığı hindistancevizi koydum hepsini çırptım tekrar kalıba döktüm 180 derece önceden ısıtılmış firinda 25 dakikada pisirdim

Hemen vereyim şekerim blendra 2 yumurta kırdım 2 olgun muz ekledim sonra 2 yemek kaşığı bal koydum blendirda geçirdim daha sonra bu karışıma ham kako yoksa normal kakao olur 3 kasik ham kakao koydum 1 cay kaşığı karbonat koydum 10 yemek kaşığı hindistancevizi koydum hepsini çırptım tekrar kalıba döktüm 180 derece önceden ısıtılmış firinda 25 dakikada pisirdim
Üstüne kakao oranı yüzde 80 olan çikolatalar var ondan eritilip koyulur normalde fakat ben çikolata yemedigim için koymadım

Benim dayanamadıgim 3 yemek var sarma,mantı,bide çiğköfte öyle tatlı duskunlugum falan yok her şeye dayaniyorum bu üçü oldu mu dayanamiyorum sırf bu yüzden üçünü de yapmiyorum evde biliyorum yapınca yicem az yesem kesmiyor en iyisi yapmayıp hiç yememek
Bende sevdiğim şeylere yok demekte zorlanıyorum

Deneeyelim

Back
X