- 22 Aralık 2020
- 100
- 440
- 18
Emziren yapabiliyor mu acepBen bunu sabah acken cok yaptimm faydasi oluyo gercekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emziren yapabiliyor mu acepBen bunu sabah acken cok yaptimm faydasi oluyo gercekten
İnsaallah güzel haberini alırızDoktorum verdi tup bebek tedavisine basladimda canimm![]()
Yoo karistigindan degill esim beni dusunuyo bensiz yemek yememyi sevmiyo bence guzle biseyBöyle adamları dövesim geliyor yemin ederim.
Sanane benim yemeğimden
Allah tan benimki hiç karışmaz
Ben öyle yapmaya devam edeyimCanim sirkeyi bende içemiyorum limonda sirkeli suyun faydasının aynısını sağlıyor vucuda
BUGUNKİ DİYET GÜNLÜĞÜM : SABAH KÜÇÜK BOY BAZLAMANIN 6 DA 1 İLE İKİ TATLI KAŞIĞI KREM PEYNİR CAY ,SAAT 14:30 CİVARINDA BİR AVUÇ LEBLEBİ AKŞAM SAAT 18:00 CİVARINDA BİR KASE ÇORBA AYRICA GÜN İÇİNDE YARIM SAAT DIŞARDA YARIM SAAT EVDE SPOR ÇOK AZİMLİYİM ÇOOOKK![]()
Hayırlısı olsun bebek tedavin .bende son 3 kilomu vereyim iknci tedavime devam edicem mayıs sonundaDoktorum verdi tup bebek tedavisine basladimda canimm![]()
Hayırlısı olsun bebek tedavin .bende son 3 kilomu vereyim iknci tedavime devam edicem mayıs sonunda![]()
Rabbim gönlünüze göre versin en kısa zamanda kucaklarinizi doldursun inşallah bende yavaş yavaş ikinci çocuğu düşünüyorum inşallah bana da nasip etsinDoktorum verdi tup bebek tedavisine basladimda canimm![]()
Canim benim çok teşekkür ederim. inşallah rabbim benim ve benim gibi tedavi gören herkese anne olmayi nasilsin ınsallah ❤❤❤❤❤Rabbim gönlünüze göre versin en kısa zamanda kucaklarinizi doldursun inşallah bende yavaş yavaş ikinci çocuğu düşünüyorum inşallah bana da nasip etsin
Aaaa oylemiii bende duzenli besleniyorumm nisanda regl olmami bekliyorumm allah izin verirse ilk denememle tutucak acaba nerde oturuyosun nerde yaptiriyosunHayırlısı olsun bebek tedavin .bende son 3 kilomu vereyim iknci tedavime devam edicem mayıs sonunda![]()
Ayyyyy nasip etsin buun kadinlara okadar zorkiiii beklemekkRabbim gönlünüze göre versin en kısa zamanda kucaklarinizi doldursun inşallah bende yavaş yavaş ikinci çocuğu düşünüyorum inşallah bana da nasip etsin
Yakında güzel haberlerin olur ınsallahDoktorum verdi tup bebek tedavisine basladimda canimm![]()
Insallahhh nisanda baslicam 2ci haftasindaYakında güzel haberlerin olur ınsallahbanada umut olursun canim.
Onu hic bilmiyorumm istersen bak internettenEmziren yapabiliyor mu acep
Bende canim ilk tedavim olumsuz oldu ben 10 yıldır uğraşıyorum sen şanslısın hayatım hicbir sorununuz yok benim sağlık problemlerinden dolayı olmuyor.sana bol bol dua edicem tedavin ınsallah hayırlı olur yazicam sana canim nereye gittigimiAaaa oylemiii bende duzenli besleniyorumm nisanda regl olmami bekliyorumm allah izin verirse ilk denememle tutucak acaba nerde oturuyosun nerde yaptiriyosunhicbiseyimiz yok ama olmuyo 2 senedir beklemeyede gerek yok 2 asilamam olmadii beklemeyede gerek yok dedi esim firsat varken olsun tüp dedi zaten bende beklemek istemiyorum artik
Amin inşallah bende çok uğraştım evladıma kavuşmak icin o yüzden zorluğunu bilirim rabbim tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalmayı nasip etsin inşallahCanim benim çok teşekkür ederim. inşallah rabbim benim ve benim gibi tedavi gören herkese anne olmayi nasilsin ınsallah ❤❤❤❤❤sende mükemmel bir annesin ınsallah ilerde bizlerde senin gibi oluruz canim. Rabbim seninde ve yavrununsa ayağınıza taş değdirmesin.
![]()
Canimm benimmm allahhh enkisa zamanda daha fazla ugrastirmadan nasip etsinnBende canim ilk tedavim olumsuz oldu ben 10 yıldır uğraşıyorum sen şanslısın hayatım hicbir sorununuz yok benim sağlık problemlerinden dolayı olmuyor.sana bol bol dua edicem tedavin ınsallah hayırlı olur yazicam sana canim nereye gittigimi
Amin canim âmin ❤❤❤❤❤❤❤Amin inşallah bende çok uğraştım evladıma kavuşmak icin o yüzden zorluğunu bilirim rabbim tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalmayı nasip etsin inşallah
Evet çok zor bir durum hele benim durumum daha zor yazdim özelden. benim tedavim biraz daha zor ve mesakatliCanimm benimmm allahhh enkisa zamanda daha fazla ugrastirmadan nasip etsinncokzor biz kadinlar icin hep biz cekiyoruz