• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ayyy insan kötü oluyor demi bu surecteyken baklava görünce ben ketojenik baklava yedim arkadasimin evinde ketojenik unlardan kendi yapmis ye bu cok kalorili deil dedi ee tabi normal baklava gibi deil bu biraz sekersizdi baldan yapmış
Onu yiyeceğime hiç yemem daha iyi.

moni moni kaptanim kilomu paylasiyorum,gece menu veremedim,sayfalari okurken bir sorun oldu giremedim siteye.Eki Görüntüle 2807813
Dunki suyum 1 litre olmustur anca,arti aksam yemegimi de begenmedim,sebze filan derken cocuklarin spagettisinden de yemisim biraz :olamaz:
Bugun dikkat etmeye calisacagim,kahve kokusunu almiyorum sanki,gozkapaklarim da agriyor,gidip yatasim var.
Allahim korona olmayayim,kimse olmasin,bugune salimen geldik cok sukur.
Bize ugramadan gecsin gitsin kaybolsun lanet sey...
olmamışsındır inş. kokuyu test et canım ne durumda ve tat. şüphelendiğin an ise git test yaptır. verilen ilaçlar çok gerekli ihmal etme. :KK60:

Hemen vereyim şekerim blendra 2 yumurta kırdım 2 olgun muz ekledim sonra 2 yemek kaşığı bal koydum blendirda geçirdim daha sonra bu karışıma ham kako yoksa normal kakao olur 3 kasik ham kakao koydum 1 cay kaşığı karbonat koydum 10 yemek kaşığı hindistancevizi koydum hepsini çırptım tekrar kalıba döktüm 180 derece önceden ısıtılmış firinda 25 dakikada pisirdim
eline sağlık canım güzel görünüyor. masum görünen bu tariflerde çok kalorili ve arada bir 1 dilim yenmeli unutmayın sakın. hiçbir şey masum değil :cool:

Hemen vereyim şekerim blendra 2 yumurta kırdım 2 olgun muz ekledim sonra 2 yemek kaşığı bal koydum blendirda geçirdim daha sonra bu karışıma ham kako yoksa normal kakao olur 3 kasik ham kakao koydum 1 cay kaşığı karbonat koydum 10 yemek kaşığı hindistancevizi koydum hepsini çırptım tekrar kalıba döktüm 180 derece önceden ısıtılmış firinda 25 dakikada pisirdim

Tatlı krizleri için yapılabilir dur erinmezsem gidince deneyeyim :D

Hayırlı günler hanımlar nasılsınız sağlıklı beslenme ve diyet nasıl gidiyor bakalım . Ben birazdan Leslie yapacağım .💃💃💃
Ben 30 dk boosted ve 10 dk karın kası çalıştım bacaklarımda derman kalmadi

BİRİNCİ GÜN DİYET İÇİN KULLADIĞIM MENÜ SABAH AÇKEN YARIM ŞİŞE SODA 1 ÇAY KAŞIĞI ZENCEFİL, YARIM LİMON SUYU VE 2 KAŞIK YOĞRT KARIŞTIRIP İÇTİM. YARIM SAAT SONRA BİR HAŞLANMIŞ YUMURTA KÜÇÜK BOY BİR SALATALIK VE KÜÇÜK BOY BİR DOMATES ,SAAT 14:30 CİVARINDA BİR AVUÇ BEYAZ LEBLEBİ SAAT 17:00 DE HAŞLANMIŞ TAVUK GÖĞSÜ İLE MARULDAN YAPILMIŞ LİMONLU SALATA ARALARDA YEŞİLÇAY .

Back
X